- 26 Kasım 2012
- 179.095
- 241.098
- 5.688
tmm yaw anladık çok objektifsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mi kolpa videoyu hazırladım? Bana niçin laf atıyorsun?Ulan Zahir
tmm yaw anladık çok objektifsiniz
Et misin balık mısın belli değil murphan.Ekremciler kendi Tayyip Erdoğan'ını yaratmaya çalışıyor sanki
şu objektifliğimizi 1 sene askıya alamıyor muyuz. bu badireyi bi atlatalım ondan sonra kimi linç ediyorsanız bol bol edin.
mansur yavaş taraftarları da biraz ateşe odun taşıyor gibi ama bu ateş hepimizi yakacak farkında değiller. kim aday olursa olsun diğer aday adayını yıpratmamalı dediğim gibi bu işin şakası yok 1 yıl tam birlik halinde olunmalı.ekrem başkan bileklik gibi biraz da objektivite madalyası yaptırıp dağıtsın da sussunlar bi kaç ay heralde durumun vehametinin farkında değiller istiyolar ki biri sırtlarını sıwazlasın ne kdr objektifsiniz diye.
Tırtıl aday olsa Nagehan yüzünden eleştirenler olarak oyumuz ona Erdoğan karşısında. Müsterih olunuz.ekrem başkan bileklik gibi biraz da objektivite madalyası yaptırıp dağıtsın da sussunlar bi kaç ay heralde durumun vehametinin farkında değiller istiyolar ki biri sırtlarını sıwazlasın ne kdr objektifsiniz diye.
Tırtıl aday olsa Nagehan yüzünden eleştirenler olarak oyumuz ona Erdoğan karşısında. Müsterih olunuz.
Ancak Fenerbahçeliler için aynı sözü veremem. Çok kaliteli salaklar çünkü.
İstediğimiz profilin aday yapılması çok düşük ihtimal gibi görünüyor. El mahkum İmam'a basacaz ama biraz gönülsüz atarızEt misin balık mısın belli değil murphan.
WATAN_TOPRAGI_38'sin biliyoruz ama bir taraf seçmelisin bence artık. Bahçeli'nin öleceği yok.
Abdulkadir Selvi'yi davet etti. O da Ekrem İmamoğlu'nun oyununa gelmem dedi lafi soktu. Abdulkadir Selvi'den bile laf yedi.Eko sonraki gezide kimi davet etsin zahir üstad? Selman öğüt iyi mi? Hilal kaplan ya da? En az nagehan kdr sistem dusmanıydı bunlarda.
Seni bu aralar hiç iyi görmüyorum önce ahbablarıma agresiflik yaptın şimdi de banaBen mi kolpa videoyu hazırladım? Bana niçin laf atıyorsun?
İstediğimiz derken?İstediğimiz profilin aday yapılması çok düşük ihtimal gibi görünüyor. El mahkum İmam'a basacaz ama biraz gönülsüz atarız