# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Banada bu hafta transfer açıklanmayacak gibi geliyor.

Arkadaşlar çıkardıgım kadro Babel dışında olabilir ki oda olabilir sonuçta bir futbolcu kendi milletinden çok ünlü bir eski futbolcuyla Teknik adam olarak çalıştıgı zaman çok daha iyi oynuyor fenerde Zico varken Brezilyalılar nasıl oynuyordu şimdi nasıl oynuyorlar mesela Rijkaard ve Neeskens Hollandanın cok ünlü oyuncularıydı ve şimdi Galatasaraydalar bence Babel dahi gelebilir

4-3-3 taktiğinde bekler çok önemli Neill bu ihtiyacı ne kadar karşılar şüpheliyim...

Palacio hastasıyım hayranıyım. Ama pek geleceğini sanmam. Bir yerde okumuştum İtalyan takımları istiyor ama ben burada mutluyum falan diye. Bildiğim kadarıyla fiyatıda el yakıyor. Ama gelse süper olur tabi. Ayrıca nedense Gudjohnsen'e de hiç kanım ısınmamıştır. Pek gelmesini istemiyorum desem yeridir. Ama hayırlısı bakalım. Basında çıkan isimlerin geleceğini sanmıyorum.

Gelmesini istemiyorum,4-3-3 tarzına hiç uymayan bir oyuncu.

2.Guiza vakası olur bence,zaten Rijkaard ondan yararlanamadığı için ortasahada bile oynatmıştı onu...

Ufuk

Neill - Transfer - Servet - Balta

Emana - Topal

Arda

Kewell - Babel

Baroş​

Kadro çok güzel ancak ben Rıjkaard'ın tercihini hücum beklerden kullanacağı kanısındayım.Malum Barcelona böyle oyuncu oynatmak için Abidal'i kesecek.Bence defansif yönü geliştirimiş Alparslan-İsmail sağda ise hücum yönü Feldkamp'ın gelişi ile baya artmış olan Uğur Uçar daha doğru bir tercih olur.Hakan Balta önlibero veya stoperde oynamalı veya bir joker olarak yedek soyunmalıdır.

Henüz hiçbir şey bir netlik kazanmamış olmasına rağmen, hala 4-3-3'ü benimsiyoruz Kansu. Rijkaard, basında GSTV ve imza töreni dışında hiç konuşmadı bile. Belki kafasında başka şeyler var.

Ne düşündüğünü veya ne yapacağını kestirmek zor.
Gelmesini istemiyorum,4-3-3 tarzına hiç uymayan bir oyuncu.

2.Guiza vakası olur bence,zaten Rijkaard ondan yararlanamadığı için ortasahada bile oynatmıştı onu...

Gudjonsen mi olur bilemem de bugün bir transfer daha açıklanacak..

Üstelik adam bunu söyleyip çıkmış:mad: İnsanları böyle heyecanlandırmak hoşlarına gidiyor galiba:42:

Bu hafta transferlerin aciklanmasini beklemiyorum...

Daha Rijkaard dönecek ve toplanti olacak...

Listedeki adaylar hakkinda konusulacak...Sonra son görüsmeler

gerceklestirilecek ve imza atilacak..Bugün kimin aciklanacagini düsünüyorsunuz ki?En fazla Türk futbolcular arasindan biri aciklanabilir bu hafta...

Yabanci futbolcularin heycani haftaya baslar...

Insanlari umutlandirmayin böyle....

Bence toplantı çoktan yapıldı gerekli isimler belkide şuanda verildi,oyuncu görüşmeleri başladı 1 ay sonra maçımız var ve elimizi çabuk tutmamız gerek...

ya transferler biraz çabuk olsun takım erken toplanacak malum elemeler başlıyo uefa için ama çabuk yapıp da fiyasko çıkmasını da istemem gerçi yönedim haldun üstünel çok uzun zamandır takipte olduğumuz oyuncular var onları bitiricez dedi gudjonsen e gelince kalitesi belli gelmesi hiç te fena olmaz

Geri
Üst Alt