ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok hani siyaseti hepimiz konuşuyoruz ama bilir kişi konumuna geçti birden bire.
Aynen öyle. Bir ara milletvekili olacağını bile söylemişti.

Kemal Kılıçdaroğlu unlendirdi bu adamı. Söyleşi yaptı onunla Z kuşağına cici görüneceğim diye!

Çok ilginç, pkk ve apo öven bazı gazetecileri cb uçağında poz verirken görüyoruz halbuki.
Muhalefete vurmak daha kolay oluyor demek ki. İnsanları da bazı konularda anlıyorum iktidara namzet partilerin bazı konularda çok dikkatli olması gerekiyor. Bizim toplum algıyla kolay yönlendirilebilir.

Çok ilginç, pkk ve apo öven bazı gazetecileri cb uçağında poz verirken görüyoruz halbuki.
Güncel terörist listesini kontrol etmelisin. Her gün hava durumu gibi değişiyor liste. Onlar ne zaman terörist derse o zaman terörist diyeceğiz, ne zaman megri megri deseler o zaman dost diyeceğiz. Zamanında onlar megri megri derken "teröristle böyle müzakere yapılmaz, yanlış yapıyorsunuz." Dediğimizde biz terörist ilan edildik. Beğenirsen!

Muhalefete vurmak daha kolay oluyor demek ki. İnsanları da bazı konularda anlıyorum iktidara namzet partilerin bazı konularda çok dikkatli olması gerekiyor. Bizim toplum algıyla kolay yönlendirilebilir.
Bizim ülkemizde esasında sorumluluk sahibi olanların kim olduğu konusunda kafa karışıklığı var.
Bugün yüzde 10-12'lik kitleyi terörist olarak nitelendirirken, bu kitle 20 yıl sonra yüzde 25-30 luk oy oranıyla iktidar ortağı olduğunda ne yapacaklar merak etmiyor değilim.

O elemanın başka bir derdi var Ekremle ilgili
Ben kendisi takip ederim, severimde ama Ekrem konusunda baya kindar davranıyor. Ekrem zamanında bununla twitch işini yapmadı başka yayıncılar ile yaptı. O zaman beri kuduruyor ve saldırgan.

Yeni Adem Metan ile röportajını gördüm. Fikrimde eskisine göre değişiyor hakkında. Adem Metan yandaşın allahı bir de öyle bir fragman hazırlamışki küskün muhalif seçmen gibi. Hakkında hayırlısı diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt