# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Konuyu gene karıştırdı Ayşen,gerçekten her zaman bunu yapıyor :D :D

Sheva bize gelirse üstüme gelmeyin, hic bir sey bilmiyorum....:D

Gerci getirmeyiz zaten, Chelsea Milan'dan 10 mio. istiyordu. O paraya 2 sheva getirir Üstünel.:D

Ne Shevchenkosu şaşırdınız mı.. Emekli dinlenme yeri mi burası, Maldini de gelsin..

süper transfer olur türkiye liginde ilk geldiğinde gol kralı olur demedi demeyin:D

Baros Gudjonsen rüya gibi.

Ahmet hala ısrarcı beni de inandırdı doğrusu...

bknz:

Ahmet Çakmak Galatasaray:

ulAn şimdi takımda lincoln gibi oyuncun varsa faydalanacaksın!! adamın sözleşmesini okumadın mı!!!adam akıllı!! salak değil ki! oynasa da para alacak oynamasa da parasını alacak!! bırakında takıma kazandılsın galatasaraya yararı olsun (.)

bu arada pazartesi 13:53 te gudjonsen gelecek diye yazmıştım halada söylüyorum gudjonsen ile anlaşıldı gelecek!! barosun partnerı gudjonsendır!!

:rolleyes:

Ahmet hala ısrarcı beni de inandırdı doğrusu...

bknz:

Ahmet Çakmak Galatasaray:

ulAn şimdi takımda lincoln gibi oyuncun varsa faydalanacaksın!! adamın sözleşmesini okumadın mı!!!adam akıllı!! salak değil ki! oynasa da para alacak oynamasa da parasını alacak!! bırakında takıma kazandılsın galatasaraya yararı olsun (.)

bu arada pazartesi 13:53 te gudjonsen gelecek diye yazmıştım halada söylüyorum gudjonsen ile anlaşıldı gelecek!! barosun partnerı gudjonsendır!!

:rolleyes:

O Ahmet Çakmak'a söyle ilk önce Gudjohnsen'in ismini doğru yazsın sonra kahinlik(soytarılık) yapsın.

inşallah gudjohnsen gelirde.o ayrı ama ahmet çakmak denen zat saati saatine bu işi biliyo,o kadar istihbaratı iyi gitsin muhabir olsun.hem gazetelerdede palavra yazmak serbest.bu arada ahmet çakmak denen zat inşallah doğru söylüyodur.ama inanmıyom.inşallah yanılırım.

Geri
Üst Alt