ekşi sözlük

ekşi adında yeni app çıkarmışlar süreyya hanım olmuş.

Kanatlı ve utangaç bölücülerin bol olduğu bir ortam.

İğrenç bir oluşum

###########Alıntı################

olaya bakın şimdi;

2022-2023 sezonunda 36 maç sonunda fb 87 gol atıp 42 gol yemiş ve ikinci olmuş;

1714385251053.png

bunun sonucunda da demişler ki takımımıza daha iyi oyuncular alalım ve gelecek yıl daha çok gol atıp daha az gol yiyelim ve 34. haftalar sonunda 89 gol atıp 31 gol yemişler. yani daha 36. haftayı görmeden geçen seneyi geliştirmişler ve galatasaray'ın geçen yıl ki şampiyonluk averajından daha iyi bir averaj yakalamışlar.

1714385267997.png

ama duruma bakın ki bitime 4 hafta kala 4 puan gerimizdeler, buna psikoloji mi dayanır be kardeşim! * bi de bunu geçen senenin aksine bu sene ilaveten şampiyonlar ligi oynadığımız sezonda yapıyoruz, kafayı yersin ya jfkfkfkfkld

bu büyüklük şaka mı be kardeşim!

okan hocam sen de çok büyüksün!

###########Alıntı################

Ayrıca başlıkta tartışılabilecek bir tespit. Bu oyun kültürü bize yapıştıysa, ki öyle görünüyor, bunun üstüne devam etmeli. Kaldı ki Okan hocadan sonra Arda kendini o döneme kadar ispatlayıp gelirse, yine aynı önde baskı ve riskli oyunu oynarız gibime geliyor. Belki defansif açıdan Arda biraz daha temkinli olabilir.

Ayrıca başlıkta tartışılabilecek bir tespit. Bu oyun kültürü bize yapıştıysa, ki öyle görünüyor, bunun üstüne devam etmeli. Kaldı ki Okan hocadan sonra Arda kendini o döneme kadar ispatlayıp gelirse, yine aynı önde baskı ve riskli oyunu oynarız gibime geliyor. Belki defansif açıdan Arda biraz daha temkinli olabilir.
Bu oyun sistemi tıpkı aslanin avlanma bicimine benziyor. Av kim olursa olsun agresif tutumumuz ile rakiplerde bu iç güdümüzu tümüyle hissetmeli.

Bunu herkes söylüyor zatende bu sistemin temeli hep arzulu, başarıya aç ve gazla çalışan oyuncular üzerine kurulu. Böyle olmayan oyuncular o yüzden bizde tutmuyor. Her oyuncuya bu oyunu yaptıramazsın, ayrıca sistem 1 oyuncu bile vurdumduymaz olmaya başladığı anda çöküyor örn Ziyech girdi takımın modu düştü, yorulmaya başladığın anda yine sistem çöküyor hep 90 dakika arzulu olacaksın kolay iş değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerlilerin algı terörüne karşı Galatasaray'ı savunduğumuz bir başka mecra.

hoşuma giden entry: https://eksisozluk.com/entry/175462083?debe=true

zaman makinesi icat ettim ben. 2020'ye gittim. dedim "ben 2025'ten geliyorum".

dalga filan geçtiler önce, sonra sormaya başladılar, anlattım, kk'nın adaylığı, chp'nin birinci parti olması, imamoğlu'nun tutuklanması, israil filistin savaşı, esad'ın devrilmesi, rusya ukrayna savaşı, trump'un yine seçilmesi, pandeminin nasıl bittiği vs vs....

biraz garipsediler ama, sonra dediler "evet lan, olabilir, mümkün, doğru söylüyor galiba"

beni son bir teste tabi tuttular. "anlat lan, fenerbahçe 4. yıldızı ne zaman taktı? galatasaray 5 e yaklaşabildi mi?

- şimdi, fenerbahçe 4. yıldızı takamadı, ama galatasaray 5. yıldızı taktı
+ hassiktir lan
- valla bak
+ ulan hiç adam gibi bi hoca gelmedi mi bu takımın başına?
- yooo, mourinho vardı
+ lan yürü
- ya yemin ederim abicim
+ peki lan, anlat bakalım şampiyonluk maçını
- anlatayım, kayseriyle oynuyoruz, sami yen de- o zamanki adı rams park oldu
+ tamam, geç onları
- neyse, 25. dakikada osimhen...
+ bi dakka bi dakka, kim?
- osimhen
+ hani şu napoli'nin 70 milyon euroya aldığı osimhen?
- he o, neyse, o ilk golü attı
+ lan siktir git, osimhen galatasaray'a gelmişmiş
- geldi abi valla, önce biz de şaşırdık, ama mertens devreye girip ikna etmiş galiba
+ mertens? dries mertens?
- evet, iki senedir bizde oynuyodu
+ lan destekli at
- ya dinliycen mi abim?
+ ehehehe, peki lan, senin kafa baya iyi, eğlenceli oluyo, eeee? dur tahmin edeyim, meselaaa, hah, icardi ile ikili oldular
- aaaa nerden bildin abi?
+ lan daşşak mı geçiyon sen?
- yok abi, ama icardi sakatlandı sonra, tottenham'a dördüncü golü atmaya çalışırken...
+ ahahaha, çok komik lan, tottenham'a? eee? tabi zorlandı
- yok allahtan yedeği vardı
+ kim? mbappe mi?
- abi sen daşak mı geçiyon yaaa, ne mbappesi? ciddi bişey anlatıyoz burda
+ oğlum, neyse, iyi peki, kimdi yedeği
- ya morata işte
+ alvaro morata?
- evet
+ oğlum bak....
- abi indirir misin elini, anlatmıyom yaaa
+ tamam lan, anlat
- hatta şampiyonluk maçında penaltı yaptırdı
+ eheheheh, eee, tabi osimhen'le morata penaltıyı kim atıcak diye kavga etti
- yani tam öyle değil, zaten habire birbirlerine bırakıyorlardı penaltıları
+ kim attı? muslera mı amk?
- abi sen de 2025 ten geldin de benle daşşak mı geçiyon? nerden biliyon?
+ lan yeter artık...
- abi tutun şunu ya, ben dönüyom ya geleceğe, ne bu....
+ anlat lan, şampiyonluk kutlamasını anlat o zaman
- özel bişey yok, osimhen roman havası filan oynadı... öyle

nasıl vuruyorlar, nasıl vuruyorlar "kodumun müptezeli" diye... zor attım kendimi zaman makinesine geri. manyak herifler ya....

hayır, daha icardi'nin dördüncü golü atıcam diye sakatlandığı tottenham'ın final oynadığını, bizim de az alkmaar'a elendiğimizi anlatıcaktım ne güzel.

Geri
Üst Alt