GSCimbom
Ehliyet Konu Başlığı
Yasin Paçavra

Ehliyet Konu Başlığı Sayfa 9

Yasin Paçavra ·

Cevap
305
Okunma
20,5K
Sayfa
9/16
Gectim 1 aydir sertifika bekliyordum sonunda aldim evraklari randevumu da ayarladim bu hafta teslim edecegim yalniz bir sey soracagim benim kan grubu kartim eski bilgileri yaziyor altta tarih imza diyor imzami atayim mi oraya.

günceli yok mu olm hem kan grubu dogruysa gerisi önemli olmaz sanirim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

2005 yilinin kan grubu elle ismim yazilmis ama kartta bilgisayardan islenmis kan grubu.

kan grubunun degisecek hali yok ya olm o hep ayni kalir
hem bunlar senin kan grubunu ne yapacaklarmis
bu senin saglik dosyanda kayitli olmasi lazim
ehliyetle ne alakasi var

Kan grubunu biliyorsan karta gerek yok, ayrıca kartı almak 5 dakika sürmüyor saglık ocagından.
Kan grubumu alırken parmagıma igneyi batıran hemşire cok güzeldi tırnaklarım uzun diye gitarmı calısıyosun demişti o an ona aşık oldum arkadaşlar devamını anlat panpa derseniz anlatırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
La adam arabayla kaza yaparsa kan verecekler işte. Yasin iki günde bir kaza yapacağı için kan grubunun yazması hayatı önem taşıyor.

cok tuhaf geldi bu bana
hem kan grubu kartini vermek zor bir sey degil ki niye en basinda istememisler senden
para da istediler mi yine

Kan grubu kartim varken bir daha ugrasmayayim diye bizde biliyoruz 5 dakikada kan grubu verdiklerini.Benim var onu kabul ederler mi diye sordum iyice konunun icine girdiniz yahu :D

4 yılı bitirdik 150-200 bin kilometreden fazla yaptım 1 puan verdim bu zamana kadar mucize gibi bişey.

Envoyé de mon Sony Z3
7 senedir ehliyetim var sıfır puandayım. 1 ay önce ilk kazamı yaptım orada da arkadan vurdular zaten.

Haa bir kere telefonla konuşurken tam konuşma bitti telefonu kulağımdan çekerken yanımda polis arabası durdu lambada ve kadın polis beni gördü ve gülümsedi. Bende o an aha boku yedin diye düşündüm allah bilir nasıl bir yüz ifadem vardı :D Neyse ilk puan geliyor derken kadın gülümsemeye devam etti ve araba yavaşça uzaklaştı.

Sanırım hayatımda gördüğüm en güzel kadın polisti kendisi :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
7 senedir ehliyetim var sıfır puandayım. 1 ay önce ilk kazamı yaptım orada da arkadan vurdular zaten.

Haa bir kere telefonla konuşurken tam konuşma bitti telefonu kulağımdan çekerken yanımda polis arabası durdu lambada ve kadın polis beni gördü ve gülümsedi. Bende o an aha boku yedin diye düşündüm allah bilir nasıl bir yüz ifadem vardı :D Neyse ilk puan geliyor derken kadın gülümseye devam etti ve araba yavaşça uzaklaştı.

Bizde yakalansan puan diye bir sey yok renktas bir kagit parcasinin icine 30-40 kagit attin mi cezasiz devam renktas.

Son düzenleme:

Haa bir kere telefonla konuşurken tam konuşma bitti telefonu kulağımdan çekerken yanımda polis arabası durdu lambada ve kadın polis beni gördü ve gülümsedi. Bende o an aha boku yedin diye düşündüm allah bilir nasıl bir yüz ifadem vardı :D Neyse ilk puan geliyor derken kadın gülümsemeye devam etti ve araba yavaşça uzaklaştı.

Benim puanlar doldu hatta kardeşimin puanınıda ben doldurdum :D
İkimizde sınırdayız.

Önceleri hızlı kullanırdım.
Şimdi dikkat ediyorum ama geçen öndekine çok yaklaşmışım. Çektiler bir puan ve 95 euro.
Ulan bir küfür ettim bir küfür ettim eve kağıt gelince.
Şehir içi bile tempomat kullanıyorum, ne yazıyorsa o.

30luk yolda 30 gidiyorum arkamdan korna çalmalar fln.
Yolun ortasına durdum indim arabadan. Döveceğimden değil kuralları anlatacağım
Baktım öteki kapılar kitliyor pencereleri kaldırıyor.
Ya sabır çeke çeke bindim arabaya eve gittim.

Note4

Geri
Üst Alt