Tier 1 Eintracht Frankfurt, Michy Batshuayi'yi Kiralamak İstiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak yine sinirlendim 3 sene önce bu kalitede kadrolarla avrupada Marsilya, Lazio tokatlıyorduk.

Bats giderse forvet almak sart ama. Yine giderler Vinicius gibi birini yarim sezon kiralarlar herhalde. Ona da sükür.

İŞTE HABER DİYE BUNA DERİM !

dip not : Gider gitmez ilk maçta 2 gol atacağını hepimiz biliyoruz , şimdiden söylüyorum "Gitsin diyenler burda mı hala" postları görmeyelim.

bu adam avrupa maçıad 5 metreden kaledeki 41 yaşındaki adamı içeri gömmk yerine dağa tepeye şut atmış , En ufak pres + pas işi becerememiş bir adam son 2 -2.5 ayda.

o nedenle maaşı bize anormal yük sayılır.

gitmesi MUAZZAM olur
Bilerek oynamıyor itlik yapıyor akli sira ilk 11 değil diye. Ulan sen zaten yedek alındın

Kiralık kiralık yeter be kardeşim
Birisi de satın almak için çalsın kapımızı

Bilerek oynamıyor itlik yapıyor akli sira ilk 11 değil diye. Ulan sen zaten yedek alındın
her şeyi geçtim - fenerde de çalım malım müthiş forvetlik işleri yoktu - boşa düşeni bitiriyordu eyvallah. fazlasını zaten beklemiyordum. onu yapamıyor - kafada futbol bitmiş gibi takılıyor.

bizi içerde yendikleri sonra stad bastıkları maçında sabaha kadar en iyisiydi - her topu tutup, her kese ultra bsmıştı....0 yaptı bunu bizde 0

her şeyi geçtim - fenerde de çalım malım müthiş forvetlik işleri yoktu - boşa düşeni bitiriyordu eyvallah. fazlasını zaten beklemiyordum. onu yapamıyor - kafada futbol bitmiş gibi takılıyor.

bizi içerde yendikleri sonra stad bastıkları maçında sabaha kadar en iyisiydi - her topu tutup, her kese ultra bsmıştı....0 yaptı bunu bizde 0
Aidiyet duygusu 0 iş ahlaki 0 böyle adamlari tekme tokat yollamaliyiz

şahsi düşüncem ifb maçında süre bulamadıktan sonra saldı. kontratını geçiyorum, ifbdeki bats ile alakası yok. bir de hoca mertens'in yerine kullanmaya çalıştı gereksiz yere. bağlantı oyununu bats ile yapma düşüncesi oyuncuyu da köreltmeye teşvik etti.

başak ile oynadığımız ziraat kupasında biraz oynamaya çalıştı, o maçta da rakiple 1-2 poz dalaşıp şahsi mesele haline getirdi biraz koşayım dedi.

bu heriften para kazanabilirsek yeni transfer kadar sevinirim

Abartısız, ver ardaya 5. falan yapar.

+Zaha var 18 ay kiralık
Kral Arda kim yaw. Birkac mac once rezil ettigimiz adamimi soyluyorsun. Ulan olm nerdeyse 6xg vermis takim. Becerikli olsak veya berke gununde olmasa basaksehir tarifesi uygulayacaktik

buradan sövemiyorum. Dmde sovecem sana

Çok iyi olur. Maaşını yüksek bulmuş, kaliteli oyuncu olduğunu hala düşünüyorum ama bize yedek olarak daha düşük maaş ve genç oyuncu alınmalıydı. Biz de moral olarakta düştü sezon başındaki hazırlık kampındaki halinden eser yok açıkcası. Umarım gerçekleşir.

Çok iyi olur. Maaşını yüksek bulmuş, kaliteli oyuncu olduğunu hala düşünüyorum ama bize yedek olarak daha düşük maaş ve genç oyuncu alınmalıydı. Biz de moral olarakta düştü sezon başındaki hazırlık kampındaki halinden eser yok açıkcası. Umarım gerçekleşir.

tadından yenmez ne maaş ne geri dönme hesabı olmadan ayrılırsak

bizim durumumuza göre bu namussuz TFF gider yabancı kuralıylada oynar.

"Sarı lacivert forma olmadığı sürece herkes 5 yabancı oynatabilir" falan derler yakında ne bileyim - öyle saçma bir kurum şu an.

Batsi bu denli düşüren bizzat hoca oldu açıkçası adamı son 5 10 dolar oynatarak ,bonservisli gönderdik diyelim yerine yabancı alacakmiyiz o kısım daha önemli bence

Beleşe bunu da verirler sonra Frankfurt'ta 10 gol fln atarsa şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt