Terim o parayı hakediyor mu ? bence haketmiyor. Zaten söylenilenden fazla aldıgını düşünüyorum.
Ama benim anlamadıgım ve gerçekten çok güldüğüm bir olay var.
Dünyanın hiç bir yerinde hiçbir ülkesinde böyle tartışmalar yapılmıyordur.
Kardeşim Futbol neden dünyanın 1 numaralı sporu ?.
Neden tüm dünyada bu kadar çok izlenip takip ediliyor...
Sizin dediğiniz gibi herşey parada olsaydı parayla olsaydı Futbol iğrenç bir oyun olurdu.
En fazla parayı harcayan kulüp herşeyi kazanırdı...
Real Madrid 4. lig takımından 4 yedi . benzema lar ronaldolar. Kimse Ronaldoya senin aldığın paraya yazık falan demedi.
Kimse başdaki teknik direktöre sen şu kadar alıyorsun adam senin binde 1 ini alıyor demedi...
Futbolun güzelliği bu.
Fatih Terimi günahım kadar sevmem. Ama izlanda dan tabiki kat ve kat fazla alıcak...
Sıradan bir yabancı teknik direktör 3-5m euro alıosa milli takımın başında Fatih Terimde tabiki o kadar alıcak.
Ne kadar sevmesem de beğenmesem de bu bir gerçek. Adam iyi kötü bir yer edindi. Bir Kariyer yaptı. Ve Ederi artık bu...
Artık bu tarz tartışmaları aşmamız gerekiyor...
Bizim oyuncularımız hak ettiklerinden çok çok fazla alıyorlar evet.
Ama bu sistemin sorunu onların değil.
Ama benim anlamadıgım ve gerçekten çok güldüğüm bir olay var.
Dünyanın hiç bir yerinde hiçbir ülkesinde böyle tartışmalar yapılmıyordur.
Kardeşim Futbol neden dünyanın 1 numaralı sporu ?.
Neden tüm dünyada bu kadar çok izlenip takip ediliyor...
Sizin dediğiniz gibi herşey parada olsaydı parayla olsaydı Futbol iğrenç bir oyun olurdu.
En fazla parayı harcayan kulüp herşeyi kazanırdı...
Real Madrid 4. lig takımından 4 yedi . benzema lar ronaldolar. Kimse Ronaldoya senin aldığın paraya yazık falan demedi.
Kimse başdaki teknik direktöre sen şu kadar alıyorsun adam senin binde 1 ini alıyor demedi...
Futbolun güzelliği bu.
Fatih Terimi günahım kadar sevmem. Ama izlanda dan tabiki kat ve kat fazla alıcak...
Sıradan bir yabancı teknik direktör 3-5m euro alıosa milli takımın başında Fatih Terimde tabiki o kadar alıcak.
Ne kadar sevmesem de beğenmesem de bu bir gerçek. Adam iyi kötü bir yer edindi. Bir Kariyer yaptı. Ve Ederi artık bu...
Artık bu tarz tartışmaları aşmamız gerekiyor...
Bizim oyuncularımız hak ettiklerinden çok çok fazla alıyorlar evet.
Ama bu sistemin sorunu onların değil.