EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Shipp bence ilk 5'e hic yakismiyor baska oyuncumu kalmadi türk olsa hayde neyse yabanci oyuncu.. ondan cok daha iyisini getirebiliriz

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Shipp bugün etkili değildi çünkü maçın başında üç faul aldı ve maçtan düştü. shipp'in geçen seneki kredisi yeter :) özellikle iyi takımlara karşı görevini yapıyor. bugün Caner de vasat oynadı. oyun kurucularımız iyi olmasa kaybedebilirdik

Zaza kotu oynaycak diye birsey yok arkadaslar Zaza'nın vericekleri ortada 10 sayı civarı sayı katkısı yapar ama savunmayıda karartır yani Zaza her turlu kendıne gelir kimsenin kuskusu olmasın Songaila bazı bolumlerde ortaya cıktı mesela savunmada ama asıl Songaila şutunu buldumu orta mesafe takır takır atar bekleyip gorucez suanda parcaları en dengeli takımız birtek SHİPP biraz daha penetre ederek foul alır yada sut sokarsa o zaman hıcbır sıkıntı kalmaz.

illa onlar olmasına gerek yok. benim demek istediğim kalıplı bir adam tipi olsun. pota altında durabilsin. neyse artık yapacak birşey yok,dua edelim de Zaza düzelsin ,bu haliyle işimiz zor.

İnan ki alınacak isim yok hepsinin sözleşmeleri var. Zaten Avrupalı uzunlar çok yüksek paralar alıyor. Zaza formunu tutsun maliyet/performans açısından Avrupa'nın en iyi uzunu olur emin ol. Biz bireysel performanslara dayanan takım değiliz sistem takımıyız, bu sisteme giren her oyuncu başlarda zorlanır. Geçen sene Andric'i kesiyorlardı, Jerry'i başlarda hep beraber kestik ama sonradan gösterdikleri performanslar ortada. Üstelik Zaza bir de sakatlıktan çıktı. Kendi formunu bulsun bu takımı 1 seviye yukarı çeker tek başına. Bize düşen sabır göstermek ve destek olmak. Mesela Edirne maçında az da olsa Zaza için tezahurat yapıldı, haftaya Abdi İpekçi de yapılacaktır eminim.

Shipp bence ilk 5'e hic yakismiyor baska oyuncumu kalmadi türk olsa hayde neyse yabanci oyuncu.. ondan cok daha iyisini getirebiliriz
caner shipten daha cok katkı veriyor. bu adam beni sahada deli, ediyor zaten. sacma sapan fauller yapıyor. istikrarlı olması gerekir artık. cannere daha cok süre verilmeli.

Shıp in en çok sevdiğim yönü

kritik anlarda ortaya çıkması

bunu tüm maça yaysa daha iyi olacak

Yapmayın arkadaşlar şu takımda en son eleştirilecek adamlardandır Shipp. Shipp bu takımın en değerli parçalarından görünmez kahramanlarından bir tanesi. Fazla sayı atmaması demek onun kötü oynadığı anlamına gelmez.

Bütün kirli işleri o yapıyor neredeyse takımda.

unics ile 09-10 sezonunda da oynamıştık yanlış hatırlamıyorsam ve yine yanlış hatırlamıyorsam kaybetmiştik. :D

Shipp en fazla süre alan oyuncumuz Lakovic ile birlikte. Takımın ribaund lideriydi 6 ribaund ile bu maçta aynı şekilde 3 top çalmayla da bu alanda yine takımın lideriydi.

unics ile 09-10 sezonunda da oynamıştık yanlış hatırlamıyorsam ve yine yanlış hatırlamıyorsam kaybetmiştik. :D

Bu sefer farklı o zaman da küçük farklar ile kaybettik ama takım tamamen lige konsantre olmuştu oraya oynasa lig de 1 galibiyet az alıp küme düşebilirdi.

Nasıl bir yorum bu yaa ? Oktay hocanın Sipp'ten ne beklentilerinin oldugunu biliyormusun rendas ? Shipp gizli ribauntcumuz ki gecen seneki en cok rıbaunt alan oyuncumuz EL on elemelerınde en cok ribaunt alan oyuncumuz rakıp skorerleri en iyi tutan oyuncumuz, pis işleri en iyi yapan oyuncumuz bugunku mactada En cok ribaunt alan oyuncumuz, en cok top calan oyuncumuz, Shiip fast Break'lerde onemlı bır sılah yani bizim beklentimiz zaten ondan bu hee fazlasınıda yaparsa extra mukemmel olur ama ıllakı bır oyuncu sayı atarak katkı vermez, kaldıkı Oktay hocanın geldıgı donemden berı rotasyonları meshur olsada bır tek Shipp sahada 30 dakıka ustlerını duzenlı olarak gorebılıyor.

şuan için 1. sıradayız :asd:

bu arada lakovic 27 puan alırken ona en yakın isim shipp 10 puan almış. lakovic tek başına oynadı diyebiliriz. normalde böyle değildi takım olarak oynarsak diğer maçlarda daha kolay olur. ama bugünki gibi takım gününde olmazsa lakovic gordon gibi yıldızlar tek başına maçı alır.

