EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Haftaya organizasyon yapalım beyler...

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

biletler ne zaman çıkar acaba anlaşılan yine dolacak salon erkenden almak lazım biletleri :)

shippin hucumda hic katkısı olmadı oyuna. gecen yıl iyiydide bu yıl güclenen kadromuzda vasat kaldı galiba

ya bu unicsteki LYDAY TERRELL , WILKINSON MIKE bizde oynamış adamlar değilmi?

Erkan bey Zaza milli takımda sakatlandı ve yeni yeni toparlanıyor.1-2 haftaya ihtiyacı var.Sonra olmazsada düşünülür zaten.:)

Ama daha iyi bir Zaza katkı verecektir.Biraz bekleyelim derim ben.

Bundan daha kötü oynayacağını beklayemezyiz zaten,muhakkak biraz toparlanır ama bizim aradığımız adam değil bence. ayrıca altyapısını türkiyede almasa, avrupa'yı bilmese yine bu kadar eleştirmem.

Haftaya maçta görsel şov falan yada tek renk kırmızı t-shirt organizasyonu gibi değişik güzel organizasyonlar yapalım harbiden ya..!

galibiyet çok güzel ama oyundaki düşüşümüzün sebebini araştırıp üzerine çalışmamız gerekiyor.

ama herşeye rağmen top 16 açısından da özellikle deplasmanda aldığımız bu galibiyet çok işe yarayacak.

jaka lakovic'in 35 dakika oyunda kalması bence. onun yerine enderi tutkuyu kullanabilirdi bence. neden mahmudi böyle yaptı onuda anlamış değilim. jakanın pestili çıkmasına rağmen oyunda tuttu

70-52 ten yenilseydik deli olurdum herhalde. o ship varya o ship. 4 saniye kalmış kendi boş. songlaiaya topu veriyor. faul yapmaktan başka işe yaramadı.

Tugay Aslan nerdesin? Gardaş senin totemlere çok ihtiyaç duyduk son periotta. :D

2.ci ve son çeyrek gevşememiz az kalsın pahalıya mal olabilirdi. Eurolig'in ne kadar ciddi olduğunu anlamamız için önemli bir mesaj oldu bizim için. Zaza ve Songaila'yi eleştirenler lütfen biraz zaman verin, özellikle Zaza'ya.

Arkadaş bu nasıl bir iştir, bir galibiyetle kral ilan ediyoruz, bir yenilgiyle yerin dibine sokuyoruz. Hadi Songaila erken geldi, takımla uzun zamandır çalışıyor, ki etkisiz olduğu maçlarda da savunmasıyla öne çıkmayı başarıyor, Zaza geleli daha 2 hafta olmadı. Uzun zamandır antrenman yapmayan adam, takımı daha tanımıyor. Bugün Taurasi'ye de sallayanlar var.

Futbolda da aynı durum, Baros 2 maç gol atamaz, hemen homurdanmalar çıkar hemen satılsın diye, 1 maçta gol atar kral geri döndü.

Arkadaş siz yeni bir işe girdiğiniz zaman ilk günden her işi yapıyormusunuz? Biraz bu adamların yerine kendinizi koyun.

Son dakikalarda kalktık ya. :D

Biletler çıktığı gün tükenir zaten.

Son 9 saniye kala 3 sayı öndeyken 2 de 0 atan gordon a şehit haberlerinden dolayı fena bozulan moralimin de etkisiyle fena saydırdım.Maç gitseydi onun yüzünden bi o kadar daha saydırırdım heralde.

unics, siena'ya kaybederken unics adına en dikkat çeken performans domercant'ten gelmiş. 8/12 ile 30 sayı atmış domercant.

böyle oynatmamak lazım bize karşı oynarken.

erkan zazanın sakatlıgı vardı. evet bence cok kötüydü. ama zaza bu gördügün adam degil.

inşallah dediğin gibi olur. ben zaza'yı tanımayan biri değilim zaten,ülker'e ilk geldiği zamanlardan beri canlı olarakta izlmişimdir kendisini. ama sanki hep nba'de oynamış,buradaki basketbolu hiç bilmiyormuş gibi oynuyor.

umarım dediğin gibi sakatlıktandır

ntvspor da sipacik konusuyor :asd:

Beyler bilet falan uğraşmayın gidin alın kombinenizi mis gibi. Zaten biletler 10 TL olacakmış bu yıl. Kadın-erkek 60 tane maç var. 600 TL yapar ama kombine ile sadece 150 TL :D Bilet sıkıntısı ciddi anlamda yaşarsınız bu tür maçlarda, eskisi gibi değil artık.

Tugay Arslan Basketbol Forumu

Son period'ta bize yusuf çektirsede ben bu takıma bayılıyorum. Hırslı, ne yaptığını bilen iyi br takımımız var. Ama aramaızda bir kaç arkadaşın maç sıkıntıya girdiği zaman yok reziliz yok böyle takım olmaz şeklinde serzenişleri oldu bunlar üzücü.Eleştiri tabiiki olacak ama ilk defa Eurolegue'de oynayan takım bırakında tecrübesiz olsun, 16 günde 8 galibiyet alan taıkm bırakında son periodta yorgun olsun. Bu tkım sezonu çok erken açtı ve dha ,iniş çıkışlı sürece daha girmedik ,yani herkesi yenemeyiz o zamanda bu takıma böyle davranılacaksa işimiz var.Daha çok sabır daha çok saygıya ihtiycı var bu takımın

kombine alalım en mantıklısı. ilk fırsatta alıyorum kombinemi

Geri
Üst Alt