Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Aga adama niye gzekalı diyon ne günahı var. 2 tane iş bilmeze sövmek daha doğru olurbence de
umarim ekmeleddin gibi g. zekalilari aday yapmazlar yoksa bunun sonu cok kotu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga adama niye gzekalı diyon ne günahı var. 2 tane iş bilmeze sövmek daha doğru olurbence de
umarim ekmeleddin gibi g. zekalilari aday yapmazlar yoksa bunun sonu cok kotu olur
Aga adama niye gzekalı diyon ne günahı var. 2 tane iş bilmeze sövmek daha doğru olur
Adam siyasetçi değil ki ne yapsın konuşmayı bile bilmiyordugunahsiz g. zekalilar da var renktas
bu adam binaliden bile beter(di)
MuharremBu seçimde oy kullanmadım. Pişmanlığım sıfır.
Ayrıca 2023'te muhalefetten cumhurbaşkanı adayı kim çıkar ki Mansur Yavaş ve E.İmamoğlu dışında?
Sn. İmamoğlu gibi adamların parti içinde tutunup, İstanbul gibi kritik bir yerde aday gösterilmesine vesile olan da o gönderme yaptığın adam yalnız. İnsaflı olmak da fayda var.Etkili muhalefet yaparsan ülke düzgün yönetilir. Böyle bir şey olabilir mi! demenin ötesine gidilmesi gerekiyordu.
Baya ağır bir eleştiri yazısı yazmıştım ama sildim, seni görünce bir anda sinirlendim yine manasız yere. Forumda siyaset, din gibi konuları yazmama kararım aklıma geldi, iki nefes alıp sakinleştim.
Baya ağır bir eleştiri yazısı yazmıştım ama sildim, seni görünce bir anda sinirlendim yine manasız yere. Forumda siyaset, din gibi konuları yazmama kararım aklıma geldi, iki nefes alıp sakinleştim.
Ekmene bak.
Boşver abi ben de yonca Evcimik konusunda biraz gerildim. Relaks olalım