ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
objektif olunursa yarım kalmış bütün metroları yapıyor çalışıyor.
Ayrıca geldiğinde her sene sel muhabbeti oluyordu son yıl itibariyle alt yapıda baya çalıştı ve sel falan yok şimdilik.
Bir sürü kreş yaptı direkt benim yararıma değil ama iyi.
Çeşitli yerlerdeki ruhsatsız yapıları kafe büfe yıktı.
Saçma sapan derneklere giden paraları direkt olarak öğrencilere burs olarak ödüyor.
Bunların dışında su faturası doğalgaz ve elektriğe göre bedava zararına veriliyor muhtemel.
Ayrıca yol ücretleri de öğrenciye nerdeyse bedava.

Genel olarak benim bildiklerim bunlar, bunların dışında yapabilecekleri kısıtlı zaten.
He kendisi bir sonraki cumhurbaşkanıdır.
Renkaş çok güzel anlatmış mesela bunlara ilave aklıma gelen son dönemde, geçen yaz forumda havaların aşırı ısınması ile alakalı 1 konu vardı.

İSTAÇ geri dönüşüm projesi önceki belediye döneminde 2 senede %20 si yapılan projenin kalan %80 inin 2 sende bitirdi. Basit 1 matematik hesabı yaparsak önceki yönetim devam diyor olsaydı bir 5-6 senesi daha vardı bitmeye. Mesela merkezi yönetimde de 20 senede geldiklerinden beri teslim alıp bitiremedikleri GAP projesi gibi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kabusu, beyaz masayı bıktıran, İstanbul'u bisikletiyle gezen İstanbullu İstanbullu'ya soralım @Murat Onder
Sana bir şey diyeyim bu konuda anlatılanlar ve yaptıkları genel anlamda çok iyi. Dana düne kadar düşüncem şuydu, bu adam İstanbul'da önümüzdeki dönemde çok rahat seçilecek çünkü yaptığı işler ortada. Özellikle gençlere yaptığı yatırımlar, burslar, temiz, güvenli (şu geçen dönem ensar olaylarından sonra) ve ekonomik yurtlar ve sosyal belediyecilik gençler tarafından büyük destek alıyor. @Levent Akgün beyin dedikleri kendi özgür düşünceleridir kendisine saygı duyuyorum ama laz müteahhit konusunda katılmıyorum.

Dün vermiş olduğu bu röportaj da 3:30 - 5:30 arasında özellikle 4:30 da söylediği husus dan sonra kendisine bundan sonra İstanbul'da bu projeleri yapabilmesi için gözüm kapalı oy ve destek vermeye devam edeceğim.

Sana 1 çift çözüm Ekrem başkan bize burada lazım. Lütfen sizde şu adamı rahat bırakın CB için başka 1 aday bulun.

Güzel söylüyorsun da millet ittifakı liderlerinden değilim ben. Aday bulmak benim işim değil.
Genel anlamda söyledim. Bende bu sefer oradan güzel 1 aday çıkacak. Neyse o tarafa detay yazıp konuyu dağıtmayım. Ben sırf etrafın ne söylediğinden çok kendi gözlemim ve araştırmama bakarım bu konularda. Adam kütür kütür gidiyor.

Ekrem Başkan adamdır. Fenerbahçeli olsaydı bile adam gibi adamdır.

merak ediyorum muhalefetin tüm parti başkanları toplanıyor ediyor , adayı Ekrem başkan mı olacak?

Hissiyat olarak daha erken değil mi diye sorguluyorum kendimi.

merak ediyorum muhalefetin tüm parti başkanları toplanıyor ediyor , adayı Ekrem başkan mı olacak?

Hissiyat olarak daha erken değil mi diye sorguluyorum kendimi.
Kk aday olacak.

Son vazifesini yerine getirip istifa edecek

Kk aday olacak.

Son vazifesini yerine getirip istifa edecek

Hocam yalan yok , göz göre göre oy kaybettirir - bunca partinin ortak hedefi olan bir zamanda o topluluktan KK yerine Meral Hanım'a daha semaptik bakarım örneğin. (sebebi KK'nin kendisidir)

ama sırf benim bakışım,düşüncem değil ülkedeki her bireyin daha sıcak bakması lazım adaya. (bu tarafa oy vermeyi düşünen)

(okumuşundan, cahiline , efendisinden dingiline yani - herkes 1 oy, karşı taraftanda çekmesi gerekecek birde )

ama derin siyaset düşünen biri de sayılmam, çokta deşmem kafamda bu konuyu , bizim dememizle aday çıkmayacak nede olsa :D

Fatih erbakanın daha iyi bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum

Hatta mansur yavaş varken ne gerek var imamoğlu ekreme

Karşı tarafta böyle bir insan varken sırf inat için Kemal Kılıçdaroğlu'na, evet inat için oy vermeyecek insan ölsün gitsin hakikaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt