# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Yönetim süpriz yapacak bizi oyalıyo bişeyi beklemiyo. Böyle ümit etmekten başka bir çare yok:D

pztesi sezon açılıyor ama pztesi'ye yetişmez transferler. tahminim almanya kampına kadar yetiştirlir transferler...

Gudjohnsen elden gidiyor

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Barcelona'nın İzlandalı yıldızı Eidur Gudjohnsen'in talipleri artıyor. Daha önce Chelsea forması giyen tecrübeli futbolcu için 4 Premier Lig ekibi daha sıraya girdi.

Rijkaard'ın Barcelona'ya transfer ettiği İzlandalı için Galatasaray daha önce nabız yoklamış ve İzlandalı hakkında Katalan ekibinin alacağı kararı beklemeye başlamıştı. İngiliz basını, Barcelona'nın iyi bir teklif gelmesi halinde gitmesine izin vereceğini açıklamasının ardından West Ham, Everton, Fulham ve Aston Villa 30 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladığını yazdı. Daily Mirror, 3 yıl Gudjohnsen ile birlikte Chelsea'de forma giyen West Ham menajeri Gianfranco Zola'nın bu transferi sonlandırmaya daha yakın olduğunu iddia etti.

Barcelona, Gudjohnsen'i 2006'de 10 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

ligtv.com.tr

100% Ingiltere'ye gidecek

Kaynak: YHA.

Bunu bilmeyen yok.

premier lig ekipleri istiyorsa isimiz gercekten zor...!

ismi geçen ve gelmesi muhtemel olanların arasından en çok istediğim oyuncuydu yazık oldu ya

Yeniden Gudjohnsen

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan İzlandalı forvet Eidur Gudjohnsen'in transferi için kapı aralandı.

Barcelona'da son iki sezonu yedek kulübesinde geçiren ve bu nedenle Katalan ekibinden ayrılmak isteyen tecrübeli futbolcunun menajeri olan babası Arnor, "Oğluma bir çok takımdan teklif geldi. Bunları değerlendiriyoruz" açıklamasını yaptı.

İngiltere'den bazı kulüplerin devrede olduğunu belirten baba Gudjohnsen, "Barcelona'dan ayrılacağını düşünüyorum. İngiliz kulüplerinin dışında da Avrupa'dan bir çok takım oğlumla ilgileniyor. Bütün teklifleri değerlendirip bir karara varacağız" yorumunda bulundu.

RİJKAARD DEVREYE GİRECEK

Galatasaray'ın daha önce temasa geçtiği 29 yaşındaki İzlandalı golcü Gudjohnsen için bu kez teknik direktör Frank Rijkaard devreye girecek. Hollandalı hocanın eski öğrencisini sarı-kırmızılı kulübe gelmesi için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

01.07.2009

Kaynak : Sabah

Bize gerekmez. Sevmiyorum da böyle soğuk oyuncuları...

ben istiyorum ama geleceğini sanmam yine klasik bi yalan haber babasıyla kim görüşmüşse

Gudjohnsen gelirse öpün başınıza koyun, sizi gidi Babelciler, Dos Santosçular sizi.

Gudjohnsen'in neyini beğenmiyosunuz anlamadım ki bence çok iyi oyuncu

Yeniden Gudjohnsen

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan İzlandalı forvet Eidur Gudjohnsen'in transferi için kapı aralandı.

Barcelona'da son iki sezonu yedek kulübesinde geçiren ve bu nedenle Katalan ekibinden ayrılmak isteyen tecrübeli futbolcunun menajeri olan babası Arnor, "Oğluma bir çok takımdan teklif geldi. Bunları değerlendiriyoruz" açıklamasını yaptı.

İngiltere'den bazı kulüplerin devrede olduğunu belirten baba Gudjohnsen, "Barcelona'dan ayrılacağını düşünüyorum. İngiliz kulüplerinin dışında da Avrupa'dan bir çok takım oğlumla ilgileniyor. Bütün teklifleri değerlendirip bir karara varacağız" yorumunda bulundu.

RİJKAARD DEVREYE GİRECEK

Galatasaray'ın daha önce temasa geçtiği 29 yaşındaki İzlandalı golcü Gudjohnsen için bu kez teknik direktör Frank Rijkaard devreye girecek. Hollandalı hocanın eski öğrencisini sarı-kırmızılı kulübe gelmesi için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Kaynak : Sabah

herkes gudjohnsen'i kanat forvet olarak düşünüyor ama bence oraya fazla uygun bir futbolcu değil. çok yönlü, gezgin bir forvet ama dribling yeteneği, hızı o kadar yüksek değil. rijkaard barcelona'da gudjohnsen'in kanatta yeterince faydalı olamadığını görünce onu orta sahaya çekmişti hatırlarsanız.

Geri
Üst Alt