# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Eğer Rijkaard istiyorsa kafasında Gudjohnsen'in yerini belirlemiştir ki kendisi takıma bence çok faydalı olur transferler ise hafta sonundan itibaren tahminimce açıklanmaya başlicaktır. bu sene bu konuda çok geç kalıcağımızı sanmıyorum

Bu hafta transferlerin aciklanmasini beklemiyorum...

Daha Rijkaard dönecek ve toplanti olacak...

Listedeki adaylar hakkinda konusulacak...Sonra son görüsmeler

gerceklestirilecek ve imza atilacak..Bugün kimin aciklanacagini düsünüyorsunuz ki?En fazla Türk futbolcular arasindan biri aciklanabilir bu hafta...

Yabanci futbolcularin heycani haftaya baslar...

Insanlari umutlandirmayin böyle....

Abi Ntvspor'da duydum Rijkaard ile büyük ihtimal Haldun Üstünel bugün Avrupa'da görüşeceklermiş...Rijkaard kasetlere göre eksik gördüğü bölgelere transfer isteyecekmiş.Bence 1 hafta içinde bombalar patlar çünkü denildiği gibi Uefa maceramız çok erken başlayacak...:007::007:

yabacıyı türkiye ye getirmek çok kolay değil futbolcuyu ikna etsen klübü kulubü de ikna etsen eşi çocukları diyelim onlarıda ikna ettin menejeri biraz uzun sürüyo bu gün toplantı yapılacağına göre ben 1 hafta transfer beklemiyorum

Abi Ntvspor'da duydum Rijkaard ile büyük ihtimal Haldun Üstünel bugün Avrupa'da görüşeceklermiş...Rijkaard kasetlere göre eksik gördüğü bölgelere transfer isteyecekmiş.Bence 1 hafta içinde bombalar patlar çünkü denildiği gibi Uefa maceramız çok erken başlayacak...:007::007:

Kasetleri izleyince lincoln den falan memnun kalır muhtemelen. Yani bu kaset işi çok yaş oldu. Hayırlısı

Ama benim kafama takilan birsey var...Rijkaard´in takimi ve oyunculari tanimadigina inanmiyorum..Rijkaard gibi bir adam, tanimadigi takima neden gelip risk alsin?Haldun Üstünel´in kara kas kara gözüne gelmedi ya...

Chelsea,Milan gibi takimlarda da bizden daha fazlasini kazanabilirdi ki gelmesinin sebebi para da degil...

Ben bu aciklamalarin strateji oldugunu düsünüyorum...Siz ne düsünüyorsunuz??

Ama benim kafama takilan birsey var...Rijkaard´in takimi ve oyunculari tanimadigina inanmiyorum..Rijkaard gibi bir adam, tanimadigi takima neden gelip risk alsin?Haldun Üstünel´in kara kas kara gözüne gelmedi ya...

Chelsea,Milan gibi takimlarda da bizden daha fazlasini kazanabilirdi ki gelmesinin sebebi para da degil...

Ben bu aciklamalarin strateji oldugunu düsünüyorum...Siz ne düsünüyorsunuz??

Olabilir aslında Rijkaard kaset izliyor şu anda transfer olmaycak derken o arada tranfer yapmak için uğraşıyor olabilir Haldun Baba :DSonuçta yönetimin her zaman yaptığı iş ters köşe:D:D

yabacıyı türkiye ye getirmek çok kolay değil futbolcuyu ikna etsen klübü kulubü de ikna etsen eşi çocukları diyelim onlarıda ikna ettin menejeri biraz uzun sürüyo bu gün toplantı yapılacağına göre ben 1 hafta transfer beklemiyorum

"İkna" dedinde aklıma Haldun Üstünel geldi.O ikna eder.

Zaten en büyük güvencemiz transfer konusunda Haldün Üstünel iyi işler yapıcak bu sene de

basında çıkanlara göre en mantıklı isim Gudjohnsen..

Tam bir sessizlik hakim..Duyumlar siklassada bi heycanlanmaya baslasak artik..

Basin acmiyo beni...Duyum daha cok heycanlandiriyor beni:D

Acamin oglu vs:D

Tam bir sessizlik hakim..Duyumlar siklassada bi heycanlanmaya baslasak artik..

Basin acmiyo beni...Duyum daha cok heycanlandiriyor beni:D

Acamin oglu vs:D

Komşumun, teyzesinin halasının kızı ; istanbulda temizlik firmasında çalışıyor. Rijkaard ta tuttuklara eve, o gelmeden temizlige gitmiş. Onunla giden bir yönetii, merak etme daha çok para alacaksın ev tamizliğinden. Sıra da sheva, etoo, lampard, essien, deco var demiş...

Oldu mu? :)

Tabi gazeteler artık kesmiyor bizi çünkü adamlar artık bıktırdı..

Neredeyse bütün futbolcuları saydılar artık bırak heycanlanmayı okumaya bile tenezzül etmez hale geldik..

Galatasaray o kadar büyük ki bomba transferciler ekmek bulacağını biliyor ve aralarından her gün bir amca oğlu, kuzen, dayı,yenge, Kim Kardashian (aman Allahım o da nerden çıktı) çıkarabilme yeteneğine sahiptir.

Geri
Üst Alt