Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.758
- 94.863
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslanım benim. Aynen böyle devam
İktidar değiştiğinde Nagehan gibi paralı tetikçilerden hesap sormasını beklediğimiz adamlardan biri.
Ekli dosyayı görüntüle 157814
Sence olası hükümet değişiminde yargılamalar olacak mı?bunu çift taraflı değerlendirmek lazım.
nagehan suyun akış yönünün değiştiğinin farkında, ülkede de önemli bir medya etkisine sahip bir kadın ne dersek diyelim söylemleri onun kadar gündem olabilen kişi çok az. bu şartlarda kendisini kontrol altında tutmak mantıklı olabilir.
Sence olası hükümet değişiminde yargılamalar olacak mı?
Çok fazla itirafçı çıkacak gibi hissediyorum ben. Tepelerden hem de.çok farklı senaryo ihtimalleri var.
başkanlık sisteminin devam ettirilme amacı yargılamalar olacak zaten ancak o geçişin sağlanması kolay olmayacaktır yani karşı taraf yenilgiyi kabul edip köşesine çekilecek mi bunu düşünmek lazım.
köşelerine çekilip olağan süreç akışını beklerler mi o da muamma bence zira yargılanma ihtimaliyle karşı karşıya kalacaklarının farkında olacaklar.
o noktada da çözülmeler başlayacaktır bu çözülmeler de ülkeden ayrılmaları beraberinde getirebilir.
yenilgi kabul edilmezse işler farklı noktalara gider.
meclis çoğunluğunun alınıp alınmaması yine bir şeyleri değiştirir.
çok yönlü o yüzden bence sonuçlar.
bunu çift taraflı değerlendirmek lazım.
nagehan suyun akış yönünün değiştiğinin farkında, ülkede de önemli bir medya etkisine sahip bir kadın ne dersek diyelim söylemleri onun kadar gündem olabilen kişi çok az. bu şartlarda kendisini kontrol altında tutmak mantıklı olabilir.
İstanbul'u bunun gibi kaşarların medya gücüyle kazanmadı. Ben kaypak siyaset oyunlarını 20 yıldır izliyorum. Karşı mahalleden küfrettiği adamın tasmalı köpeği olanları görmekten de yoruldum. Yaptıkları yanına kar kalanlardan sıkıldım. Taviz vermeyeni, idealleri olanı, sağlam duranı göremeyecek miyiz ya biz? Ömrümüzün sonuna kadar Atatürk'ü yad edip dövünelim mi?
Neyin itirafı kardeşim? Şu son 10 yılda vatana ihanet sayılacak suçların çarşaf çarşaf belgeleri var zaten.Çok fazla itirafçı çıkacak gibi hissediyorum ben. Tepelerden hem de.
Birbirini satanlar. Gürkan, biz sadece ekrana yansıyanları biliyoruz. Diğerleri?Neyin itirafı kardeşim? Şu son 10 yılda vatana ihanet sayılacak suçların çarşaf çarşaf belgeleri var zaten.
büyükelcilerle falan buluştugunda bulanmıştı hiç şaşırmıyom bunlara tek çare ümit özdag multeciler koyune diyelim!!
Şu anki yönetim milli güvenlik meselesi haline geldiği için, bu değişim bunların kadrosuyla olacağı için maalesef s.s oy veriyoruz. Bu fotoğraf sonrası net kararımı verdim. Oy kullanacağım son seçim olacak.büyükelcilerle falan buluştugunda bulanmıştı hiç şaşırmıyom bunlara tek çare ümit özdag multeciler koyune diyelim!!
Onun bir şeye yön verdiği yok. Balyoz davası döneminde sahte belgeleri ekranlarda gerçekmiş gibi bağıran sıradan bir o. nun teki.bunu çift taraflı değerlendirmek lazım.
Bunların her tarafı düşman olsa ne yazardüşmanını yakında tut psikolojisi olarak görelim zira o dönemde nagehan'ın neler yaptığını da unutmamıştır ekrem.
yok