ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailem de eski kuşaklarda CHP üyeleri olup yeri geldi mi DSP Ecevit dahil Deniz Baykal dönemi CHP ve KK'nın ilk zamanlarına kadar oy verdiğimiz CHP'yi futbol takımı tutar gibi tutmadığımız için kibirli İYİ Parti seçmeni de olduk ya neyse. Bu Kibir konusunda CHP zirveyi kimseye bırakmazya tekrar neyse.

Hadi Gül bizim kafamızda olan bir şey ve hadi diyelim belki de KK aday olmayacak ve biz bunu boşuna konuşuyoruz.

Bir önceki seçimde mesela RTE gibi biri çıkarsa muhalifte olsam aynı tip birine oy vermem diyen arkadaşlar var çok haklılar.

Mesela bir önceki seçim de Bay Muharrem seçilirsem paşaya senin apoletini sökeceğim demişti her yerde var biz kafamızdan uydurmadık, ama bir projesi varmıydı ? Ben hiç rastlamadım varsa bilmediğim paylaşırsan sevinirim. RTE'nin bire bir kopyası bence Bay Muharremdi, o profil de bir aday çıkarsa değil KK babam dahi olsa oy vermem.

Yine Bay Muharrem adayken sadece iktidarla kavga ederken Meral Hanım ekonomik kalkınma ve üretim için kurulacak fabrika projelerini anlatıyordu. Ama neyse siz bizim dedikodu üzerinden hareket ettiğimizi düşündüğünüz sürece zaten ne doğru dürüst 1 aday çıkar ne de bu düzen değişir.
Murat kime verelim? Senin dediğini anlıyor ve hak veriyorum. Önümüzde 2 seçenek var:
1 i ülkenin geçmişini, bugününü ve geleceğine sattı
diğeri KK. Ne yapalım?

Murat kime verelim? Senin dediğini anlıyor ve hak veriyorum. Önümüzde 2 seçenek var:
1 i ülkenin geçmişini, bugününü ve geleceğine sattı
diğeri KK. Ne yapalım?
Geçen seçimde beni temsil ettiğini düşündüğüm Meral abla gibi birinin çıkması durumunda ona veririm. KK'ya oy vermiyorum diye seçmeni tarafından kibirli yaftasına uğruyorsam ona zaten bu saatten bu yazılanlardan sonra oy vermem iki dünya bir araya gelse imkansız.

Geçen seçimde beni temsil ettiğini düşündüğüm Meral abla gibi birinin çıkması durumunda ona veririm. KK'ya oy vermiyorum diye seçmeni tarafından kibirli yaftasına uğruyorsam ona zaten bu saatten bu yazılanlardan sonra oy vermem iki dünya bir araya gelse imkansız.
Yahu ver ya da verme derdim bu değil. Mevcut olanlardan kurtulmak için ne yapalım? Onu soruyorum.

Sığınmacılar konusunda iki kelime etse de görsek , kendisi memleketine gidip boğazdaki yunusları vs paylaşırken yönettiği kent Isengard'a döndü.

Yahu ver ya da verme derdim bu değil. Mevcut olanlardan kurtulmak için ne yapalım? Onu soruyorum.
Kaç defa mesajlarda söyledim. Bize sunulan vasat adayları kabul etmeyerek işe başlayabiliriz. Adayların iktidarda ki rakibine boş yapmasına değil projelerine göre bakarak. Yok şuna oy vermeyen haindir, kibirlidir diye milletin iradesine çökmeye çalışanları da hangi kesimden olursa olsun kendi haline bırakmak da başlangıç için diğer bir seçenek.

Zafer partisine oy ver tam senin kafanda ümit özdağ.

Sığınmacılar konusunda iki kelime etse de görsek , kendisi memleketine gidip boğazdaki yunusları vs paylaşırken yönettiği kent Isengard'a döndü.
Dün akşam vapurdayım yanda 4 tane sığınmacı ellerinde telefon kulaklık olmadan (kulaklıklar ellerinde) müziği basıyorlar. Tabi maskeleri de yok. Döndüm dedim sizin kulaklığınız yok mu herkes bunu dinlemek zorunda mı seve seve kapatık pardona yattılar 2 dakika sonra kalkıp gittiler başka tarafa sonra ne oldu bilmiyorum. Karşımda oturan amca ile göz göze geldik adam da ya sabır diyordu.

Ama sen hata yaptın birazdan linç edilip hain ve kibirli olabilirsin dikkat et.

Kaç defa mesajlarda söyledim. Bize sunulan vasat adayları kabul etmeyerek işe başlayabiliriz. Adayların iktidarda ki rakibine boş yapmasına değil projelerine göre bakarak. Yok şuna oy vermeyen haindir, kibirlidir diye milletin iradesine çökmeye çalışanları da hangi kesimden olursa olsun kendi haline bırakmak da başlangıç için diğer bir seçenek.
Tamam daha kabul edilir bir aday çıksın; buna sözüm yok. Bana kalsa Meral olsun isterim ama Kk neden vasat?

Dün akşam vapurdayım yanda 4 tane sığınmacı ellerinde telefon kulaklık olmadan (kulaklıklar ellerinde) müziği basıyorlar. Tabi maskeleri de yok. Döndüm dedim sizin kulaklığınız yok mu herkes bunu dinlemek zorunda mı seve seve kapatık pardona yattılar 2 dakika sonra kalkıp gittiler başka tarafa sonra ne oldu bilmiyorum. Karşımda oturan amca ile göz göze geldik adam da ya sabır diyordu.

