Sizin puan sistemi nasıl la
Envoyé de mon Sony Z3
Ben almancilara sormuştumKarman corman renktas herkes kendi yoluna gidiyor puan sistemi diye bir sey yok ben polise 30-40 kagit para veriyorum ceza yazmasin adam tamam diyor bir daha olmasin diyor bitti.
Karman corman renktas herkes kendi yoluna gidiyor puan sistemi diye bir sey yok ben polise 30-40 kagit para veriyorum ceza yazmasin adam tamam diyor bir daha olmasin diyor bitti.
Ben almancilara sormuştumTürkiyede ben bu zamana kadar bütün hgs lerden kaçak geçtim 4 kere radara düştüm hiç bir zaman ödemedim
Envoyé de mon Sony Z3
Bizim burda ehliyeti aldığında 6 puan veriyorlar 3 sene boyunca hata yapmassan Max olan 12 ye çıkıyor.Eskiden 18 puan alabiliyordun. Geçen sene düşürdüler bunu 8 puana. 8 puana ulaştın mı sıçtın yani.
Benim bir arkadas vardı 17 puan topladığı için kaplumbağa gibi araba kullanıyordu 2 sene önce
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yeni makbuz yollarlar muhtemelen, daha fazla para ödemek zorunda kalırsın herhalde.Bizim burda ehliyeti aldığında 6 puan veriyorlar 3 sene boyunca hata yapmassan Max olan 12 ye çıkıyor.
Benim şuan 11 puanım var radara düştüm 7 hız fazlayla 45 euro 1 puanımı aldılar 6 boyunca birşey yapmassam geri alacam o puanı.
Burda stop da 4 saniye durmayıp geçmek 4 puan.
Kırmızı ışıkta geçmek 4 puan.
3 tane 25cl lik bira içmek 6 puan.
Anlayacan yeni ehliyet alan biri 3 sene içinde iki kırmızı ışıkta geçse herşey bitiyor.
Ama almanyada hayvan gibi radara düşüyorum puan olmadığı için pek umrumda değil birini ödemedim ya 30 euro geldi makbuzu kaybettim bulamıyorum. Umarim sorun cikmaz
Envoyé de mon Sony Z3
La sen hala alamadın mı ehliyetYa arkadaslar bir sey soracagim ben Dosyami aldim da dosyamda Surucu muracaat dosyam yok internette evrakta olmasi gerekiyor yazmislar dosyami eksik mi verdiler.
Cuma gunu randevum varLa sen hala alamadın mı ehliyet
Yok mu ehliyetten anlayan.
Yahu Ehliyetten edecekler beni su 4 aydir is cozulmedi yahu.sen en iyisi vazgec bu sevdadan
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Yarın , sertifika ve belgeleri emniyete götürcez, sürücü kursundan biriyle.
İmzam kalmış sadece, inşallah uzun sürmez?
Senin dosyanda surucu muracaat formu dosyasi var mi bende yok o evrak.