ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akp-mhp ve trabzon-rize üçgenine rakip olarak çıkarılan 2 adaydan biri trabzonlu imamoğlu diğeri eski mhp'li mansur yavaş. çok enteresan bi ülkeyiz

siyasetin A ve B’si de olmaz dedirten bir kare.

Tek kare bazen çok şey anlatır.

Haddime değildir belki çünkü ülke dışından gözlemliyorum ama tek bir fotoğraf yüzünden bu kadar abartılı tepki vermek ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası.

Adını anmak dahi istemediğim kızıl saçlı hanımefendi muhalefetin en öne çıkan adamlarının biriyle aynı karede yer alıyorsa bence İmamoğlu'ndan ziyade nasıl olur da bu kadın burada yer alır bunu sorgulamak lazım asıl.

Haddime değildir belki çünkü ülke dışından gözlemliyorum ama tek bir fotoğraf yüzünden bu kadar abartılı tepki vermek ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası.

Adını anmak dahi istemediğim kızıl saçlı hanımefendi muhalefetin en öne çıkan adamlarının biriyle aynı karede yer alıyorsa bence İmamoğlu'ndan ziyade nasıl olur da bu kadın burada yer alır bunu sorgulamak lazım asıl.
konu sadece fotograf degil ki

mülteci konuları üzerine akp ile aynı safta görünmeleride cabası bunun kankası canan dün mültecileri entegre edecegiz falan diyor

ha ekrem benım ıcın bi tercih degil sazcı selonun arkadası hdpli ile agac diken adamı asla desteklemem hepsi batının kuklası

mansur yavaş umarım aday olur

can, bunu zaman gösterecek. nagehan'ın hangi niyetle o otobüse bindiği belirsiz. imamoğlu'nun popülerliğini azaltmak veya günden güne güç kaybeden iktidar yerine imamoğlu saflarında yerini sağlamlaştırmak. ama imamoğlu saf bir adam değil, sağlam bir pr ekibi var. o da hesapsızca, kendi çıkarını düşünmeden nagehan'la karadeniz turuna çıkmaz.

nagehanı bilerek yanaştırdılar imamoğlu tarafına belliki. tek fotoyla gözden düştü adam, karşı tarafın uzun süredir arzuladığı bi olayı nagehan başardı. imamoğlu da bu oyuna geldi

nagehanı bilerek yanaştırdılar imamoğlu tarafına belliki. tek fotoyla gözden düştü adam, karşı tarafın uzun süredir arzuladığı bi olayı nagehan başardı. imamoğlu da bu oyuna geldi
otobüse gizlice sokulmuş fotografa yerlestırılmıs bence de

Niye gözden düşsün adam ya kendinizi kandırmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üstad ben baştan beri Mansurcuyum en büyük sebebi de imamogluna göre daha geniş bir kitleden oy alabilecek olması ..
Ama bu foto işinin fazla abartıldığını düşünüyorum..Belki polyannacilik olacak ama amacı akpnin catirdadigini cümle aleme göstermek de olabilir düne kadar bu şahısların kafasına silah dayasan bir araya gelmezdi imamogluyla ..
Sosyal medyaya bakıyorum da oyunu yanlış oynuyoruz.. İktidar kanadında ne olursa olsun gram eleştirmeyen bir kitle varken bizim herşeyi objektif bir şekilde ulu orta söylememiz ne kadar doğru ? Şahsen ben artık iktidar yanlısı birini görünce saçma birşey de olsa en iyi savunma saldırıdır mantığıyla üstüne gidiyorum ..
En azından şu seçime kadar muhalefetin adayının çok absürt birşey yapmadıkça sonuna kadar arkasında durmak gerektiğini düşünüyorum.. Devamında mutlaka yanlışları konusulmali sonunun malum şahıs gibi olmaması için..
Ulu orta İmamoğlu benim için bitti büyük yanlış yaptı rteye dönecek gibi söylemler maalesef bunların ekmeğine yağ sürecek..
Hocam Nagehan Alçı isimli karakter sıradan bir isim değil. Son on yıldaki değişimin sembolik isimlerindendir. Bir diğeri de Abdulkadir Selvi'dir. Hiç de abartılmayacak bir durum değil. Ahmet Hakan olsaydı kimse bu kadar umursamazdı. Ahmet Hakan'a dönek der, güler geçerlerdi. Nagehan Alçı toplumu dizayn etmek için ortaya çıkmış bir karakterdir. Gazeteci değildir, tetikçidir.

akp'nin ilk dönemindeki, akp'yi şirin gösteren, Erdoğan'ın danışmanı Akif Beki neden bu kadar tepki görmedi? Şu an muhalif olmasının alakası yok. Bu kadını sıradan bir insan değil. Tepki gösterenleri kızanları eleştirmeyin.

Bu eleştirilerin de kimsenin ekmeğine yağ sürdüğü falan yok. Ekrem İmamoğlu haddini bilecek. Sağ seçmenin hassasiyetleri varsa sol seçmenin de hassasiyeti var. Tanımaya başladığım zaman çok sevmiştim. Umut dolmuştu içim. Geçmiş sayfaları diğer konuları okuyun. İmamoğlu'na yapılan saldırılara ben karşı durdum. Ama dün de söyledim yine söylüyorum. Söylemeye devam edeceğim. Karşı tarafta Erdoğan olursa bizim tarafta bu adam aday olursa oy veririm. Ama Erdoğan sağlığını bahane edip ya da anayasayı gösterip aday olmazsa Ekrem İmamoğlu'na benden oy yok.

Karşı tarafın oyunundan ziyade Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyunuysa vay vay vay ki ne halimize vay.

Bu arada Cumhurbaşkanlığı adaylık ihtimalini düşünerek tüm tartışmalar hayal kırıklığı oluyor. Yoksa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu umurumuzda değil. Metro yapsın asfalt yapsın. Beni ilgilendirmez.

Nagehan herkesle aynı karede yer alır, suyun aktığı yön değiştiği an o da oraya döner.

Buradaki mevzu fotodan öte, halk rahatsız oldu bunlarsa çıkıp vız gelir tırıs gider dedi. Seni o mitinge gidecek noktaya getiren halk, sen kimsin de o halka posta koyuyorsun.

Kaba tabirle anlatayım nacizane. Ekrem İ. verdiği o fotoyla def-i hacet eylediğini sanıyor. Halbuki fotoyu vermekle sadece osurmuştu, sonrasında yapılan açıklamalarla tuvalette sağlam taş bırakmayacak ölçüde şey yaptı.

Forumdaki arkadaşlardan da bazılarının kendisi hakkındaki çekinceleri an itibariyle doğrulanmıştır. E.İ. seçilmek için belki doğru insan ama seçmek için değil. Bu konuşma tarzı ve bu tür hareketler gösterdi ki aslı varken kopyalarıyla uğraşmanın da gereği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt