Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.174
- 70.345
- 4.918
Şafak kaç?formula 1 jahrein gran prixi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şafak kaç?formula 1 jahrein gran prixi
18Şafak kaç?
Askerliği de yedin he?
bitmiyor ahbapAskerliği de yedin he?
Kim o jahrein mi ?Ulan Twitterda görmeyim diye sessize aldığım herifi GSCimbomda görüyorum.
En çok darlanacağın dönemine girmişsin bittikten sonra rüyanda askerliğin bitmediğini görünce süreç tamamlanmış olacakbitmiyor ahbap
Üslubuna dikkat et lutfen. Düşüncelerime saçma sapan demene müsaade etmiyorum. Okursunuz beğenmezseniz geçersiniz. Varsa cevabınız verirsiniz.Hadi saçmasapan KK savunmalarını falan geçtim Pkklı kadına konser verdiriliyor olmasını da mı savunuyorsun ?
Bu aynur doğan isimli şahıs ne kadar ünlü? Ben ömrü hayatımda ilk kez anaplı ekrem ve ibb sayesinde duydum. arif sağ, musa eroğlu, belkıs akkale, güler duman vs. dururken aynur doğan'ı kim neden seçer? kürt ırkçısı hdp ve saz arkadaşlarından gına geldi valla.Hadi saçmasapan KK savunmalarını falan geçtim Pkklı kadına konser verdiriliyor olmasını da mı savunuyorsun ?
Bu ne kadar saçma sapan bir düşünce. Sen tanımıyorsan dinlemeye değer değil mi? Hayatımda bir kere dinlemediğim bir kadın, bazı tribute albümlerde dinlediğim şarkılar dışında sesini bilmem. Ama tanırım. Bilinen bir isim ve çok dinleyicisi varBu aynur doğan isimli şahıs ne kadar ünlü? Ben ömrü hayatımda ilk kez anaplı ekrem ve ibb sayesinde duydum. arif sağ, musa eroğlu, belkıs akkale, güler duman vs. dururken aynur doğan'ı kim neden seçer? kürt ırkçısı hdp ve saz arkadaşlarından gına geldi valla.
YesKim o jahrein mi ?
Biraz baktım herif sürekli bir tartışma içinde birileriyle bu kadar kişi bunalmadan nasıl takip ediyor ilginç
Takip etmememe rağmen bir de sığ tartışmalarıyla sürekli akışta karşıma çıkıyor. En iyisi sessize alıp kurtulayım dedim herif forumda çıkıyor karşımaBiraz baktım herif sürekli bir tartışma içinde birileriyle bu kadar kişi bunalmadan nasıl takip ediyor ilginç
Muhalefet Özdağ, Yavaş ve Akşener gibi milliyetçi kökenli kişilerle ipleri eline almış gibi görünürken chp'nin içinden mutlaka biri sıçıp sıvama modunu açıp yeniden ak mhp oluşumuna malzeme veriyor. şu olay en az 50 kez yaşanmıştır. bilinçli olarak yapılıyor sanki. hdp-pkk dışında argümanı kalmamış bir gruba malzeme vermemek şart. o tarafın elemanlarına yağ çekme falan yakışmıyor.Bu ne kadar saçma sapan bir düşünce. Sen tanımıyorsan dinlemeye değer değil mi? Hayatımda bir kere dinlemediğim bir kadın, bazı tribute albümlerde dinlediğim şarkılar dışında sesini bilmem. Ama tanırım. Bilinen bir isim ve çok dinleyicisi var
Ne alıngansınız yahu ne varmış üslubumda ? Bir şey bana saçma geliyorsa saçma diyeceğim tabi , aynını size de tavsiye ederim. Kimse saçma şeyler söylüyorsun dedi diye üslup uyarısı falan yapmam bunu da belirteyim.Üslubuna dikkat et lutfen. Düşüncelerime saçma sapan demene müsaade etmiyorum. Okursunuz beğenmezseniz geçersiniz. Varsa cevabınız verirsiniz.
