ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Çin'de bulunan kardeş şehirlerine ithafen yapılmış bir kutlama mesajı. Adama sallamak için bahane aramayalım. Tahacığım çok şaşırdım bu eleştiriye. Mesaj içerik olarak tamamen kardeş şehirlere yönelik dostluk mesajı ve şehirlerarası ticari ilişkiye dikkat çekiyor.

Hocam yapma gözünü seveyim. Net bilmiyorum ama en az 20-30 tane daha kardeş şehir projesi vardır İstanbul'un. Hangi biriyle ilgili bu şekilde bir kutlama mesajı duydun? Başkan'ın sürekli yukarılara göz kırpan bu tür davranışları oldukça itici geliyor ve bunu en başından beri eleştiriyorum kendimce. Seçim döneminde verdiği bazı sözleri de unuttu, devr-i sabık yaratmak istemiyor herhalde. Neyse.

Sallamak için bahane aramayalım demen de garibime gitti çünkü İstanbul'da olsam Ekrem Başkan'a oy vereceğimi az çok tahmin edersin diye düşünüyorum. Partizan değilim, az çok kendimce doğrunun peşinde olmaya çalışıyorum.

Bu adama hiç ısınamadım. Popülizm konusunda diğerinin laciverti gibi. Hele aynı şekilde illet fan boyları var üst üste iki dakika konuşamazsın.

İnşallah cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş olur zamanı gelince en azından boş lafa değil icraata oy veririm.

Umarım birdaha secim falan kazanamaz.

Bu ingilizceyle kimi kime sikayet ediyor çözemedim.

Ekrem imamoğlu, iktidarida senide mansuruda kisacasi hepinizi o makamlara getiren Türk milletidir. Türk milleti getirdiği gibi götürmesinide bilir. Sikayetin varsa türkçe konus türk milletine seslen, yabancılara değil.

anti kuş

Son düzenleme:
Medeniyet düşmanı siyasal islamcıların İngilizcesinden vurduğu adam , güler misin ağlar mısın ? Söylediklerinde de zerre yanlış yoktur , kazandığı seçim gasp edilmeye çalışılmış , bunun için uğraşanlar da daha büyük tokat yemişler. Öyle avatara kurt koymakla milliyetçilik yapılmıyor kasaba milliyetçileri sizi. Başkan nasıl geçirdiyse acısı çıkmamış her konuya ağlaya ağlaya mesaj yazdırıyor birilerine.

Aksan ezikliği hala yaşanıyor!

Şu ülkeyi yabancılara şikayet ediyorlar mevzusuna da bayılıyorum. AKP'lilerin muhaliflere ''oyları çaldınız'' deyip kuklaya çevirdiği YSK eliyle seçim tekrarlattığı ülkede hukuksuz ve antidemokrat uygulamalar var deyince zoruna gidiyor adamların. Yabancılara şikayetmiş, yav git toplan ve bu seçim neden tekrar ediliyor şeklinde büyük bir protesto düzenle (kendi halkına şikayet et) sonra gör bak peşi sıra gelen terör davalarını. Halk da ne kadar umursuyor gördük zaten Gezi sürecinde ve sonrasında ya neyse.

İşin ilginç yanı akp kurulma evresinde Abdullah Gül ve RTE Washington, Brüksel vs gezerken Çemişgezek ilçesinin doğal güzelliklerinden mi bahsetmiştir muhataplarına yoksa ülkedeki antidemokratik tutumlar, ekonomik kriz vs den mi? Hapis cezası aldığında kendisini ceza evine gönderenlere ABD'li diplomatlarlar onu ziyaret ettiğinde teşekkür de etmiş midir acaba?

Hasılı çok takmamak lazım, erik yemeyenin karnı ağrımaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt