# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Yerli bir transfer duydum bugün olmazsa yarın açıklanır ama anlaşıldığı kesin isim falan da vermiyorum.. Foruma küsmekle alakası yok..

Madem yalan söylemişim üstüme de gelinmez.. Ne başımı ağrıtayım ki?

Insallah olur...Ismail ile anlastigimiz söyleniyor...

Cok sevinirim acikcasi bu transfere..Bi o sekilde Ufuk icin sevinirim..

Hayirlisi..Aykut galiba Gaziantepspor´a gidiyormus..

Bir güresci arkadas da sorun cikartiyormus:D O is cözülünce Ismail aciklanacakmis...3 asagi 5 yukari dogru mu?:D

Ya bu '007' ne çeviriyor acaba?? Hiç bir yerde bir tane haberi bile olmaz mı adamın, gören duyan yok mu hiç?? Tüpçü mü kaçırdı acaba sana 8jk menejerliği yakışır diye..

- ''Doğuştan bjk'liyim'' dedirtmesin akşama :D

Yerli 2 tane adam almışız açıklıyorum! ;)

huseyin-cimsir-pfdk-da_o.jpg

inx460.jpg

Ne bir açıklama var ne de haber ama herkesin ağzında özer Angut olmuş diye.. bu haberin kaynağı ne???

Kaynak su:

Aziz Yildirim´in son cirpinislari bunlar..O Daum'u aldi biz Rijkaard´i.

Besiktas´ta Sampiyon oldu..Saga sola saldiracak iste...Herkesin elinden herkesi kapmaya calisacak.Ankaraspor´da Özer icin 6 Mil istemis..

Sanki Deco´yu satiyor. Türkiye´de bu fiyati ödeyecek tek enayi kulüp var.

O da kim sence?

Kaynak su:

Aziz Yildirim´in son cirpinislari bunlar..O hakaret aldi biz Rijkaard´i.

Besiktas´ta Sampiyon oldu..Saga sola saldiracak iste...Herkesin elinden herkesi kapmaya calisacak.Ankaraspor´da Özer icin 6 Mil istemis..

Sanki Deco´yu satiyor. Türkiye´de bu fiyati ödeyecek tek enayi kulüp var.

O da kim sence?

Ne biçim konuşuyorsun sen? Kokainci falan? :mad: Biraz insanlara saygılı olun.

bence gudjohnsen yada nistelrooy transferlerinden biri olacak ben inanıyorum yine ortalığı ayaga kaldıracağız.....

Biz de biliyoruz, adam eskiden kullanmış ve bir şekilde kurtulmuş. Şimdi adama cococu ya da kokainci, keş deme hakkını bize kim veriyor? Ayıp denen bişey var.

Güzel kardeşim kinayeli bir yaklaşımda bulunmuş,onlar senin Baroş'una gay derse,Arda'na alemci derse bende onların hocasına derim!

Biz de biliyoruz, adam eskiden kullanmış ve bir şekilde kurtulmuş. Şimdi adama cococu ya da kokainci, keş deme hakkını bize kim veriyor? Ayıp denen bişey var.

Aynen renkdaş.Yazan arkadaş eminim çok önemsemediği için yazmıştır ama bizim dikkat etmemiz gerekiyor böyle şeylere...GALATASARAYlıyız biz...

yani renkdaş burda sinan kardeş haklı bence bu kadar takılma üstünde onlar bizim yıldızlarımıza demediğini bırakmıyoda biz sıradan bir adam olan daumun gerçeğini yüzüne vurmuşuz çokmu.....

Geri
Üst Alt