# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Gazatelerin haberlerine bakılırsa zaten, almadığımız adam kalmadı yabancı kısıtlaması yok sanki her oyuncuyu alıyoruz ama Gudjonsen in alınabilirliği yüksek

beyler muthis olur ice man lalakabli oyunucumuz artik gsli emin olun

Ya kardes öyle bi konusuyorsun ki gercekten..Nerden emin olalim?

Sen eminsen nerden emin oldugunu söyle..

Kimseye önyargili degiliz burda.Varsa bilgin tabiki paylas.

"Beyler Gudjohnsen Galatasaray´da emin olun" ne demek?

11 mesajin 11´i böyle...Nasil Galatasaray´da?

Kim dedi?Sen nerden duydun?Paylas da ona göre tartisalim...

Ona göre, valla, emin olun, yemin ediyorum, gercekten, kaynak saglam vs olmaz ki

Rijkaard 4-3-3 oynatacak diye Gud'a pek aklım yatmıyor aslında. Barca'da oyun sıkıştığında ya da zordayken gol sıkııntısı varken ceza sahasına yığılmak için o defansın önünü yıkmak için alıyordu hep. Direk 4-3-3 gider mi Gud'a bilmiyorum. Baros gibi fuleli olsa kopup gitse aklım yatacak ama kalite tabi gelirse eyvallah yani.

Bence ileri üçlünün sağında kullanmayı denicektir orta saha özelliğide olan bir oyuncu.

Ice man'in gelme ihtimali yüksek arkadaşlar isterseniz haberin kaynağını sorun Hakan'a.

Beyler muthis olur ice man lakaplı oyunucumuz artik GALATASARAYemin olun.

Bak aslında hepimiz sana deli gibi inanmak isteriz... ama kaynağı da bilmek isteriz :) İnsanları gereksiz umutlara sevketmeyelim. O kadar çok futbolcu oldu ki eskiden olsa hepsine okeydik. İnamoto'nun Roaldinho ile joga bonito çekimine bile umut bağlamıştık zamanında. İki top sektirdi toptan anlıyor ulan Roniyle atışıyor dedik :D Şimdi ise bünyeler alıştı tabi yıldız olayına millet delice inanmak istiyor Hakan. 007 zaten aklımızı aldı hafta içi. Duyumun varsa söylesen daha iyi.

Yönetici Haldün Üstünel gibi konuşuyosun inşallah olur bu transfer.

Son olaydan sonra kimseye güvenmem,hüsrana uğramak istemiyorum!

Bence ileri üçlünün sağında kullanmayı denicektir orta saha özelliğide olan bir oyuncu.

Valla Görkem, orada ne derece iyi olur kestiremiyorum. Gönül onu Baros'la yanyana görmek ister tabi ama bu 4-3-3 kafamı karıştırdı. Tek defansif orta saha ile kafama yatıyor ama çift oynatırsak zor gibi.

Bir tane tam göbekte sağına soluna hemen yanlarına ama kanatlara değil iki oyuncu ileride sağda solda oyuncular tam ordata baros yani tam barca gibi

Gudi gelirse hep 11 de oynayacak diye birşey yok.Ben onu hep yedek görmeye alıştım.Ama çok profesyonel birisi.Gelirse en az kewel kadar katkı yapar.

Galatasaray, Gudjohnsen’i transfer etmenin yolunu buldu

Sarı-Kırmızılılar 1 yıllık daha sözleşmesi olan İzlandalı star için Barcelona’ya ‘Seneye serbest kalacak. Bu sezon kiralayalım. Ona yapacağınız ödemeden de kurtulun’ teklifi yaptı

Gol sorununu Gudjohnsen ile çözmek isteyen Galatasaray,Barcelona ile pazarlık masasına oturdu. Transfer görüşmelerini yürüten Haldun Üstünel, öncelikle İspanya’nın tatil kenti Marbella’da golcü ile bir araya gelerek senelik 3 milyon euroya anlaşma sağladı. Teknik Direktör Rijkaard da Barcelona’da Başkan Laporta ile biraraya geldi.

RİJKAARD DEVREYE GİRDİ

Hollandalı teknik adam, Laporta’dan transfer için kolaylık göstermesi sözünü aldı. Sarı-Kırmızılılar, kulübü ile 1 yıllık daha anlaşması olan İzlandalı’yı alabilmek için Barça’ya kiralama formülünü sunarak, ‘Kiralama bedeli olarak 1 milyon euro verelim. Siz de bu sezon ona ödeyeceğiniz ücretten kurtulun’ dediler.

TAPUSU SENEYE CİM-BOM’DA

Barcelona, Galatasaray’ın önerisini kabul ederse, 1 yıl kiralık oynayacak olan Gudjohnsen, seneye Sarı-Kırmızılı takımın malı olacak. Geçen sezon Barcelona’da 24 lig maçında oynayan Gudjohnsen 3 gol atıp, 2 asist yaptı. Golcü, Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 maçta 2 asistlik performans gösterdi

star

Geri
Üst Alt