Aynur Doğan konusunda da ben bir şeyi savunmuyorum. Ben aylardır forumda siyasi ortamdaki ikiyüzlülük sebebiyle dönem dönem ortaya çıkan infiale karşı geliyorum. Bu kadın dün sahnelere çıkmadı. Bu ülkede çok uzun yıllardır konser veriyor. Bugüne kadar kimse ses etmedi. Ne oldu da bir haftadır bu muhabbet dönüyor. Alın götürün kadını PKK'li ise. Götürmüyorsan milleti kışkırtma. Tamamen siyasi bir hamle. Ekrem İmamoğlu'nu PKK ile ilişkilendirme çalışması. Aylardır yaptıkları bu. Şimdi mis gibi Aynur Doğan çıktı. Kullanıp duruyorlar. Sadece PKK üzerinden milliyetçilik yapabilen, milliyetçilik nedir bilmeyen barzolar ortalığı ayağa kaldırıyor. Bundan cesaret bulanlar da Melek Mosso'yu da sahneye çıkarmıyor.
Tam tersine Melek Mosso çok önemli bir olay aslında. Olay kitlelerin istemediği insanları rahatlıkla engelleyebiliyor. Cesaret bulabiliyorlar. İslamcılar Melek Mosso'yu sahneyi indirsin, milliyetçiler Aynur Doğan'ı indirsin, ne bileyim solcular Seda Sayan'ı engellesin. Böyle bir dünya olabilir mi? İnşa etmeye çalıştığımız Türkiye bu mu? Aynur Doğan konusunda çok büyük provokasyon, çok büyük ikiyüzlülük var diye ben bu kadının müziği zerre ilgimi çekmiyor ve hakikaten Kürtçe türküleri hiç sevmeme rağmen sonuna kadar savunurum. İster pkk'li deyin ister terörist deyin umurumda değil. ÇÜNKÜ bu kadın çok uzun yıllardır sahnede. Dün de sahnedeydi, geçen ay da geçen sene de 10 sene önce de sahnedeydi. Bu vatanseverler neredeydi? Kimsenin umurunda değildi. Ne olduysa bir haftada oldu. ALIN ARKADAŞIM PKK'Lİ AYNUR DOĞAN'I TUTUKLAYIN. Tutuklayamıyorsanız kadın sahneye istediği gibi çıkar. Herkes kendi adaletini sağlayacaksa b.ku yedik. Demin dediğim gibi ne güzel memleket kimse istemediği sanatçıyı memlekete geçirmesin. Geçen ay da Hande Yener Batman konseri tehlikeye girmişti.Ne alıngansınız yahu ne varmış üslubumda ? Bir şey bana saçma geliyorsa saçma diyeceğim tabi , aynını size de tavsiye ederim. Kimse saçma şeyler söylüyorsun dedi diye üslup uyarısı falan yapmam bunu da belirteyim.
Ekrem'i ta başından beri pkk ile ilişkilendirmeye çalışıyorlar da kendisi de bu algıya katkı sunuyor. Olayı en basit haliyle ele alalım , belediyenin bu rezil bölücüye mekanını kiralamaması lazım. Googleyınca direkt o malum fotoğraf düşüyor zaten. Ekrem pkklı demiyorum zaten işbilmezliğine kızıyorum. Kendi veriyor kozu. Alın götürün diyorsun da ben mi götüreceğim ? Veyahut Jahrein tepki gösterdi diye o mu tutuklayacak kadını ? Diyelim ki iktidar görmezden geliyor , e biz de mi görmezden gelmeliyiz o zaman ? Melek Mosso mevzu mürtecilerle ilgili gram alakası yok iki mevzunun. İlişki kurup savını kuvvetlendirmeye çalışıyorsun da alakası yok yani. O renklerin o fotoğrafın önünde konser veren kadının değil İstanbul'da konser vermek ülkeye dahi giremiyor olması lazım. İbb yetkilileri bilmiyor muydu bunları ? Kimse ses etmedi diye biz de hoş görelim o zaman. Çözüm sürecine ses çıkarmayan akplilerden ne farkın kalıyor ? Valla ben bir takım muhalifin kafasını anlayamıyorum. Adam gayet doğru bir mantıkla demiş ki kardeşim ben bu adama bunlar olmasın diye oy verdim zaten , akpnin yaptıklarını yapmasın diye oy verdim. Vergi demiş diye laf yapmışsınız hadi vergi mevzu olmasın ya, mantıklı bir organizasyon mu oldu şimdi ? Akpnin ne olduğu belli zaten , yarın öbür gün gücü eline alacak adamları baştan uyarmak onları şimdiden eleştirmek çok daha mantıklı bir hareket.
