Ek Gelir Kazanmak İsteyen Kardeşlerimiz

Adam çalışıyor beyler :D azicikta indire gandiride yapacak yoksa olmaz :D

Kardeşim şu an gayrimenkul üzerine çalışan bir firmam var. Bize bu afiş ve brandalar genel olarak emlak sitelerinden (emlakjet,sahibinden,milliyet vs.) promosyon olarak geliyor. Bunlar büyük pastayı karşılıyor.

Ekstra olarak branda ihtiyacımız olsa bile ki olur tabi ki, verdiğin fiyat bana pek uygun gelmedi. Kaldı ki kurumsal firmalar bu topa girmez, sanmıyorum.

Hocam birçok emlakçıya uyguluyoruz bunu.
Fakat ben henüz böyle birşey ile karşılaşmadım. Belki maliyetlerini karşılıyorlardır bilemem orasını tabii.

Ayrıca bay çok bilmiş utanmaz kişilere söylüyorum.
Burası Galatasaray forumu değil mi.
O zaman kategorilerden tv, sanat, oyun gibi kategorilerde kalkmalı değil mi?
Anlamadığım burada ayıp birşey mi yapıyoruz? Milletin parasını alıp hırsızlık mı yapıyoruz?
İhtiyacı olana yardımcı olmaya çalışıyorum.
Şunu birisi gerçekten açıklayabilir mi bana ?

Güzel konu eleştirenler kumda oynasın.. Ergen ergen yorum yazmanın luzumu yok.. Kuşum ötmüyor diye konu açılsa şuan 20 sayfa olmuştu..

Brandaların parasını öncedenmi istıyorsun :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brandaların parasını öncedenmi istıyorsun :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parayı alıp iş yapıyorum diye birşey yok.
Şöyle anlatayım ben brandayı verip siz müşteri bulunda demiyorum.
Emlakçı ile görüşürsünüz. Fiyatta anlaşıp parayı alırsınız.
Kendi payınızı cebinize atar kalanını bana gönderirsiniz. İşleri kargoya veririm.
Cebinizden para çıkmamış olacak.

Konuyu rayında tutmak sizin göreviniz olsun.

Ancak biri tarafından sürekli ve şiddetli provokasyona uğruyorsanız, raporlayın, o kişiyi konu dışı bırakalım.

Ben rayında tutmaya çalışıyorum zaten üslubumu bozmadan cevap vermeye çalışıyorum.
Fakat çok fazla hadsiz insan mevcut bu forumda. Bir temizlik yapılmalı. Çocuk bile böyle cevap vermez.
İlgini çekmiyorsa girmezsin olur biter. Milletin ekmeğinede taş koyuyorlar. İş yapmak isteyen 9 kardeşimizden mesaj geldi mesela.
Bunlar yüzünden diğerlerininde şansı gidiyor resmen.

Güzel iş fakat bunun kan emici kargo olayı var.

Ayrıca şu yerel elmakçılarla uğraşmak harbi çekilesi değil.

Kurumsal firmalarla çalışmak gerek onlarda cenk'in dediği gibi büyük firmalarla çalıştıklarından onlar temin ediyor sanırım.

İşi bilmeyen ve çok para kaptıran gayrimenkul firmalarını kovalamak lazım. Bildiğim kadarıyla bazı gayrimenkul danışmanları bu işlerle kendileri uğraşıyorlar. Brandacı'yı bulmak vs.

iş güzel iştir arkadaşlara öneririm

Son düzenleme:
Kardeşim şu an gayrimenkul üzerine çalışan bir firmam var. Bize bu afiş ve brandalar genel olarak emlak sitelerinden (emlakjet,sahibinden,milliyet vs.) promosyon olarak geliyor. Bunlar büyük pastayı karşılıyor.

Ekstra olarak branda ihtiyacımız olsa bile ki olur tabi ki, verdiğin fiyat bana pek uygun gelmedi. Kaldı ki kurumsal firmalar bu topa girmez, sanmıyorum.

2 sene boyunca Remax'ın mimari danışmanlığını yapan bir şirkette mimar olarak çalıştım. İstanbuldaki bütün remax ofislerini ve sahiplerini tanırım. Remax bu brandalarla ilgili hiçbir yardım yapmıyor. Remax'ın sistemi çok başka. Bu brandaları oradaki gayrimenkul danısmanları yaptırıyor.

İş gayet güzel ama tabiki bu iş için iyi bir dil gerekir. Pısırık adam yapamaz. Konuşma tarzı bence önemli. Emlakcılar da şeytan gibiler zaten onlarla anlaşmak da çok kolay olmaz. Umarım forumdan birine yarar getirir bu iş.

Merhaba arkadaşlar.

Ek gelir kazanmak isteyen arkadaşlar varsa forumda gayet güzel bir işimiz var.
Sizde bizde kazanacağız.
Sermaye yok, zarar yok.

Yapılacak iş;

Merhabalar,

Hocam işi kısaca anlatmak gerekirse işimiz emlakçılarla olacaktır.
Emlakçıların pazarlamaya sundukları evlere bilirsiniz ki satılık-kiralık olarak branda asma geleneği vardır.
Emlakçılar brandaları genellikle tane başı 25 tl ile 45 tl arasına yaptırıyorlar.
Ben branda başı 15 TL'ye size vereceğim. Dikişli, kapsüllü olarak ve tasarım bize aittir.
Siz emlakçılara istediğiniz karı koyarak pazarlıyorsunuz. Emlakçılar en az 10 adet branda istiyorlar genellikle. Bu sayı artıyorda.
Ve ayrıca sürekli her ay istiyorlar. Ben sizlere 120x60 cm boyutlarında branda vereceğim. Farklı boyutlarda da yapabiliriz.
Kar amacı için örnek bir çalışma gösteriyorum.
GÜNEŞ EMLAK sizden 10 adet branda istedi. Siz 10 adet branda için tane fiyatı 20 TL verdiniz.
50 TL karınız var.
Ben sadece kendi mahallemde 25 tane emlakçıyla çalışıyorum. Ne kadar çok emlakçı ile anlaşırsanız o kadar çok kar edersiniz.

Yapmayı düşünürseniz geri dönüş sağlamanızı bekliyorum.

beni en çok heyecanlandıran kısım. eyw.

2 sene boyunca Remax'ın mimari danışmanlığını yapan bir şirkette mimar olarak çalıştım. İstanbuldaki bütün remax ofislerini ve sahiplerini tanırım. Remax bu brandalarla ilgili hiçbir yardım yapmıyor. Remax'ın sistemi çok başka. Bu brandaları oradaki gayrimenkul danısmanları yaptırıyor.

Remax ayrı, orada her gayrimenkul danışmanı kendi işinin patronu gibidir. Remax'ın ofislerini kullanır, kar payı ve masa parası gibi bedeller öder. Geri kalan masrafları kendisinindir. Remax'ın forsunu kullanır.

Yerimi alayım memlekete gidince ulaşırım arkadaşa.

Forum gerçekten ergenlerle dolu,

adam gayet mantıklı bi iş önerisinde bulunmuş bazıları gelmiş laf ediyor,

işi beğenmiyorsan yazmazsın kapatırsın sayfayı olur biter,

adama neden alay edici ifadeler kullanıyorsunuz..

Son düzenleme:
Forum gerçekten ergenlerle dolu,

adam gayet mantıklı bi iş önerisinde bulunmuş bazıları gelmiş laf ediyor,

işi beğenmiyorsan yazmazsın kapatırsın sayfayı olur biter,

adama neden alay edici ifadeler kullanıyorsunuz..

yaş ortalaması bayağı düşmüş hocam forumun ondan

Geri
Üst Alt