# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Nedense bu adamı istemiyorum.Yönetimde aaa bak Ersin abimiz istemiyormuş diye getirmez artık

Beyler başka bir forumda "daha önce güvenilir bilgiler veren bir arkadaşımız" Eidur Gudjohnsen hakkında bilgisinin olmadığını ama Ruud Van Nistelrooy'un takımımıza kesinlikle alındığını söylemiş.Görüşmeleri halleden kişi de Haldun Üstünel'miş.

Rağbet gören konuda belirtiyim dedim.Tersi durumda lütfen bana kızmayınız, gördüğüm bilgiyi aktardım.

link verebılırmısın

Beyler başka bir forumda "daha önce güvenilir bilgiler veren bir arkadaşımız" Eidur Gudjohnsen hakkında bilgisinin olmadığını ama Ruud Van Nistelrooy'un takımımıza kesinlikle alındığını söylemiş.Görüşmeleri halleden kişi de Haldun Üstünel'miş.

Rağbet gören konuda belirtiyim dedim.Tersi durumda lütfen bana kızmayınız, gördüğüm bilgiyi aktardım.

Ustad nerde gordun solesen de bizde bir baksak...

Bende pek inanmadım sayılır ama arkadaş daha önce de transferlerden bildiği çok olan bir arkadaş.

Bilemem belki de kolpa yapıyordur, dalga geçmek adına, ben sadece gördüğümü paylaşmak istedim.

Adı üstünde "Transfer Dedikoduları" :)

Not: Link vermem mümkün değil, ufak çapta az kişi tarafından takip edilen, bilinen bir forum.Başkaları da pek bilsin istenmiyor açıkçası. :)

link?

Galatasaray'da gündem Gudjohnsen

400x400_EidurGudjohnsenNew.jpg

Galatasaray, yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'la sözleşme imzaladıktan sonra transferde sıcak saatler yaşıyor. Sarı kırmızlı yöneticilerin, Rijkaard'ın eski öğrencisi Barcelona'lı Eidur Gudjohnsen'e teklif götürdükleri öne sürüldü.

1978 doğumlu İzlandalı Gudjohnsen, 2 sezondur Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncular arasında.

Sarı kırmızıların geçen yılki teklifini kabul etmeyen Gudjohnsen, Rijkard'ın gelişi ile sarı kırmızılı kulübe sıcak bakmaya başladı.

2006 yılında Chelsea'den Barcelona'ya transfer olan İzlandalı futbolcunun, Barcelona ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan İzlandalı futbolcu için bonservisinde indirim yapılması bekleniyor.

ntvspor

Galatasaray'da gündem Gudjohnsen

400x400_EidurGudjohnsenNew.jpg

Galatasaray, yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'la sözleşme imzaladıktan sonra transferde sıcak saatler yaşıyor. Sarı kırmızlı yöneticilerin, Rijkaard'ın eski öğrencisi Barcelona'lı Eidur Gudjohnsen'e teklif götürdükleri öne sürüldü.

1978 doğumlu İzlandalı Gudjohnsen, 2 sezondur Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncular arasında.

Sarı kırmızıların geçen yılki teklifini kabul etmeyen Gudjohnsen, Rijkard'ın gelişi ile sarı kırmızılı kulübe sıcak bakmaya başladı.

2006 yılında Chelsea'den Barcelona'ya transfer olan İzlandalı futbolcunun, Barcelona ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan İzlandalı futbolcu için bonservisinde indirim yapılması bekleniyor.

ntvspor

Su one suruldu olmasa daha guzel olacak:D

Bende pek inanmadım sayılır ama arkadaş daha önce de transferlerden bildiği çok olan bir arkadaş.

Bilemem belki de kolpa yapıyordur, dalga geçmek adına, ben sadece gördüğümü paylaşmak istedim.

Adı üstünde "Transfer Dedikoduları" :)

Not: Link vermem mümkün değil, ufak çapta az kişi tarafından takip edilen, bilinen bir forum.Başkaları da pek bilsin istenmiyor açıkçası. :)

Bırak şimdi kim istemez forumunun bilinmemesini.

Bence sen milleti boşu boşuna heyecanlandırıyorsun. :)

Şöyle bir olay olsa...

Eskiden internetin pek yaygın olmadığı zamanlarda "seviyenin olduğu" zamanlar yani.Herkes sitelerde birbirini tanıyor.Zamanla sitenin ortamı bozuldu üyelikle gelenlerle.Sonra onun yerine açılan bir sitede de belli bir süre sonra bozuldu.Bunun üstüne ufak bir grup kendi çapında bir site kurdu.Tam site de denilemez.Blog gibi birşey.Oranın da aynı akıbete uğramaması adına böyle birşey düşünüldü.

He tabii sende haklısın, portalın yeni hali olan Kasım'dan beri sırf bu yaz sezonunu bekliyordum.Sen bakma o kadar yazı yazdığıma geçen aylarda, ellerimi yorduğuma.Hepsi bu gün içindi.

Fırsat artık elimde ağız tadıyla bir dalga geçiyim ama değil mi? :)

Ayni stilde ve 25 yasinda Goran Pandev dururken, 30'una gelmis Gudjohnsen neden?

Ayni stilde ve 25 yasinda Goran Pandev dururken, 30'una gelmis Gudjohnsen neden?

Yok artık Pandev'in ne işi var buralarda daha tam futbolunun en iyi zamanlarında 25 yaşında. Hem bonservisi oldukça pahalı istesekte alamayız bence. En son Real Madrid, Liverpool gibi kulüpler ilgileniyordu ayrıca.

Burak Yıldız kardeşim çok iddialı konuştun.

En hafif tabiriyle kendine saygın varsa şu "Kim forumunun bilinmesini istemez" iddianın arkasında ol.

Tabii internet ile ilgili kültürü "Youtube'a girip deşarj olmak adına videolarda küfür etmek", "Forumlarda artı rep, artı 1905" olan insanlar nereden bilecek gizli kalmak isteyen siteleri.

Size şöyle kallavi bir moderatör lazım, arkadaşlık neymiş ki?

Avatarına ya "Aşiret ağası" gibi gözlüklü bir resim imzasına "Kurtlar vadisi ile ilgili" asarımlı, keserimli bir söz gelecek, moderatörlük yetkisi olduğu için "Küçük dağları ben yarattım" havasında olacak ki orası site olsun, o kişi yönetici olsun değil mi?

:)

Geri
Üst Alt