İnan ki alınacak isim yok hepsinin sözleşmeleri var. Zaten Avrupalı uzunlar çok yüksek paralar alıyor. Zaza formunu tutsun maliyet/performans açısından Avrupa'nın en iyi uzunu olur emin ol. Biz bireysel performanslara dayanan takım değiliz sistem takımıyız, bu sisteme giren her oyuncu başlarda zorlanır. Geçen sene Andric'i kesiyorlardı, Jerry'i başlarda hep beraber kestik ama sonradan gösterdikleri performanslar ortada. Üstelik Zaza bir de sakatlıktan çıktı. Kendi formunu bulsun bu takımı 1 seviye yukarı çeker tek başına. Bize düşen sabır göstermek ve destek olmak. Mesela Edirne maçında az da olsa Zaza için tezahurat yapıldı, haftaya Abdi İpekçi de yapılacaktır eminim.

iyi peki, dediğin gibi olsun :) ben hiç umutlu değilim ama arkasından küfür de ettiğim yok,desteğimizi veririz. beğenmeyenleri yanıltır umarım,başka bir beklentim olamaz.

ancak yinede lokavt bitince geri dönecek. belki sezon ortası belki yeni sezon için iyi bir 5 numara aramak lazım yine de. takımda hep o bölge gözüme çarpıyor :)

bir de haftaya istanbul'da izleyim takımımızı,daha net şeyler ortaya çıkar.

Nasıl bir yorum bu yaa ? Oktay hocanın Sipp'ten ne beklentilerinin oldugunu biliyormusun rendas ? Shipp gizli ribauntcumuz ki gecen seneki en cok rıbaunt alan oyuncumuz EL on elemelerınde en cok ribaunt alan oyuncumuz rakıp skorerleri en iyi tutan oyuncumuz, pis işleri en iyi yapan oyuncumuz bugunku mactada En cok ribaunt alan oyuncumuz, en cok top calan oyuncumuz, Shiip fast Break'lerde onemlı bır sılah yani bizim beklentimiz zaten ondan bu hee fazlasınıda yaparsa extra mukemmel olur ama ıllakı bır oyuncu sayı atarak katkı vermez, kaldıkı Oktay hocanın geldıgı donemden berı rotasyonları meshur olsada bır tek Shipp sahada 30 dakıka ustlerını duzenlı olarak gorebılıyor.

bu yil takip etmeye basladim BAsketi dedigin gibi bu kadar katki verdiyse o zaman iyi ;) ben gecmisini baktim bir tek bornova da oynadi o beni biraz düsündürdü :D

şuan için 1. sıradayız :asd:

bu arada lakovic 27 puan alırken ona en yakın isim shipp 10 puan almış. lakovic tek başına oynadı diyebiliriz. normalde böyle değildi takım olarak oynarsak diğer maçlarda daha kolay olur. ama bugünki gibi takım gününde olmazsa lakovic gordon gibi yıldızlar tek başına maçı alır.
shipe kim vermiş 10 puanı. o puanı gordon haketti:)

şuan için 2. sıradayız :asd:

Shipp'in degerini gosterıyor bu ıste en kotu oynadı denılen macta bıle rakıng olarak ıkıncı takımda ınsanlar sadece sayı kısmına baktıgına normaldır ama Shipp egoları sıfır olan mukkemel bir takım oyuncusu takımda zaten sayı atan oyuncular var ama dıger alanlarda Shipp herkezin acıgını kapatan bir isim. R.Madrid'in o unutulmaz yıllarında makalele neyse Shipp'te bu takımda o.

bu yil takip etmeye basladim BAsketi dedigin gibi bu kadar katki verdiyse o zaman iyi ;) ben gecmisini baktim bir tek bornova da oynadi o beni biraz düsündürdü :D

nba'den gelen herkes öyle

mesela Boo McCalebb'in kariyeri;

New Orleans

Mersin (2008–09)

Partizan (2009–10)

Montepaschi Siena (2010–present)

bu herif mersinde oynarken hiç bi türk takımının dikkatini çekmedi. Şimdi ise adam geçen sene F4 oynadı

Avrupa'dakı ılk yılıydı o renkdas genelde oyle oluyor ornegın Gordon'da Antalya'daydı G.Neal karsıyakadaydı sımdı San antoıno suprs'un en onemli oyuncularından biri, Ncaa kariyeride cok iyidir Shipp'in gorulmeyen kahramandır anlaycan zaten ıstıkrarlı skor atsa suan avrupada degıl Nba'de olurdu.

Shipp'in degerini gosterıyor bu ıste en kotu oynadı denılen macta bıle rakıng olarak ıkıncı takımda ınsanlar sadece sayı kısmına baktıgına normaldır ama Shipp egoları sıfır olan mukkemel bir takım oyuncusu takımda zaten sayı atan oyuncular var ama dıger alanlarda Shipp herkezin acıgını kapatan bir isim. R.Madrid'in o unutulmaz yıllarında makalele neyse Shipp'te bu takımda o.
ship rebaunlarda iyi zaten. ama okadarda katkı yapsın. faul problemine girmemesi gerekiyor. girdigi andada en iyi yaptıgı defans düşüyor.

Geri
Üst Alt