EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

18 sayılık farkı eritmelerine izin verdikk ama cok sukur sonun da kazandık

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

ben hic gerilere bakmadım ama 71-71 olunca kesin birileri sövmüştür burda

ben suana kadara Pachulia dan iki mac izledim ikisindede bir sayi üretemedi :o

---haftaya ilk 3 lüde unics kazan lılar salonu terk eder benden söylemesi

Jaka ve EL hakkında biraz bilgi vereyim arkadaslar;

1-) Bu aksamdan itibaren EL tarihinin en cok sayı atan 4. oyuncusu oldu 2390 sayı toplamda

2-) El tarihininen cok raking puan kazanma sıralamasında 4. sırada 2443 rakıng

3-) El tarihinin bir macta en cok raking yapma ıstatıstıgınde 55 rakingle 2.ligi ve 51 rakingle 5.likleri ona ait

4-) El tarihini en cok ucluk atan oyuncular sıralamasında 361 uclukle suan 4. sırada

5-) El tarihinin en cok serbest atıs atan oyuncusu sıralamasında 629 serbest atısla 2. sırada

6-) El tarihinin en cok top calma sıralamasında 196 top calmayla 8. sırada

Yani sıradan bir oyuncu işte :) Vurmayın laa saka dedim.

1-) Bu aksamdan itibaren EL tarihinin en cok sayı atan 4. oyuncusu oldu 2390 sayı toplamda

3-) El tarihinin bir macta en cok raking yapma ıstatıstıgınde 55 rakingle 2.ligi ve 51 rakingle 5.likleri ona ait

4-) El tarihini en cok ucluk atan oyuncular sıralamasında 361 uclukle suan 4. sırada

5-) El tarihinin en cok serbest atıs atan oyuncusu sıralamasında 629 serbest atısla 2. sırada

Yaşayan efsane buna denir işte ve parçalı giyiyor. :)

Yaşayan efsane buna denir işte ve parçalı giyiyor. :)

Kaldıkı onundekı ısımler basketbolu bırakmıs durumda bır tek ıstatıstıklerde Papaloukas ve Navarro basketbol hayatı devam edıyor, Jaka bıraktıgı gun gercekten efsanelerın efsanesı olabılır.

Barca niye lakovici birakti?

hic 1. olamamış bence sıradan bir oyuncu:)

teşekkürler aslanlar ve oktay mahmudi ilk maçlar her zaman zordur rakip ne kadar iyi olmasada kötü oynayanlar sizlerde en kısa zamanda iyi olacaksınız buna canı gönülden inanıyoruz yürüyedurun aslanlarım.

Kaldıkı onundekı ısımler basketbolu bırakmıs durumda bır tek ıstatıstıklerde Papaloukas ve Navarro basketbol hayatı devam edıyor, Jaka bıraktıgı gun gercekten efsanelerın efsanesı olabılır.

Avrupa basketbolunda Papaloukas ve Jasikevicius'un yeri çok ayrıdır benim için son dönemde. 3.dü Lakovic olacak. :)

hic 1. olamamış bence sıradan bir oyuncu:)

Bu snee olucagı alanlar var M.Brown mesela basketbolu bıraktı, serbest atıslarda bırıncı olur, 3 lerde Navarro 3. mesela arasında 6 ucluk fark var Jr holden 2. sırada o basketbolu bıraktı onunla 15 fark var

Bu snee olucagı alanlar var M.Brown mesela basketbolu bıraktı, serbest atıslarda bırıncı olur, 3 lerde Navarro 3. mesela arasında 6 ucluk fark var Jr holden 2. sırada o basketbolu bıraktı onunla 15 fark var
bizim formamız altında gecmesi güzel olur. 3lüklerde navarroda öyle kolay bırakmaz:)

Avrupa basketbolunda Papaloukas ve Jasikevicius'un yeri çok ayrıdır benim için son dönemde. 3.dü Lakovic olacak. :)

Benim için 1 numara Dejan Bodiroga'dır onun gibisi gelmedi, 2 numara M.Brown ve Lakovıc arasında gıdıp gelırım ve daha sonra Diamantidis, Jasakevicius, Papaloukas, Nikola Vujcic diye devam eder ama kısa sure kalanlarda var mesela Ginobili gibi ;)

bizim formamız altında gecmesi güzel olur. 3lüklerde navarroda öyle kolay bırakmaz:)

Zaten onun onundeydı de Barca'da oynadıgı yıllarda gerı planda kalınca gecıldı bızde onu gecer cunku Navarro ıcerden dısardan ıtelıyor sayıları :)

Barca niye lakovici birakti?

rubio var ve bide bu sene huertası aldılar. yaşı geçti lakovic'in doğal olarak barçadan daha küçük kulüplere gitti. ama ölüsü bile efes gs fb gibi takımlarda iş yapar.

rubio var ve bide bu sene huertası aldılar. yaşı geçti lakovic'in doğal olarak barçadan daha küçük kulüplere gitti. ama ölüsü bile efes gs fb gibi takımlarda iş yapar.

Bırakma yok rendas bizim teklifimizi kabul etti bizim verdıgımız rakamları veremedı Barca, kaldıkı surelerını begenmıyordu orda her zman lıder olan bır oyuncunun 2. planda olmayı kabullenmesı her zman zordur.

Benim için 1 numara Dejan Bodiroga'dır onun gibisi gelmedi, 2 numara M.Brown ve Lakovıc arasında gıdıp gelırım ve daha sonra Diamantidis, Jasakevicius, Papaloukas, Nikola Vujcic diye devam eder ama kısa sure kalanlarda var mesela Ginobili gibi ;)

Dejan Bodiroga mükemmel ötesi bir oyuncuydu ama pek sevmezdim. Papaloukas'ın hem basketbolculuğunu hem de kendisini çok severim, hep 1 numaramdır benim. Hele geçen sene Fenerbahçe'ye yaptığından sonra sevgim tavan yaptı. O son saniyede panyalı üçlüğünü asla unutmam.

Karadenizli tipi var zaten boyu kısa olsa sokakta sırıtmaz :D

Marcus Brown 2,715

Juan Carlos Navarro 2,640

Nikola Vujcic 2,444

Jaka Lakovic 2,390

J.R. Holden 2,388

Dejan Bodiroga mükemmel ötesi bir oyuncuydu ama pek sevmezdim. Papaloukas'ın hem basketbolculuğunu hem de kendisini çok severim, hep 1 numaramdır benim. Hele geçen sene Fenerbahçe'ye yaptığından sonra sevgim tavan yaptı. O son saniyede panyalı üçlüğünü asla unutmam.

Karadenizli tipi var zaten boyu kısa olsa sokakta sırıtmaz :D

İsrafil koseyle kardes gibiler

289803780_8daec6c816_m.jpg

0.jpg

Bilin bakalım hangisi :)

Geri
Üst Alt