EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

4 SHIPP, JOSHUA süre:34:38 sayı:6 puan:10

5 LAKOVIC, JAKA süre:34:42 sayı: 21 puan:27

bunlar en çok süre alan 2 oyuncumuz ve bu iki oyuncuya en yakın kişi LUCAS, JAMON-ALFRED 19:45 ile. aradaki farka bakın. shipp neredeyse tüm maç katkı vermiş. acımasız eleştiri yapmayalım

Puanlamayı Euroleague yapıyo

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

shipp maçın başında 3 faul almasa daha da iyi oynardı

ship rebaunlarda iyi zaten. ama okadarda katkı yapsın. faul problemine girmemesi gerekiyor. girdigi andada en iyi yaptıgı defans düşüyor.

A.Gee ve D.Brown tuttu Shipp bırakında foul'de yapsın bu iki oyuncuda suan Nba'de oynuyor, kolay iş degıl ozellıkle Gee gecen sene 8-9 sayı ortalamasıyla oynadı Nba'de bu oyuncuyu foul yapmadan tutmak kolay degıl.

Bir çoğumuz basketbolu adam akıllı bir şekilde bu sene izlemeye başladık..Geçen senelerde denk gelirse izler hatta sıkılır kalkardık bazen ama geçen sene ki play off serileri ve bu sene ki Yürolig'e ilk adım olan ilk 3 maç ben de dahil bir çoğumuzun basketbola ilgisini arttırdı..Basket takımımızı denk gelince değil, maç tarihlerini bekleyerek izliyoruz artık..

Bundan dolayı ben de dahil cahilce yorumlar yapabiliriz ki bu normaldir, daha yeni yeni izlemeye başlıyoruz basket takımımızı.. Böyle cahilce yorumlarımızda yapıcı eleştiriler yapılırsa sevinirim.. Çünkü yapıcı olmayan eleştiriler bizim iştahımızın kaçmasına sebep olabilir ;)

Futbol kadar sevmeye başladım Basketbolu da..Ama tabii Galatasarayım'ın olduğu basketbolu..hem kadınlar hem erkeklerde...

saçmalamayın arkadaşlar shipp'i beğenmeyen varsa basketi bilmiyo demektir kusura bakmayın

ayrıca ship değil abi shipp :asd:
begenmiyorum diye basketten anlamıyorsam anlamiyim ozaman:) bu macta kötü oynadı. kötü oynarken iyi diyenede ben basketten anlamıyormu diyim. bikere onun adı var joshua shipp lütfen dogru yazalım:)

Bir çoğumuz basketbolu adam akıllı bir şekilde bu sene izlemeye başladık..Geçen senelerde denk gelirse izler hatta sıkılır kalkardık bazen ama geçen sene ki play off serileri ve bu sene ki Yürolig'e ilk adım olan ilk 3 maç ben de dahil bir çoğumuzun basketbola ilgisini arttırdı..Basket takımımızı denk gelince değil, maç tarihlerini bekleyerek izliyoruz artık..

Bundan dolayı ben de dahil cahilce yorumlar yapabiliriz ki bu normaldir, daha yeni yeni izlemeye başlıyoruz basket takımımızı.. Böyle cahilce yorumlarımızda yapıcı eleştiriler yapılırsa sevinirim.. Çünkü yapıcı olmayan eleştiriler bizim iştahımızın kaçmasına sebep olabilir ;)

Futbol kadar sevmeye başladım Basketbolu da..Ama tabii Galatasarayım'ın olduğu basketbolu..hem kadınlar hem erkeklerde...

ben küçüklüğümden beri severim. bana sevdirende NBA ve Efes Pilsendir

Arkadaslar bu rakıng puanıda EL vermıyor oyuncular yaptıgı sayı rıbaunt blok top calma top kaybı foullere gore verılıyor yanı bırı cıkıpta Shipp 10 demıyor :) Performansa gore oluyor ornek Jerrels bugun 8 sayı atmıs rakıng puanı 3, Vidmar 6 sayı atmıs rakıng puanı 12 ;)

begenmiyorum diye basketten anlamıyorsam anlamiyim ozaman:) bu macta kötü oynadı. kötü oynarken iyi diyenede ben basketten anlamıyormu diyim. bikere onun adı var joshua shipp lütfen dogru yazalım:)

yanlış yazan sendin barış abi, ship yazmışsın. isminide biliyorum ayrıca. ikincisi beğenmeyenler dedim ben. " bu maçta beğenmeyenler" demedim. bu maçta zaza'da kötüydü. ama zaza mükemmel oyuncudur. Shipp'te iyi bu maçta da en iyi 2. oyuncumuzdu

