EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Dejan Bodiroga mükemmel ötesi bir oyuncuydu ama pek sevmezdim. Papaloukas'ın hem basketbolculuğunu hem de kendisini çok severim, hep 1 numaramdır benim. Hele geçen sene Fenerbahçe'ye yaptığından sonra sevgim tavan yaptı. O son saniyede panyalı üçlüğünü asla unutmam.

Karadenizli tipi var zaten boyu kısa olsa sokakta sırıtmaz :D

Bi ara Bodiroga modaydı hangi takım alsa şampiyon oluyordu valla :)

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

gelecek sene nasil olacak? yine eleme maclarimi oynayacagiz yoksa direkt mi katilacagiz?

gelecek sene nasil olacak? yine eleme maclarimi oynayacagiz yoksa direkt mi katilacagiz?
doluluk oranı önemli ev sahibinin. ona cok bakıyorlar. bizim taraftarı görünce bizi alacaklar inşallah.

Şuandaki sisteme göre gelecek sene doğrudan katılabilmek için ligde şampiyon olmamız şart. Diğer türlü ligde en az yarı finale çıkarsak (Efes yada Ülker'den birinin şampiyon olduğunu varsayarak, ki bu ikisinin de yarı finale kalması lazım), final oynamamız durumunda Ispanya'da 4 tane A lisanslı takımdan 2 sinin kendi liginde finale çıkması + CSKA nın liginde şampiyon olamaması durumunda B lisansıyla direk girebiliriz. Bir ihtimal bu sene biraz lobi ile belki bir umut A lisansı alabilmeyi umut ederek, en azından wild card almayı umut ederek, takımlarımızın Euroleague'de başarıları, ülke puanının artmasını dileyerek. :) Diğer türlü gelecek sene yine eleme oynayacağız.

Yani anlayacağın şuanda doğrudan katılabilmenin tek yolu ligde şampiyonluk. Diğer olasılıklarda, ligde en az yarı final oynarsak, 99% yine eleme oynayacağız.

Tebrik ediyoruz aslanlarımızı. Lakin bir ara fark 18'di, beraberliği yakaladılar. Neredeyse maç gidiyordu. Bunun sebebi acaba oyun içinde fazlaca rotasyon yapılması mı yoksa farkın getirdiği rehavet mi? Burada bir sıkıntı yok mu sizce de?

Tebrik ediyoruz aslanlarımızı. Lakin bir ara fark 18'di, beraberliği yakaladılar. Neredeyse maç gidiyordu. Bunun sebebi acaba oyun içinde fazlaca rotasyon yapılması mı yoksa farkın getirdiği rehavet mi? Burada bir sıkıntı yok mu sizce de?

Rehavetten kaynaklı olabilir.Aynısını kupa maçında yaşadık 10 sayı fark yaptığımız halde eşitlik yakaladılar.Bu arada tebrikler aslanlar.

Rahavet futboldada basketboldada aynı 18 sayılık fark bir anda eridi kanal değiştirdim kaybedicez diye ama allaha şükür bir kaza olmadı takım çok iyi ama gereksiz ve aceleci şutlar atmamalıyız ender çok gereksiz 3lükler kaçırdı ekstra pas herzaman iyidir sürekli top çevirmek gerekli inşallah çkıcaz bu guruptan

maçı bı açtım 18 sayı fark dedım bu ma 10 sayı farkla yeneriz 5 dk son tekrar açtım 1 sayı almışız 71-71 oha dedim ama yınede kazandık . dersler çıkarıp kazanmaya devam.

Rehavet degil acelecilik. 18 sayi fark yaptiktan sonra aceleci sekilde 3'luk denemek dogru degil. Topu cevir ve garantici ol, zaten kopmus mac.

Macın son dakikalarını izleyebildim,elimize serbest atıslarda cok fırsat gecti,onları daha iyi kullanabilseydik son saniyelere daha rahat girecektik:).Helal olsun Arslanlarıma,böle devam edersek neden sampiyon olmayalım.

Diriliş sürüyor.

Euroligde hiç bir takım 1. vitesten 5. i vitese takmaya çalışarak başarılı olamaz,olmamıştırda.

Ve şunu unutmayın,1.5 senede havaya girip yok Shipp yerine daha iyisini alalım yok dominant bi 5 daha alalım ,gözünüzü erkenden diktiğiniz hedeflere hem bütçe olarak hem bu organizasyona ilk defa katılan bi takım olarak o kalibreye sahip değiliz

Velevki aldık oralarda oynayan takımlarla hart diyede mücadele edemeyiz

Oyuncu yetiştirmek şart,onu alalım bunu alalım diyecek eurolig ismimiz ve bütçemiz yok

Anca bu şekilde buralara tutunuruz,yavaş yavaşta o dedikleriniz olur

Andriç 2 sene sonra,yok lan bu adamı alamayız diyeceğimiz adam olacaktır,cin olmadan adam çarpılmaz hele euroligde

deplasmanda karşı takımın durumu ve gücü ne olursa olsun eurolig gibi zor bir turnuvaya galibiyetle başlamak çok güzel bizim. tek eleştireceğim nokta son 6 dakikaya 18 sayı önde girerken nerdeyse maç veriyorduk karşı takıma. bu tek yanlışımızdı. birde euroligde oynayan takım bu kadar çok serbest atış kaçırmaz, bunu çalışarak halletmeliyiz

Yenilmez Armada yoluna devam ediyor. 4.Periyotta ise fazla zorlamadik yoksa fark 20 olurdu. Dinlene dinlene maci almamiz bizi terletti ama olsun. ;)

basketboldan soğumuştum ama son yıllarda gerçekten iyi atılımlar yaptık tabi Mahmudi sayesinde, beni yeniden basket sever bi insan yaptılar :)

Euroleague´e yeni katilan bir takim icin her galibiyet cok önemli. Deplasmanda kazanmak cok daha önemli. Ama son 5 dakika 18 sayi öndeyken neredeyse maci vermek düsündürücü. Son 5 dakikayi iyi analiz etmesi gerekiyor Oktay Mahmuti´nin. Prokom affeder, baskalari affetmez.

Ama gördük ki, Galatasaray yillardir Euroleague´de oynayan bir takima deplasmanda 18 sayilik fark atabiliyor. Yani gücümüzün de farkinda olmaliyiz. Euroleague´de rehavet olmaz, olmamali. Umarim gereken dersleri alir basketbolcularimiz. Herseye ragmen cok gururlandim. Bilegimizin hakkiyla bu basarilari hakediyoruz.

Abdi ipekci salonu kazan macinda kesinlikle full olmali...sizce olurmuyuz???

[video=youtube;6HECzeQ3Aho]https://www.youtube.com/watch?v=6HECzeQ3Aho[/video]

Ipekci full olursa bu macta gibi, Euroleague bize kesin A lisansi verir :)

Abdi İpekçi her türlü dolar o maçta,

Geri
Üst Alt