Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.819
- 94.884
- 4.978
Ekrem tezeği avuçladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağır olmuyor mu bu kadar?
Ağır olmuyor mu bu kadar?
Sevgili ruh hastaları. Paylaşılmış içeriği yeniden paylaştım diye hemen editledim. Görmüş olmanız imkansız. Trollüğün lüzumu yok.
Hakaret etmedim ama asabiyet var üzerimde az önce fark ettim. Alkolü azalttım spora başladım vücut yabancılık çekiyor bu duruma.Zahir için dünya hakaret günü galiba bugün yeter be
Şahsını kutlarım akşamları 1 saat yürüyorum bendeHakaret etmedim ama asabiyet var üzerimde az önce fark ettim. Alkolü azalttım spora başladım vücut yabancılık çekiyor bu duruma.
Pandemide sadece yürüyerek 5 kilo verdim ve formumu korudum. En güzel spor o aslında. Dizimden sakatlandığim için bıraktım.Şahsını kutlarım akşamları 1 saat yürüyorum bende
Niye sakatlandın peki sarhoşken düştün mü yoksaPandemide sadece yürüyerek 5 kilo verdim ve formumu korudum. En güzel spor o aslında. Dizimden sakatlandığim için bıraktım.
Dizimde menisküs yırtığı vardı. Günde ortalama 15 bin adım atınca ağrı sızı yeniden başladı. Bırakmak zorunda kaldım.Niye sakatlandın peki sarhoşken düştün mü yoksa
Silmiyoruz. Kendine çeki düzen versin diye haddini bildiriyoruz. Seçime çok var. Hala Erdoğan gibi inatlaşır ben yaptım o kadar derse basın sözcüsü Murat Ongun gibi, işte o zaman sandıkta sileriz.ne kdr meraklısınız büyük başkanı silmeğe
bizi zafere taşıyacak isim sn imamoğludur
heyya heyya heyya heyya
ekrem başkan ekrem başkan