Arkadaslar bu rakıng puanıda EL vermıyor oyuncular yaptıgı sayı rıbaunt blok top calma top kaybı foullere gore verılıyor yanı bırı cıkıpta Shipp 10 demıyor :) Performansa gore oluyor ornek Jerrels bugun 8 sayı atmıs rakıng puanı 3, Vidmar 6 sayı atmıs rakıng puanı 12 ;)

tamam işte Euroleague veriyo onu oyuncunun istatistiklerine göre

şuanda zaza -2 puanda

yanlış yazan sendin barış abi, ship yazmışsın. isminide biliyorum ayrıca. ikincisi beğenmeyenler dedim ben. " bu maçta beğenmeyenler" demedim. bu maçta zaza'da kötüydü. ama zaza mükemmel oyuncudur. Shipp'te iyi bu maçta da en iyi 2. oyuncumuzdu

şuanda zaza -2 puanda
şaka yapıyorum yahu isim konusunda:) zazayada kötü dedik zaten ama iyi oyuncu. avrupa şampiyonasında 42 sayı atmışlıgı var:)

zaza alışamadı adam girdiği anda 40 saniyede 8 sayı yedik :(

----shipden skor katkısı almadıkmı zorlanıyoruz.ender den bugun katkı alamadık,tutku biraz daha fazla kalabilirdi....18 farkı yakaladağımızda 2 tane üçlük çemberin içinden cıktı o zaman dedim bu maç seyredilmez diye....

Avrupa'dakı ılk yılıydı o renkdas genelde oyle oluyor ornegın Gordon'da Antalya'daydı G.Neal karsıyakadaydı sımdı San antoıno suprs'un en onemli oyuncularından biri, Ncaa kariyeride cok iyidir Shipp'in gorulmeyen kahramandır anlaycan zaten ıstıkrarlı skor atsa suan avrupada degıl Nba'de olurdu.

vay be Gary Neal gercekten Karsiyakadan SA Spurs'a kadar yükselmis :) keske biz alsaydik :D

spahja bugun salonun yarısı boştu dedi,haftaya gel maçada dolu salon gör:D

şuanda zaza -2 puanda

Yani birileri vermiyor anlamında dedim otomatık sısteme baglı ;) Raking puan demısken EL tarihinin en yuksek 2. raking derecesini LAkoviç yaptır 55 raking puanla ve 51 raking daha once yapmıs oda tum zmaanlarda 5. yani Jaka milli tehlike gercı Jaka'nın EL tarıhınde gırmedıgı alan yok oda ayrı mesele :)

vay be Gary Neal gercekten Karsiyakadan SA Spurs'a kadar yükselmis :) keske biz alsaydik :D

Takımın en onemli oyuncularından biri hemde 12-14 sayı arası bır ortlamayla oynuyor, ilk senesınde Nba'nın en iyi ucluk yuzdesı sıralamasında ilk 3 teydi, takıp edenler ıyıbılır.

Oktay Mahmuti'nin maç kazanma konusundaki en önemli şey savunmayı iyi yapmaktır.Gerçi bütün takımlar için geçerli bir durum bu ama Oktay Hoca savunmaya daha fazla önem verir, bu yüzden de savunmayı yapacak oyuncuları elinde tuttu ve bunlara da bir kaç yeni transfer ekledi.Shipp de bu oyunculardan biri.Shipp'in 30 küsür dakika oynadığına bakıp da az sayı atmasını "bu adam iyi değil" diye yorumlamak bizim oyun sistemimizde Shipp'in ne oynadığına ne yaptığına bakmadan kusura bakmayın ama saygısızca bir yorum olarak değerlendirilmesi gerekiyor.Sisteme bağlı kalıp ve neredeyse sıfır ego ile maçı tamamlamak her oyuncunun yapabileceği bir şey değil.Shipp bizim için değerli bir oyuncu,değerini bilmemiz gerekiyor.

Takım olarak iyi oynadığımızda rahat maç kazanıyoruz, ama biraz rahata bağladık mı illa bir kaç oyuncunun devreye girmesi gerekiyor.Bugün Lakovic tecrübesini konuşturdu ve Galatasaray forması ile oynadığı bir maçta bu ligin en skorer oyuncusu oldu yanlış duymadıysam, bu da kendisi için için bu formayı extra değerli kılan bir durum olacaktır.

Takımın kazanma alışkanlığının olması, bundan sonraki maçlara daha güvenle bakmama neden oluyor.İnşallah bu sene kendi ligimizde şampiyonluk görürüz.Avrupa'da ise Final Four belki ilk senemiz için çok fazla iddialı olacak ama bu kapasite bizim takımda var.En kötü çeyrek final olmalı.

--keşke jaka nın yerine jerrels bizde olsaydı

Herkes sizin gibi olsa emin olun hiç sorun çıkmaz da birilerinin gelip tek maç ile şu oyuncu kötü demesi, maç içindeki düşüşlerde oyunculara hakaret etmesi/bela okuması, yine maç içindeki düşüşlerde maç bitti yenildik demesi gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Fener maçında mesela 7 sayı geriye düştük diye geçmiş olsun demeler o maç kötü oynayanlara bela okumalar olmuştu.

Geri
Üst Alt