ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence mevzunun İmamsonla alakası yok. Bütçe toplantılarında ciddi tepki geldi ve ipler orada koptu, açıklamak zorunda kaldılar.
Durum kotuye gidip insanlar yine evlerine kapaninca vaka sayilarini akp taraftari holiganlar bile sorgulamaya baslayacak bu yasanmadan, daha da zor durumda kalmadan aciklamak istediler bence.

Hala ekonomi icin saklanmaliydi vatandasa bir faydasi yok diyenler var. Sayilarin yukseldigini goren vatandas gezmek icin disari cikmayacakti yuzlerce kisinin olumune sebep oldular ama muhafazakar kesim sorgulamamaya biat etmeye devam ediyor.

Durum kotuye gidip insanlar yine evlerine kapaninca vaka sayilarini akp taraftari holiganlar bile sorgulamaya baslayacak bu yasanmadan, daha da zor durumda kalmadan aciklamak istediler bence.

Hala ekonomi icin saklanmaliydi vatandasa bir faydasi yok diyenler var. Sayilarin yukseldigini goren vatandas gezmek icin disari cikmayacakti yuzlerce kisinin olumune sebep oldular ama muhafazakar kesim sorgulamamaya biat etmeye devam ediyor.

Hesabı kime verdin

Yuhlamayin eko baskani, tokatlar haaaa

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mazot zammı konusunda mentionladim seni rts. Fikrini soylemedin henuz. Ekoya sallamayi birak, fikrini belirt

Mazot zammı konusunda mentionladim seni rts. Fikrini soylemedin henuz. Ekoya sallamayi birak, fikrini belirt
Mazot zaten Turkiyede (bence) her zaman cok pahaliydi. 7 TL ye 1 litremi olur? Sadece simdi degil 10 yil oncede pahaliydi 20 yil oncede bence cok pahaliydi (Turkiye sartlari icin). Benim bu konuda anlamadigim, zam olur tamamda 1-2 kurus olur hadi bilemedin 10 kurus olur. 37 kurus nedir? Bunuda elestiririm. Ben bazilari gibi kor kutuk dusmanlik yapmam veya destek vermem. Dogruya dogru yanlisa yanlis derim.

Ama plansiz programsiz RTE gitsinde neolursa olsun da demem. Bunu Libyada dediler, Irakta dediler. Neoldu? Allah vatanimizi milletimizi korusun insaAllah.

Ama sizde gormek istediklerinizi goruyorsunuz sadece... Burada bi baslik acildiginda hic chpli birinin aleyhine oldugunu gormedim. Kim yanlis yapiyorsa ona sesinizi yukseltin. CHP AKP MHP hic umrumda degil valla, yanlis yanlistir ve tepki gerektirir!

Dusunsene, yuhladilar diye taksicilerin uzerine yuruyen adama RTE nin olmus anasina yapilan veya Emine hanima edilen kufurler edilse, ne yapar...

Isi gucu show. Daha su adama baskan olacak diyorlar... Kendi ipini kendi cekiyor ama iste gormek isteyene. Boyle birseymi olabilir ya. Tabiki protesto edileceksin, yani protesto edilme imkani olan bi makamdasin. Boyle birsey olabilirmi (O.Tufan Style)?

adamlar atanamamış cumhurbaşkanını yuhalıyor umarım gereken işlem yapılır

Ciddi ciddi şu yukarıdaki olaydan ötürü puan kaybedeceğini, zarar göreceğini falan düşünen varsa İmamoğlunun; düşünmesin.

Bu arada sonda yaptığım noktalı virgül hareketi çok şık durdu, doğru kullanıp kullanmadığımdan emin değilim ama benim hoşuma gitti.

Ciddi ciddi şu yukarıdaki olaydan ötürü puan kaybedeceğini, zarar göreceğini falan düşünen varsa İmamoğlunun; düşünmesin.

Bu arada sonda yaptığım noktalı virgül hareketi çok şık durdu, doğru kullanıp kullanmadığımdan emin değilim ama benim hoşuma gitti.
takım tutar gibi parti tutuldugu icin kimse hic bi hareketten puan kaybetmeyecektir artık yeteri kadar kutuplaşıldı.

Ulan bir kişi de demiyor ki esnafa kan ağlatan belediye başkanı değil de ülkeyi karış karış araplara satanlar. Tabi Anıtkabir'e listeyle adam alıp slogan attıranların paralı köpeklerini belediye başkanını yuhlamaya göndermiş olması da fazlasıyla olası.

Ulan bir kişi de demiyor ki esnafa kan ağlatan belediye başkanı değil de ülkeyi karış karış araplara satanlar. Tabi Anıtkabir'e listeyle adam alıp slogan attıranların paralı köpeklerini belediye başkanını yuhlamaya göndermiş olması da fazlasıyla olası.
evet onları yuhalasalar daha büyük bişeyler olabilir

Taksi plakası satılmasına izin verılmedı kiralama yöntemı gayet iyiydi oda olmadı sanırım

taksi plakası elinde tutanlar deger düşmesin diye izin vermıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt