# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Güzel kardeşim kinayeli bir yaklaşımda bulunmuş,onlar senin Baroş'una gay derse,Arda'na alemci derse bende onların hocasına kokocu derim!

Böyle birşeye hiçkimsenin hakkı yok.Senin bu söylediğinin kan davalarını haklı çıkaran bir yanı var... Tekrar söylüyorum GALATASARAYlıyız biz.Yani gerçekten kaliteli bir taraftar grubu...

yani renkdaş burda sinan kardeş haklı bence bu kadar takılma üstünde onlar bizim yıldızlarımıza demediğini bırakmıyoda biz sıradan bir adam olan daumun gerçeğini yüzüne vurmuşuz çokmu.....

Tamam, fazla uzattım, bu son iletim. Adamlara sabahtan akşama kadar ezik diyoruz, sonra da aynı eziklikle onlara cevap mı vereceğiz. Ayrıca hayatında bir hatadan dönmüş adamın yüzüne yaptığı hataları vurmak iğrenç birşeydir. Kendinizi onun yerine koyun. Hoş bişey değil bu.

Ne biçim konuşuyorsun sen? Kokainci falan? :mad: Biraz insanlara saygılı olun.

Sana ne benim konusma tarzimdan?Sen mi bana ögreteceksin?

Varsa bi hatam Moderatörler uyarir beni birdaha kullanmam..

Kokaincinin önde gideniydi..Yalan mi söyledim?

Göz önünde olan bir insan bu kadar gücsüz ve idaresizse, bagimliliga yatkinsa herkes de bu ifadeyi kullanabilir..

Burda kimseyi düzeltmeye kalkma.Moderatörler var...

Ben böyle düsünüyorsam sana laf düsmez...Sen bu tabiri kullanma.

Bisey mi dedim?

Böyle birşeye hiçkimsenin hakkı yok.Senin bu söylediğinin kan davalarını haklı çıkaran bir yanı var... Tekrar söylüyorum GALATASARAYlıyız biz.Yani gerçekten kaliteli bir taraftar grubu...

Hayır anlamadığım birşey bu adam kokoin kullandı dimi evet o yüzden kovuldu,Arda alemcimi hayır,Baros gay mi hayır,onlar olasılık üzerine sallarken ben olan birşeyi söyledim şimdi kullanmıyordur,ne güzel işte devam etmesin böyle şeyler sağlığa zararlıdır,kim ister ki birinin mal çekmesini,Galatasaraylı olmak herşeyi alttan almak değil,tamam asaletimiz var elbette,ama benim yazdığım çok basit ve büyütülecek birşey değil...konumuz Gudjohnsen'e dönelim isterseniz!

Sana ne benim konusma tarzimdan?Sen mi bana ögreteceksin?

Varsa bi hatam Moderatörler uyarir beni birdaha kullanmam..

Kokaincinin önde gideniydi..Yalan mi söyledim?

Göz önünde olan bir insan bu kadar gücsüz ve idaresizse, bagimliliga yatkinsa herkes de bu ifadeyi kullanabilir..

Burda kimseyi düzeltmeye kalkma.Moderatörler var...

Ben böyle düsünüyorsam sana laf düsmez...Sen bu tabiri kullanma.

Bisey mi dedim?

Buradaki herkesin bu tarz replikleri uyarma sebebi zaten güzel olan taraftarımızı dahada üst seviyeye çekmek arkadaşlar.Bu tarz dalaşmalara gerek yok.Sonuçta o arkadaşlar da daumu savunmuyor.Daum babasının oğluda değil onların bu söylemleri daha çok hepimiz için...

Ben bu transferi pek tutmuyorum 31 yaşında Gudjohnsen.Baros gibi genç, kaliteli ama kariyeri düşüşte adamları alıp parlatmak daha güzel olur.

Ben bu transferi pek tutmuyorum 31 yaşında Gudjohnsen.Baros gibi genç, kaliteli ama kariyeri düşüşte adamları alıp parlatmak daha güzel olur.

Cisse gündeme gelince açıkcası bende bize daha çok faydası olacak oyuncunun o olacağına karar verdim...

Hayır anlamadığım birşey bu adam kokoin kullandı dimi evet o yüzden kovuldu,Arda alemcimi hayır,Baros gay mi hayır,onlar olasılık üzerine sallarken ben olan birşeyi söyledim şimdi kullanmıyordur,ne güzel işte devam etmesin böyle şeyler sağlığa zararlıdır,kim ister ki birinin mal çekmesini,Galatasaraylı olmak herşeyi alttan almak değil,tamam asaletimiz var elbette,ama benim yazdığım çok basit ve büyütülecek birşey değil...konumuz Gudjohnsen'e dönelim isterseniz!

Ya abicim ben sana daum dan daha çok değer veriyorum GALATASARAYlı olduğun için.Peki sence benim bu şekilde bir söylemde bulunmamın sebebi nedir? Ben sana alttan al demiyorum ki... onların baros içinde arda içinde söyledikleri onlara kalsın renkdaş...Umursama istiyorum onları yani...

Gudjonsen beyenilmicek adam mı ya bence çok iyi olur siz hala barosun yanına başkası olsa diyorsunuz Henry mi getirelim yani.

Cisse gündeme gelince açıkcası bende bize daha çok faydası olacak oyuncunun o olacağına karar verdim...

Cisse ve gudjohnsen kiyaslanamaz cisse yi umit karanla degismem valla

adam sifir ,once iyiydi ama o sakatliktan sonra coktu (isterseniz resmi koyum:D)

Ya abicim ben sana daum dan daha çok değer veriyorum GALATASARAYlı olduğun için.Peki sence benim bu şekilde bir söylemde bulunmamın sebebi nedir? Ben sana alttan al demiyorum ki... onların baros içinde arda içinde söyledikleri onlara kalsın renkdaş...Umursama istiyorum onları yani...

Haklısın hocam kullanmamam gerekirdi o sözü konumuzdan sapmayalım!

Cisse ve gudjohnsen kiyaslanamaz cisse yi umit karanla degismem valla

adam sifir ,once iyiydi ama o sakatliktan sonra coktu (isterseniz resmi koyum:D)

4-3-3 sağ forvet cinsinden düşünürsek süratli orayı karıştırabilecek güçlü Cisse daha uygun bence!

İkinizinde kendinize göre haklı tarafı var ama biz futbol konuşsak daha iyi Gudjonsen e dönelim isterseniz.

Geri
Üst Alt