# Eidur Gudjohnsen

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor

Gudjohnsen = Necati Ateş (mevki itibari ile)

Galiba Gudjohnseni bu sene çogu kişi izlememiş ! 4-3-3 te Orta sahada oynuyordu Barcelonada yani İniestanın yerinde açıklarda oynamıyordu.. Çok iyi olur gelirse umarım gelir

Baros gelirken de şüpheyle bakan arkadaşlar vardı.

Kewell gelirken de..

Yapmayın etmeyin renkdaşlar.Gudjohnsen'den bahsediliyo burada.Barcelona'lı Gudjohnsenden.Eski Chelsea'li Gudjohnsen'den...

İnşallah gelir....

işte o zaman coşarım :D

O sayfada bu sitenin tanıtımını yapsak baya bi üye artışı olur kanımca .:)

Galiba Gudjohnseni bu sene çogu kişi izlememiş ! 4-3-3 te Orta sahada oynuyordu Barcelonada yani İniestanın yerinde açıklarda oynamıyordu.. Çok iyi olur gelirse umarım gelir

En azından izleyenler ilk Real Madrid maçından da hatırlayabilirler onun ortasahada oynadığını.Onun gelişiyle Arda-Baros-Kewell üçlüsü oluşur Gudjohsen'de İniesta'nın oynadığı mevkide görev yapar.

Arkadaşlar Eıdur Gudjonsen Galatasaray’da bu akşam ya da yarın açıklanacak ancak büyük ihtimal bu akşam. Hayırlı olsun. Yalanlamadan önce akşamı bekleyin.

Kaynak uA dan vatandaşın biri:D

bende gudjonseni beğenmeyenlerdenim.

Şu kadroya gerçekten emana iyi gider,gudjonsendende çok daha iyi bir oyuncudur.

Bilemiyorum ne kadar gerçek bu transfer,bence kısa vade bir tranfer olur bu gerçekleşirse.

stopere neill,önlibero emana ( iki yönlü kullanmak içinde) ,forvetede gönlümden ruud geçer.

linderoth,nonda,lincoln gönderilir yabancılardan..

Aynen öyle emana ya da o ayarda ve oyun yapısı aynı olan bir orta saha. Bir de top kullanmayı bilen hamit,nuri,murat ceylan,özer tarzı bir adam alırsak

-----topal

Emana---???--

mükemmel olur. Neill transferi de uygun. Gerekirse stoper gerekirse sağ bek. Senden ayrıldığım nokta; forvete para vereceğimize orta sahaya top yapan bir adam daha alalım. Forvet hattında baros-lincoln-kewell-arda-yaser yeter bence. Ruud un ne oldacağı belli değil ve yaşlı GS artık öyle transferler yapmıyor.

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Gerek yok bence Gudjhonsen'e.Golcü desen değil,orta saha desen değil.

Ama alırlarsada Rijkaard'a güvendiğim için sevinirim...

Ya bu tür yorumlara gülüyorum. Gudjohnsen bu sene orta saha oynadı İniesta olmadıgı zaman İniestanın görevini üstleniyordu ve gayet başarılı oluyordu..

Baros gelirken de şüpheyle bakan arkadaşlar vardı.

Kewell gelirken de..

Yapmayın etmeyin renkdaşlar.Gudjohnsen'den bahsediliyo burada.Barcelona'lı Gudjohnsenden.Eski Chelsea'li Gudjohnsen'den...

İnşallah gelir....

işte o zaman coşarım :D

Onalara yalnızca formsuzluklarından yada sakatlıklarından dolayı şüpheyle bakılıyordu.Gudjohnsene ise beğenilmediği için...

En azından izleyenler ilk Real Madrid maçından da hatırlayabilirler onun ortasahada oynadığını.Onun gelişiyle Arda-Baros-Kewell üçlüsü oluşur Gudjohsen'de İniesta'nın oynadığı mevkide görev yapar.

Oh be bu sene Gudjohnseni izleyen bi renkdaş. Oynadıgı zaman İniestanın görevini yapıyordu ve çok iyi bir performans sergiliyordu umarım gelir..

Mustafa abi bu dediğini bende iddia ettim yalnız.

:D

Onalara yalnızca formsuzluklarından yada sakatlıklarından dolayı şüpheyle bakılıyordu.Gudjohnsene ise beğenilmediği için...

Yoo ben Baros'a aradigimiz golcü özellilerine sahip degil diyen pek cok adam gördüm forumda. Gudjohnsen'i begenmeyen arkadaslar da Nistelrooy'u bekliyor sanirim.:cool:

Biliyoruz gudjonsenin orta sahada da oynadığını. Ama ben öyle çok üstün bir performans görmedim. Pres? müthiş top dağıtma?kontra toplar?top çalma?sırtı dönük top alma? bunları üst düzey olarak yaptığnı görmedim ben. Bunları yapmadığına göre ilerdeki üçlü için düşünürsek lincoln çok daha yararlı olur. YAni lincoln bile:D Onun araya bıraktığı topları kesinlikle bırakamaz gudjonsen. Yani bu adam forvet değil. Oyun kurucu değil. İdeal bir orta saha elemanı değil. KAnat adamı değil. Bildiğimiz cf. Bizde de cf nin kralı var,bu sistemden vazgeçmeyeceksek eğer

bak işte,artısı da var Gudjohnsen'in :D hiç yoktan sakatlığı yok :D

Renkdaş,neyini beğenmiyosunuz bu adamın.Valla lige 3 gömlek fazla gelir bu topçu.

Forvete bak; Baros - Gudjohnsen :D

Onun sarı kafasıyla,kırmızı formamız manyak güzel olur :D

ruud olayında benim düşüncem takıma ve taraftara hava getirir ve onun tecrübeleri ile reijkardın aklındaki yeni taktik varyasyon daha iyi oturur düşüncesindeyim.

emana ve topal ikilisi bence uzun yıllar kullanabilinecek ön libero alanıdır.

Ben şahsen reijkardın 4-3-3 gibi bir taktikde oynayacağınıda sanmıyorum.

Daha çok 4-2-2-2 gibi daha atak bir taktik ile takımı oynatır,geri ikiliden emana zaten atak bir ön libero olduğu için topal ile ikisi o bölgede harikalar yaratır.

Birde artık taktik varyasyonlar oyun içerisinde maçdan maça değişkenlik gösterebiliyor dolayısı ile o taktik bu taktik olsun diyede diretmek yanlış olur.

yabancı anlamında gönlüm bu 3 isimden yana ama yerli olarak isterimki altıntop kardeşler gelsin,hem bize hem milli takıma faydalı olun isterim.Zaten takım kadromuza fazla adam almayada gerek yok bizim sıkıntımız yabancılardan daha çok..

Alındıysa çok sevinirim.:)

süper olur.ama tam bitirici değil.sanmıyorum geleceğini.

Valla gereksiz bir transfer bence.

Adam bu sene İniesta'nın yerinde oynadı Barcelona'da.

Gol oranı çok düşük,forvetten bozma MC...

Gelmesini istemem şahsen.

Arkadaslar kim ne derse desin , Gudjohnsen Turkiye liginin cok ustunde bir futbolcudur.

Uefada da Rijkkaard Baros Kewell Arda ve Gudjohnsen li bir takim maca 1-0 onde baslar.

Dikkat: Turkcell super lig de 3-0 onde baslar. :D

Geri
Üst Alt