Ama sen hata yaptın birazdan linç edilip hain ve kibirli olabilirsin dikkat et.
Ex Fetullahçı Taraf yazarı Gazi Paşa düşmanı bir dingili kendine genel başkan yardımcısı yapan adamı eleştirince kibirli mi oluyormuşuz ? İlginç günlerden geçiyoruz.

Tamam daha kabul edilir bir aday çıksın; buna sözüm yok. Bana kalsa Meral olsun isterim ama Kk neden vasat?
Kibirli bir İYİ Parti seçmeniyim ya, ilk bir kaç döneminde oy verdiğim KK'ya oy veridkten sonra muhalefette ki beceriksizlikleri v.s. den dolayı çok sövdüm. İşte ondan sonra CHP'yı bırakıp kibirli İYİ Parti seçmeni oldum. Son dönemde oy verdiğim Meral hanım dan bu konu da memnunum.

“Delilik, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir”

İyi parti'nin ve iyi parti seçmeninin kusura bakmayın ama kibrine saygı duymuyorum. 90'li yıllarda İçişleri bakanlığı yapmış Meral Akşener'i CHP seçmeni kabul etmişken, barışmışken, Mansur Yavaş'ı kabul etmişken iyi partili seçmenin kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıları aşırı komik ve samimiyetsizlik ve de nankörlük.
Güzel kardeşim Tahirciğim, değerli dostum Kemal KILIÇDAROĞLU aday olursa CHP'liler vermez değil, Sağ seçmen vermez. Bir defa aptallık derecesinde de bulsam Sunni kesim Alevi birine oy vermez. Not: Lütfen Alevi arkadaşlarımız alınmasın. Çok severim kendilerini ama Türkiye gerçekleri de yadsınamaz. Sunni Anadolu insanı Kemal beye sırf Mezhep yüzünden oy vermez. En ideal aday bence Mansur YAVAŞ hem sağ hem sol kesimden rahatlıkla oy alabilir. Mikro Milliyetçilikten epey dertli halka bir Trabzonluya oy vermesini isteyemeyiz. Bence en ideal aday Mansur YAVAŞ'tır. Hem CHP'de hem Milliyetçi kökenli, hem sağ hem soldan oy alabilir.

Kılıçdaroğlu'nu etnisitesi ve mezhebinden dolayı sevmiyorlar herhalde!
10 tane falan seçim kaybetti. Partideki kemalistleri tasfiye edip Sezgin Tanrıkulu gibi etnikçi pkklılarla , partinin ve memleketin kurucusuna alenen düşmanlık eden Yüksel Taşkın gibi herifleri partiye doldurdu. Apo itine yazdığı sevgi sözcükleriyle dolu tweetleri ayan beyan ortada olan Selo ve Fetullahçılar kumpaslarla ordunun içinden geçerken Ergenekon derinleştirilsin diye imza veren Kavala gibi herifleri ise dilinden düşürmüyor. Ha bir de hendek kazıp özerklik ilan eden farelere yönelik operasyonlar için ``Türk ordusu katliam yapıyor.`` diye bildiri yayınlayan barış akademisyenlerini görevlerine iade edeceğini taaahhüt ediyor. Bilgisizliğinizi böyle saçmasapan argümanlarla kapamaya çalışmazsanız ufacık bir araştırmayla bu yazdıklarımı öğrenebilirsiniz. Mezhepmiş etnisiteymiş bunlar bizim umrumuzda değil. Hangi partiyi yönettiğinin farkına varsın önce.

Kibirli bir İYİ Parti seçmeniyim ya, ilk bir kaç döneminde oy verdiğim KK'ya oy veridkten sonra muhalefette ki beceriksizlikleri v.s. den dolayı çok sövdüm. İşte ondan sonra CHP'yı bırakıp kibirli İYİ Parti seçmeni oldum. Son dönemde oy verdiğim Meral hanım dan bu konu da memnunum.

“Delilik, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir”
La ben mi dedim kibirli diye ikidir söylüyorsun :asd: . Dediğim iş artık parti davası değil, vatanın elden gitmesi. İlk problemimiz bizim yiyici grup ve başındaki şahıs. Önce bundan kurtulmamız lazım. Senin dediğin problemlere bundan sonra bakılır. Günümüzde o problemler lüks bize.

sadece mültecileri gönderecem, hoplatacam üzerinden siyaset olmaz, o tarz bir siyaset tehlikelidir. zamanı gelince, millet ittifakı seçimi kazanırsa usulünce ve düzgünce mültecileri ülkelerine gönderir zaten. olayı cadı avına döndürmek haklı olduğumuz konuda haksız konuma düşürebilir bizi dikkatli olmak lazım.

La ben mi dedim kibirli diye ikidir söylüyorsun :asd: . Dediğim iş artık parti davası değil, vatanın elden gitmesi. İlk problemimiz bizim yiyici grup ve başındaki şahıs. Önce bundan kurtulmamız lazım. Senin dediğin problemlere bundan sonra bakılır. Günümüzde o problemler lüks bize.
Biliyorum senle alakalı değil ama rahatlamam lazım yoksa diyene dalacam ve ilk kez ceza alacağım, değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt