EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

ben kazan'nin kadrosuna baktim böyle aman aman iyi oyunculari yok sadece henry domercant iyi biri galiba, prokom'un kadrosu bence onlardan daha iyi

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

offf keske bende haftaya mac ta olabilseydim

euroleague taraftar gorsun!!! rakibimize cehennem olsun

gsc olarak bir organizasyonla üyeler olarak gidelim hep beraber maca

scortsanitis

benim demek istediğim adam.. kalıplı,pota altından sayı atabilen.

ömer aşık

pekovic

semih erden

bu isimler şu an Zaza'dan daha iyi bir performans gösterirdi bence.

scortsanitis cuk otururdu bence

neyse bekleyelim görelim Zaza'yı.umarım başarılı olur ve yanılırım

Wednesday, October 19 Status

CET Preview

Bennet Cantu - SLUC Nancy 80-69(F)

Fenerbahce Ulker - Caja Laboral 66-69

Asseco Prokom - Galatasaray MP 72-76

Unics - Montepaschi Siena 71-79

ben kazan'nin kadrosuna baktim böyle aman aman iyi oyunculari yok sadece henry domercant iyi biri galiba, prokom'un kadrosu bence onlardan daha iyi

domercant efes te oynamıştı galiba,yoksa ülker miy di:confused:

yaşlanmıştır sanırım

domercant kim yaw kralı gelsin :D kazan kesmez bizi cska gelsinde seyirci görsünler

scortsanitis

benim demek istediğim adam.. kalıplı,pota altından sayı atabilen.

ömer aşık

pekovic

semih erden

bu isimler şu an Zaza'dan daha iyi bir performans gösterirdi bence.

scortsanitis cuk otururdu bence

neyse bekleyelim görelim Zaza'yı.umarım başarılı olur ve yanılırım

Ömer Aşık'a teklif yapıldı ama gelmek istemedi. Schorsanitis Maccabi ile sözleşmesi var, geçen sene final oynadılar Euroleague'de hayatta bırakmazlar. Zaza form tutsun Semih tırnağı bile olamaz Zaza'nın. Ayrıca Fenerbahçe'deyken yaptığı hareketler ve saçma sapan açıklamalardan sonra hayatta yakışmaz şu takıma.

Ona bakarsan geçen sene fener de barcayı yendi deplasmanda

o yüzden süreklilik önemli 18 sayıdan maç verecek duruma gelmek ciddi sorun

irdelenmesi lazım

Kimse Prokom'u kucumsemesın ozellikle yabancı oyuncuları cok iyi, Olimpija macında bunlar olsa tamam, ama kapasiteli bir takım ve deplasmandasın ne yani 20 sayıylamı kaznacaz, Fülker'e gelince bizim onlar gibi takımın üstüne kurulu oyuncularımız yok gecen sene Mirsad, Omer, Emir ve Ukic bu 4 oyuncudan birine bişey olsa fulker zaten cokuyor.

Tebrikler Yenilmez Armada..

Yalniz 18 sayi farktan macin buralara gelmesi yakismadi. Konsantre eksikligi..

Yine de kazanmak guzel.

Greer,Domercant,Lyday Terrell,Mike Wilkinson gibi ligimizi tanıyan isimleri var.Yine 1974'lü Zakhar Pashutin 1999 da Karşıyaka da oynamıştı ve tecrübeli bir isim.Bu isimlere dikkat edersek ve doğru oynarsak içeride bu takımı yeneriz.Deplasmanda ise Ruslar pek kolay geçilen takımlar olmuyor ama inşallah orada da yenebiliriz.

Prokom'la yapacağımız 2 maçı da(ki birini kazandık) kazanırsak ve Unics'den de en kötü 1 galibiyet alırsak (tercihen 2) gruptan çıkma şansımız yüksek.Deplasman galibiyeti bize ışık tutacaktır.

Ömer Aşık'a teklif yapıldı ama gelmek istemedi. Schorsanitis Maccabi ile sözleşmesi var, geçen sene final oynadılar Euroleague'de hayatta bırakmazlar. Zaza form tutsun Semih tırnağı bile olamaz Zaza'nın. Ayrıca Fenerbahçe'deyken yaptığı hareketler ve saçma sapan açıklamalardan sonra hayatta yakışmaz şu takıma.

illa onlar olmasına gerek yok. benim demek istediğim kalıplı bir adam tipi olsun. pota altında durabilsin. neyse artık yapacak birşey yok,dua edelim de Zaza düzelsin ,bu haliyle işimiz zor.

Zaza'yı neden bu kadar küçümsüyorsunuz anlamıyorum. Adam antremansız pat diye girdi ve maçlara çıkmaya başladı. Bir iki hafta daha müddet tanıyın sonra başka pivotları alıyor musunuz ağınıza göreceğiz.

fenerbahçe ülker bugün yarısı boş salando oynadı maçını. taraftarlarını görseniz gül gül ölürdünüz. sahadaki topun yere sekiş sesi ayakkabılardan çıkan ses ve anonsçunun sürekli hadi ıslıklayalım sesleri :D

haftaya yuro lig taraftar görecek.

henry domercant bügün siena karsi 30 sayi atmis, onu oyundan cikartirsak kazaniriz

Şehit haberlerinden dolayı sevinemiyorum bu güzel galibiyete.Ama maçı yinede izledim 18 sayı farktan maçı verseydik çok kötü olurdu.Neyse ki maçı aldık.Tebrikler Aslanlar.

Zaza beklediğiniz gibi oynarsa zaten en az çeyrek finale kadar gideriz, bekleyim bakalım 2-3 hafta. iyi oynarsa mutlu oluruz sonuçta, kötü oynasın diye bir beklentimiz yok

Son 9 saniye kala 3 sayı öndeyken 2 de 0 atan gordon a şehit haberlerinden dolayı fena bozulan moralimin de etkisiyle fena saydırdım.Maç gitseydi onun yüzünden bi o kadar daha saydırırdım heralde.
o macı oraya lakovicle gordon getirdi aga. hic bişey yapmasa o faulleride atamasa anlarım ama saydırcaksan shipe saydır ben cok saydırdım:)

Unics macı hakkında sadece konusmaycam sadece şunu soyluyorum Barca dahil evimizde konsantrasyon kaybı yasamadıgımız surece 15 bın kısının onunde mac vermeyiz deplasmanda alınacak Prokom ve Olimpija galıbıyetlerine ben kesın gozuyle bakıyordum eger Unics'i dısarda yenersek biz gruptan 2. bile cıkarız, benim tahminim 7 gal 3 mag bitiriceğimiz yonunde grubu ya 2. yada 3. oluruz en kotu senaryo Unics'e gecılır 4 oluruz ama tahminim 2-3 bitirecegimiz yonunde mac ne kadar da 18 den buralara geldıysede takımda parcalar belli en kritik oyuncumuzda SHİPP onun hucumda katkı verdıgı maclarda ben kesınlıkle rahat galıbıyetler alırız diyorum cunku hem rıb hem savunma pıs ısler ıcın parkede olması sart bugun ofans ta katkı vermedı verseydı gercekten bu mac 15+ biterdi.

Geri
Üst Alt