Hiç alakası yok eleştirmeme korkusu falan yaşamıyoruz. Ekrem ilk ve en büyük darbeyi Nagehan Alçı olayında yedi. Burada günlerce yerin dibine soktum adamı. Ben burada linç yedim akp'li damgası yedim. Bu hafta da sağolasınız pkk'li diyorsunuz. Asıl Aynur Doğan üzerinden eleştirmek akp'ye yarıyor. Bizi zaman haklı gösterecek. Kim haklı siz mi biz mi zaman gösterecek. Bugün herkes haksız.İktidarı devirmeye umut oldular diye alıp ayrı bir yere koyduğunuz muhalif figürler , iki tane eleştiriyle dağılacaklarsa zaten bunlardan bir yol olmaz. Yemin ediyorum ödü kopuyor bazılarının Ekrem , Mansur ,KK eleştirilecek falan diye. Ben akpye oy vermedim o yüzden oy verdiğim yani kısmen beni yönetmesinde payım bulunan adamı tabi ki daha sert eleştireceğim çünkü yaptığı eylemlerden ben de sorumlu oluyorum. Bunu anlamak nasıl bu kadar zor geliyor hakikaten acayip ya.
Hiç alakası yok eleştirmeme korkusu falan yaşamıyoruz. Ekrem ilk ve en büyük darbeyi Nagehan Alçı olayında yedi. Burada günlerce yerin dibine soktum adamı. Ben burada linç yedim akp'li damgası yedim. Bu hafta da sağolasınız pkk'li diyorsunuz. Asıl Aynur Doğan üzerinden eleştirmek akp'ye yarıyor. Bizi zaman haklı gösterecek. Kim haklı siz mi biz mi zaman gösterecek. Bugün herkes haksız.
Milliyetçiler şunu indirsin falan diyorsun hala ya. Kardeşim kadın PKKLI, bak ortada fotoğraf var. İndireceğiz tabi dalga mı geçiyorsunuz ya bizim aklımızla ? Uzun yıllar sahnede diye Pkklılığı mı düşüyor , nasıl bir akıl tutulması bu ? Ben mi tutuklayayım kadını ? Yemin ediyorum şaka gibisiniz ya. Hala türkü Kürtçe muhabbeti çeviriyorsun , kimsenin savı da bu değil kimse bu saiklerle eleştiri yapmıyor. Şurada iki aydır tartışıyoruz , ne kadar manasız olduğunu şu an anladım. Senin , averaj bir akpli partizandan gram farkın yok. 10 yıldır sahneye çıkıyor diye bölücünün tekinin sahne almasını normalleştiriyorsun. CHP'nin altı okundan biri milliyetçiliktir , Gazi'nin düsturu da budur. Önce partizanlığını yaptığın partinin değerlerini öğreneceksin. Selo'yu çıkarmayı vaadeden adamı savunan birinden ne beklediysem zaten , hata bende. Hadi selametle.Tam tersine Melek Mosso çok önemli bir olay aslında. Olay kitlelerin istemediği insanları rahatlıkla engelleyebiliyor. Cesaret bulabiliyorlar. İslamcılar Melek Mosso'yu sahneyi indirsin, milliyetçiler Aynur Doğan'ı indirsin, ne bileyim solcular Seda Sayan'ı engellesin. Böyle bir dünya olabilir mi? İnşa etmeye çalıştığımız Türkiye bu mu? Aynur Doğan konusunda çok büyük provokasyon, çok büyük ikiyüzlülük var diye ben bu kadının müziği zerre ilgimi çekmiyor ve hakikaten Kürtçe türküleri hiç sevmeme rağmen sonuna kadar savunurum. İster pkk'li deyin ister terörist deyin umurumda değil. ÇÜNKÜ bu kadın çok uzun yıllardır sahnede. Dün de sahnedeydi, geçen ay da geçen sene de 10 sene önce de sahnedeydi. Bu vatanseverler neredeydi? Kimsenin umurunda değildi. Ne olduysa bir haftada oldu. ALIN ARKADAŞIM PKK'Lİ AYNUR DOĞAN'I TUTUKLAYIN. Tutuklayamıyorsanız kadın sahneye istediği gibi çıkar. Herkes kendi adaletini sağlayacaksa b.ku yedik. Demin dediğim gibi ne güzel memleket kimse istemediği sanatçıyı memlekete geçirmesin. Geçen ay da Hande Yener Batman konseri tehlikeye girmişti.