Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.588
- 59.172
- 4.758
akp-mhp ve trabzon-rize üçgenine rakip olarak çıkarılan 2 adaydan biri trabzonlu imamoğlu diğeri eski mhp'li mansur yavaş. çok enteresan bi ülkeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu sadece fotograf degil kiHaddime değildir belki çünkü ülke dışından gözlemliyorum ama tek bir fotoğraf yüzünden bu kadar abartılı tepki vermek ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası.
Adını anmak dahi istemediğim kızıl saçlı hanımefendi muhalefetin en öne çıkan adamlarının biriyle aynı karede yer alıyorsa bence İmamoğlu'ndan ziyade nasıl olur da bu kadın burada yer alır bunu sorgulamak lazım asıl.
Haddime değildir belki çünkü ülke dışından gözlemliyorum ama tek bir fotoğraf yüzünden bu kadar abartılı tepki vermek ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası.
Adını anmak dahi istemediğim kızıl saçlı hanımefendi muhalefetin en öne çıkan adamlarının biriyle aynı karede yer alıyorsa bence İmamoğlu'ndan ziyade nasıl olur da bu kadın burada yer alır bunu sorgulamak lazım asıl.
otobüse gizlice sokulmuş fotografa yerlestırılmıs bence denagehanı bilerek yanaştırdılar imamoğlu tarafına belliki. tek fotoyla gözden düştü adam, karşı tarafın uzun süredir arzuladığı bi olayı nagehan başardı. imamoğlu da bu oyuna geldi
nagehanı bilerek yanaştırdılar imamoğlu tarafına belliki. tek fotoyla gözden düştü adam, karşı tarafın uzun süredir arzuladığı bi olayı nagehan başardı. imamoğlu da bu oyuna geldi
Hocam Nagehan Alçı isimli karakter sıradan bir isim değil. Son on yıldaki değişimin sembolik isimlerindendir. Bir diğeri de Abdulkadir Selvi'dir. Hiç de abartılmayacak bir durum değil. Ahmet Hakan olsaydı kimse bu kadar umursamazdı. Ahmet Hakan'a dönek der, güler geçerlerdi. Nagehan Alçı toplumu dizayn etmek için ortaya çıkmış bir karakterdir. Gazeteci değildir, tetikçidir.Üstad ben baştan beri Mansurcuyum en büyük sebebi de imamogluna göre daha geniş bir kitleden oy alabilecek olması ..
Ama bu foto işinin fazla abartıldığını düşünüyorum..Belki polyannacilik olacak ama amacı akpnin catirdadigini cümle aleme göstermek de olabilir düne kadar bu şahısların kafasına silah dayasan bir araya gelmezdi imamogluyla ..
Sosyal medyaya bakıyorum da oyunu yanlış oynuyoruz.. İktidar kanadında ne olursa olsun gram eleştirmeyen bir kitle varken bizim herşeyi objektif bir şekilde ulu orta söylememiz ne kadar doğru ? Şahsen ben artık iktidar yanlısı birini görünce saçma birşey de olsa en iyi savunma saldırıdır mantığıyla üstüne gidiyorum ..
En azından şu seçime kadar muhalefetin adayının çok absürt birşey yapmadıkça sonuna kadar arkasında durmak gerektiğini düşünüyorum.. Devamında mutlaka yanlışları konusulmali sonunun malum şahıs gibi olmaması için..
Ulu orta İmamoğlu benim için bitti büyük yanlış yaptı rteye dönecek gibi söylemler maalesef bunların ekmeğine yağ sürecek..
Karşı tarafın oyunundan ziyade Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyunuysa vay vay vay ki ne halimize vay.nagehanı bilerek yanaştırdılar imamoğlu tarafına belliki. tek fotoyla gözden düştü adam, karşı tarafın uzun süredir arzuladığı bi olayı nagehan başardı. imamoğlu da bu oyuna geldi
Haddime değildir belki çünkü ülke dışından gözlemliyorum ama tek bir fotoğraf yüzünden bu kadar abartılı tepki vermek ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası.
Hepsini ben getirdim zaaa xd