Ekber Ekşi
Cezalı
- 13 Nisan 2014
- 669
- 0
- 266
Merhaba arkadaşlar.
Ek gelir kazanmak isteyen arkadaşlar varsa forumda gayet güzel bir işimiz var.
Sizde bizde kazanacağız.
Sermaye yok, zarar yok.
Yapılacak iş;
Ek gelir kazanmak isteyen arkadaşlar varsa forumda gayet güzel bir işimiz var.
Sizde bizde kazanacağız.
Sermaye yok, zarar yok.
Yapılacak iş;
Merhabalar,
Hocam işi kısaca anlatmak gerekirse işimiz emlakçılarla olacaktır.
Emlakçıların pazarlamaya sundukları evlere bilirsiniz ki satılık-kiralık olarak branda asma geleneği vardır.
Emlakçılar brandaları genellikle tane başı 25 tl ile 45 tl arasına yaptırıyorlar.
Ben branda başı 15 TL'ye size vereceğim. Dikişli, kapsüllü olarak ve tasarım bize aittir.
Siz emlakçılara istediğiniz karı koyarak pazarlıyorsunuz. Emlakçılar en az 10 adet branda istiyorlar genellikle. Bu sayı artıyorda.
Ve ayrıca sürekli her ay istiyorlar. Ben sizlere 120x60 cm boyutlarında branda vereceğim. Farklı boyutlarda da yapabiliriz.
Kar amacı için örnek bir çalışma gösteriyorum.
GÜNEŞ EMLAK sizden 10 adet branda istedi. Siz 10 adet branda için tane fiyatı 20 TL verdiniz.
50 TL karınız var.
Ben sadece kendi mahallemde 25 tane emlakçıyla çalışıyorum. Ne kadar çok emlakçı ile anlaşırsanız o kadar çok kar edersiniz.
Yapmayı düşünürseniz geri dönüş sağlamanızı bekliyorum.
Hocam işi kısaca anlatmak gerekirse işimiz emlakçılarla olacaktır.
Emlakçıların pazarlamaya sundukları evlere bilirsiniz ki satılık-kiralık olarak branda asma geleneği vardır.
Emlakçılar brandaları genellikle tane başı 25 tl ile 45 tl arasına yaptırıyorlar.
Ben branda başı 15 TL'ye size vereceğim. Dikişli, kapsüllü olarak ve tasarım bize aittir.
Siz emlakçılara istediğiniz karı koyarak pazarlıyorsunuz. Emlakçılar en az 10 adet branda istiyorlar genellikle. Bu sayı artıyorda.
Ve ayrıca sürekli her ay istiyorlar. Ben sizlere 120x60 cm boyutlarında branda vereceğim. Farklı boyutlarda da yapabiliriz.
Kar amacı için örnek bir çalışma gösteriyorum.
GÜNEŞ EMLAK sizden 10 adet branda istedi. Siz 10 adet branda için tane fiyatı 20 TL verdiniz.
50 TL karınız var.
Ben sadece kendi mahallemde 25 tane emlakçıyla çalışıyorum. Ne kadar çok emlakçı ile anlaşırsanız o kadar çok kar edersiniz.
Yapmayı düşünürseniz geri dönüş sağlamanızı bekliyorum.