# Eidur Gudjohnsen

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjonsen geliyor

Gudjonhsen ilemi 2 yıllık anlaşılmış..Bakalım açıklanacakmı..

Arkadaşlar bilirsiniz transfer ne zaman ne olacagı belli olmaz,görüldügü doğru olabilir anlaşmaya yakında olabiliriz belkide anlaşmışızdır ama bu transferde heran herşey olabilir .. onun için resmen açıklanmadan kimse havaya girmesin

Ben sevmiyorum bu adamı forvet desen forvet değil orta saha desen o da değil. Oyun kurucu hiç değil. Cf işte fm tabiriyle ve çok eleştirmeme rağmen lincoln gudj dan çok daha kral cf dir bana göre. Yani emana gibi orta saha ya da adam gibi forvet almalı bunun yerine

facede Mustafa Durgun ismini görünce ilk aklıma gelen bizim admin oldu :D

odur heralde ya?? :D

Beyler gerçekmi bu haber yaw :D

Valla insallah gelir! Ama gelmezse bile ben yönetimin en az onun kalitesinde adamlar alacagina inaniyorum. Polat cok hatalar yapiyor, elestiriliyor falan da su son 2 senedir yasattigi transfer sezonlari icin kendisine tesekkür ediyorum. Canaydin dönemindeki transfer sezonlarini düsünüyorum da. Inamotolar, Petreler, Lukunkular.. Carrusca en yildiz transferimizdi. Polat birakti isleri Haldun'a, getirilen adamlar simdiye kadar Kewell, Baros, Meira, Rijkaard.. simdilik tabii!

Ben sevmiyorum bu adamı forvet desen forvet değil orta saha desen o da değil. Oyun kurucu hiç değil. Cf işte fm tabiriyle ve çok eleştirmeme rağmen lincoln gudj dan çok daha kral cf dir bana göre. Yani emana gibi orta saha ya da adam gibi forvet almalı bunun yerine. Gelmesini isteyen arkadaşlar nerede kullanılmasını planlıyor?

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor

aynen millet belki benim yorumumada karşı çıkabilir ama bencede gud iyi değil inş olmaz bu transfer

Ben sevmiyorum bu adamı forvet desen forvet değil orta saha desen o da değil. Oyun kurucu hiç değil. Cf işte fm tabiriyle ve çok eleştirmeme rağmen lincoln gudj dan çok daha kral cf dir bana göre. Yani emana gibi orta saha ya da adam gibi forvet almalı bunun yerine. Gelmesini isteyen arkadaşlar nerede kullanılmasını planlıyor?

4-3-3 oynayacagimizi varsayarsak ideal bir adam. Ileri 3lü de hedef santraforumuz Baros olacak gibi duruyor. Cünkü Baros kanatlarda pek etkili degil. Gudjohnsen sag ve sol tarafta rahatlikla oynar. Gerektiginde orta sahaya bile cekilebilir.

Barcelona'dan adam alıyoruz iyi değil deniyor:eek::eek::eek:

beyler cidden gerçekmi bu haber ya?

bende gudjonseni beğenmeyenlerdenim.

Şu kadroya gerçekten emana iyi gider,gudjonsendende çok daha iyi bir oyuncudur.

Bilemiyorum ne kadar gerçek bu transfer,bence kısa vade bir tranfer olur bu gerçekleşirse.

stopere neill,önlibero emana ( iki yönlü kullanmak içinde) ,forvetede gönlümden ruud geçer.

linderoth,nonda,lincoln gönderilir yabancılardan..

4-3-3 oynayacagimizi varsayarsak ideal bir adam. Ileri 3lü de hedef santraforumuz Baros olacak gibi duruyor. Cünkü Baros kanatlarda pek etkili degil. Gudjohnsen sag ve sol tarafta rahatlikla oynar. Gerektiginde orta sahaya bile cekilebilir.

Çok yönlü bir adam olduğu doğru. Ama heryerde oynayıp hiçbiryerde çok iyi oynayamayan bir adam gudj. Benim şahsi fikrim o oynayacağına lincoln oynasın arkadaki ikili de ya da kewell

katılıyorum abi.Gudi sağ kanat forvette oynar solda kewell ilerde baros.

Arda da bizim iniestamız mı olur xavimiz mi olur bilemem ama banko oynamalı.

.........BAROS

KEWELL GUDJOHNSEN

Ya arkadaslar adam bir gelsin oynasin da sonra isterseniz begenmeyin! Chelsea, Barcelona gibi takimlarda oynamis bir adamdan bahsediyoruz. Ne demek begenmiyorum. Petre, Bratu, Tamas 3lü sünü geri cagiralim o zaman. Nedir bu simariklik:D:D:D

Geri
Üst Alt