EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Pankart ve kareografi şart ! Eger bunu yaparsak EL zaten sezon sonuna kadar bizi konusur.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 1.Maç | A.Prokom 72-76 Galatasaray MP | 19 Ekim | Maç Sonucu

Şunu söylemek istiyorum. İlk defa katıldığımız Euro Lig te ilk maçımızda hemde deplasmanda kazanmak büyük başarıdır. Umarım uzun maraton hep bu şekilde gider. Yanlız maç içerisinde gördüğüm kadarıyla defansta boyalı alanda biraz sıkıntımız vardı. Size olarak bizden üstün takımlar biraz kolay sayı buluyorlar içeriden sanırım. Bunun çözümü bulunmalı.

Şunu söylemek istiyorum. İlk defa katıldığımız Euro Lig te ilk maçımızda hemde deplasmanda kazanmak büyük başarıdır. Umarım uzun maraton hep bu şekilde gider. Yanlız maç içerisinde gördüğüm kadarıyla defansta boyalı alanda biraz sıkıntımız vardı. Size olarak bizden üstün takımlar biraz kolay sayı buluyorlar içeriden sanırım. Bunun çözümü bulunmalı.

Zaza'nın formunu yakalaması, Furkan'ın tecrübe kazanması çözüm yolu bu renkdaş.

arkadaşlar unıcks kazan maçında kareografi yapmamız lazım.sarı kırmızı kartonlarla oktay mahmudi seni seviyoruz yazalım.bunca şeyden sonra bu hoca böyle jesti haketti sanırım.ultraslanın bi hazırlığı varmı bilmiyorum.sitesine giremedim bu düşünceyi paylaşamadım üyelik kapalı olduğu için.eğer burdaki arkadaşlardan ultraslanla iletişime geçebilenler varsa bu düşünceyi paylaşsın lütfen

Bu Unics Kazan EuroCup´i kazanmis bu sene. Haberim yoktu. Baya güclü bir takimla karsilasacagiz demek ki.

biletler ne zaman satışa çıkar bilen var mı ?

Hem Bayan Basketbol'da hem de Erkek Basketbol'da çifte zafer.. Zor da olsa kazandık ki normaldir. Bu takım sahaya tüm gücünü koyarsa Unics Kazan'ı da devirir. Ama eksiklerimiz var. İnşallah kapatırız bu eksikleri..

İçeride Kazan,Union,Prokom maçlarını kazanıp yine bu takımlardan birini daha deplasmanda ekstradan yenersek TOP 16'ya kalırız.

1 G+3 G(içeride) +1 Deplasman galibiyeti 5 galibiyet yapar ki Siena ve Barcelona maçlarını kaybetsek bile Top 16 4.torba için yeterli olur sanırsam.

Helal olsun size bee. Lakovic özellikle reisçe oynadı :tiphat:

Bu Unics Kazan EuroCup´i kazanmis bu sene. Haberim yoktu. Baya güclü bir takimla karsilasacagiz demek ki.

Unics Kazan dün kendi sahasında Siena'ya 71-79 yenildi ama Domercant 30 sayı atarak yardırmış resmen :o

Geri
Üst Alt