# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Şaka yaptım arkadaşlar herkes sallıyor bende sallıyım dedim :o

gudjohnsen haberlerinin yalan olduğunu düşünüyorum..Açıkcası 4-3-3 sisteminde nerede oynayabilecekki..Dos santos bu sistem için tam uygun..keşek alabilsek onu..

Sonu ünlem işareti olan cümleler bana nedense soru işareti gibi gelmiştir her daim...

Anlaşıldı bize bu hafta transferden ekmek yok neyse darısı haftabaşına

Yav renktaşlar bizim forum söz konusu olmayı, göze batmayı ve yalan söylemeyi ne kadar çok seviyor!..

Yalan huyum değildir.. Sen karşındakileri kendin gibi görmekten vazgeç..

Senin gibi biri beni konuşsa ne olacak sanki. Ben daha çok senin konuşmamanı tercih ederim.. Birşey duydum ve onu yazdım. Ayrıca transfer dönemi içerisinde hergün açıklanabilir ama ben bugün bir transfer açıklanabilir dedim filanca geldi demedim..

Çok konuşma;)

Arkadaşım bugün açıklanacak mı , kimden aldın duyumu?

Arkadaşım bugün açıklanacak mı , kimden aldın duyumu?

Yok transfer falan kalkmış bana yalan söylemek moda diyor.. Paşam forumun adını bilmezken bu foruma yazıyordum ben mesaj sayısına göre konusmasın bana ben 3 yıldır bu forumdayım..

Açıklandığı zaman öğrensin..

Sende hak verirsinki son günlerde bu tür iddilar oldukça arttı.Ondan demiştir heralde fazla takmamak lazım, dün aynı şey banada oldu :)

Yok transfer falan kalkmış bana yalan söylemek moda diyor.. Paşam forumun adını bilmezken bu foruma yazıyordum ben mesaj sayısına göre konusmasın bana ben 3 yıldır bu forumdayım..

Açıklandığı zaman öğrensin..

Türk mü yabanci mi?Sen aldigin duyuma ne kadar inaniyorsun?

Sende hak verirsinki son günlerde bu tür iddilar oldukça arttı.Ondan demiştir heralde fazla takmamak lazım, dün aynı şey banada oldu :)

Hayır dostum adam gibi konuşsun ne demek yalan söylemeyi o kadar çok seven var ki..

Hayırdır kendisi bayılıyor mu yalan söylemeye..

Bu mesaj da bu konuda son yorumumdur takmıyorum arkadaşı zaten problem olamaz o benim için daha da yazmayacağım o konuda;)

Duyum falan yok bitti..

Açıklandığı zaman izler öğreniriz hep beraber;)

1 kisiye kizdin diye tüm foruma mi küsüyorsun;)

Asil o zaman cok üstüne gelinir.Bisey söylüyorsun, sonra arkasinda durmuyorsun gibilerinden..Olur olmaz...Ögrenmek amaciyla..

Ne duyumu bu?Sen ciddiye aliyormusun?Türk mü yabanci mi?

Bunu tartisalim...Olmazsa olmaz ne yapalim yani:D

Asil o zaman cok üstüne gelinir.Bisey söylüyorsun, sonra arkasinda durmuyorsun gibilerinden..Olur olmaz...Ögrenmek amaciyla..

:007:Evet evet tartısalım heyecan olsun biraz, fazla sessizleşti ortam :D

Yerli bir transfer duydum bugün olmazsa yarın açıklanır ama anlaşıldığı kesin isim falan da vermiyorum.. Foruma küsmekle alakası yok..

Madem yalan söylemişim üstüme de gelinmez.. Ne başımı ağrıtayım ki?

Necidir bu yerli Burak onu da söyle bari. :)

Geri
Üst Alt