ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kendisi takip ederim, severimde ama Ekrem konusunda baya kindar davranıyor. Ekrem zamanında bununla twitch işini yapmadı başka yayıncılar ile yaptı. O zaman beri kuduruyor ve saldırgan.

Yeni Adem Metan ile röportajını gördüm. Fikrimde eskisine göre değişiyor hakkında. Adem Metan yandaşın allahı bir de öyle bir fragman hazırlamışki küskün muhalif seçmen gibi. Hakkında hayırlısı diyelim.
Jaho HDPye sallamaya başladıktan sonra ekremle araları bozuldu. Siyasete girmeden öncede takip ederim 10 yıldır falan takipcisiyim. Akpye salladıgı zaman muhalefet tarafından sahip cıkılıyordu ama 1 kez chp ve hdpye salladıgı gün adamı linc ettiler. Kendi ekibi bile ayrılıp linc etti ondan sonra iki tarafada sallamaya başladı

Jaho HDPye sallamaya başladıktan sonra ekremle araları bozuldu. Siyasete girmeden öncede takip ederim 10 yıldır falan takipcisiyim. Akpye salladıgı zaman muhalefet tarafından sahip cıkılıyordu ama 1 kez chp ve hdpye salladıgı gün adamı linc ettiler. Kendi ekibi bile ayrılıp linc etti ondan sonra iki tarafada sallamaya başladı
en doğrusu

Araştırmacı gazeteci denilen kavram yok oldu yaw ülkede öldüre öldüre, sindire sindire bitirdiler. Jahrein'e falan kaldık işte. En iyisi bu şu an etki alanını da düşünürsek. Daha dikkatli olmalı.
Ahbab gazeteci mi kaldı memlekette hepsi bir yerden avantasını alıyor. Bazı konularda kendisi tasvip etmesem de iyi iş çıkarıyor. Özellike twitter da çok etkili. Zaten karşıdaki bir insan her hareketi doğru olacak diye bir şey yok. Mesala Ekrem konusunda çok hatalı davranıyor.

Ahbab gazeteci mi kaldı memlekette hepsi bir yerden avantasını alıyor. Bazı konularda kendisi tasvip etmesem de iyi iş çıkarıyor. Özellike twitter da çok etkili. Zaten karşıdaki bir insan her hareketi doğru olacak diye bir şey yok. Mesala Ekrem konusunda çok hatalı davranıyor.
Mülteci güzellemesi yapanların nerden fonlandıgı belli oldu. Ülkeye mülteci doldurup ülkenin demografik yapısını degiştirmeye calısıyorlar göz göre göre %10 hdp oyu varsa suriler bu hızla cocuk yapmaya devam ederse bi %10da suriye arap partisi kuracaklar. Bunlardan siyasal islamcılar rahatsız degil zaten adamların yaşam stili bu ama Türklük diye bi kavgam kalmayacak bu gidişle

Son düzenleme:
Reco bunun öncesi var. Twitchte adamın yayınını çok az kaçırdım ben. Hdp ile alakası yok. Jahonun 2014-2015 Almanya'da yaşadığı yayınlarını izle milleyetçilik ile alakası olmayan biri. Bu görüşlerinden 180 derece dönmüş biri olarak karşımızda şuanda. Bunu kendiside söylüyor Türkiye dönünce bazı düşüncelerim değişti diye. Karakter olarak kindar biri, kaç tane çocukluk arkadaşı ile kavga edip adamların üstüne atmadığı iftira kalmadı. Bu yönü en kötü yönü.

Takip ediyorum diyince her hakaretini destekliyorum anlamına gelmesin.

Reco bunun öncesi var. Twitchte adamın yayınını çok az kaçırdım ben. Hdp ile alakası yok. Jahonun 2014-2015 Almanya'da yaşadığı yayınlarını izle milleyetçilik ile alakası olmayan biri. Bu görüşlerinden 180 derece dönmüş biri olarak karşımızda şuanda. Bunu kendiside söylüyor Türkiye dönünce bazı düşüncelerim değişti diye. Karakter olarak kindar biri, kaç tane çocukluk arkadaşı ile kavga edip adamların üstüne atmadığı iftira kalmadı. Bu yönü en kötü yönü.

Takip ediyorum diyince her hakaretini destekliyorum anlamına gelmesin.
Erlikle takılmaya başladıktan sonra vatansever kimligi daha ön plana cıktı renktaş. Bende en başından beri izlerim anti-militarist bi adamdı jaho. purple siyaset yayınları yapmaya başlayınca mecburen siyasete cekilmiş gibi oldu. Jahonun kitlesi birşeylere yorum yapmasını istedi yorum yapmasa linc ediliyordu insanlar bi dönem. Siyasetin içine muhalefet olarak girdi hatta genclere CHPnin tanıtılmasında ön ayak jahonun ekibi oldu purple toqtir falan. Sonra CHPninde AKP'den bi farkı olmadıgını anladı linc edildigi zaman, jaho mansur yavaşıda sevmiyor imamoglunuda sevmiyor ama yinede AKP karşısında oyunuzu CHPye verin diyor

Son düzenleme:
bilet satılan şey için benim vergim muhabbetini niye yapıyor bahrein midir nedir

Ülkenin çivisi çıktı. Devletin yargılamadigi insanlara insanlar kafasına göre cezalandırıyor.

Adamın birinin adlî sicil kaydı temiz ama İBB terörist işe aldı diye yaygara koptu

Mecliste milletvekilligi yapan insanlar, devletin resmi vekili dokunulmazlık kalkmış olmasına rağmen haklarında dava yok. Mecliste diğer partiler onlarla çalışıyor diye terörist ilan ediliyor

Şarkıcının biri parasıyla salon kiralıyor konser veriyor diye belediye terörist ilan ediliyor.

Bu asalaklar kafayi yemis, bunlar hedef göstermeyi çok severler. Yarın bir grup it sürüsü konseri basıp insanlara zarar verirse bunlar keyif sigarası yakar!

Vergi konusuna akıl sır erdiremedim.

konserler ücretsizmiş

şarkıcının biri parasıyla salon kiralıyor :asd:

mis gibi konser var edis teoman ajda falan helal olsun ben olsam bende giderdim ama HDPye şirin gözükmek icin aynuruda araya kattılar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt