EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

bu maç zaten hedef maç değildi. direnebilir miyiz diye düşünüyordum ama maça kötü girince ne kadar ayağa kalkmaya çalışsak da hamle yapmak için çok şansları oldu.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

Maçın az çok böyle olacağı başından beri belliydi aslında.Evet net olarak bir kadro farkı var ama asıl bakarsak tecrübe bu farkı ortaya koydu.İkili oyunlarda iyiydik mesela Kazan maçında bu kadar oynayamamıştık,bireysel takımı taşıyacak skorer bulamadık ki iki üç maçtır da esaslı sorunumuzda.Farktan bağımsız söylersem ben takımı beklediğimden daha iyi buldum gücümüz yetmedi doğrudur ama en azından maçın hiçbir bölümünde mücadeleden vazgeçmedik.Kendi adıma takıma teşekkür ederim.

o konu farklı.futbol takımımız zamanında reale kök söktürmüş bi takım ve fark yesek inan kıyamet kopar çünkü futbolda biz bir markayız.basketbolda yeni yeni ayaklanmaya çalışıyoruz onun için kimsenin sesi çıkmıyor çıkamazda.

Şuanda futboldada marka falan değiliz,kendimizi kandırmayalım.3,4 sene CL´de üst seviye oynamalıyız.Lyon gibi yılların CL takımı bile eziliyor Barnebau´da.

Hocam dogrudur haklisin fakat bir cok kisi o an ki sinirle bir cok sey soyluyor. Ben mesela mac esnasinda duygularimi kontrol edemiyorum fakat sonra sakin kafayla dusundugumde farkli yorumlar yapiyorum. Benim gibi bir cok kisi var.

Kendi adima konusacak olursam basketbol takimlarimizi uzun yillardir takip ediyorum ama avrupa takimlari hakkinda hic bir bilgim yok. Hatta basketbol bilgim oyle cok iyi seviyelerde bile degil. Yani kimler guclu kimler gucsuz pek bilmiyorum. Arada x takim cok iyi diye duyuyoruz okuyoruz ama genel olarak bu konu'da kendimi gelistirmedim henuz.

tamam anlarım duyguları siniri ama direk ahkam kesmeler takımı aşagılamlar bok atcak yer atma arayışları falan hoş olmuyor.. şu maçı izliyo olmamız bile bizim için büyük şansken aksi durumlar insanın sinirlerini geriyo .. sieanyı kazanla falan karıştıryolar galiba.

Şuanda futboldada marka falan değiliz,kendimizi kandırmayalım.3,4 sene CL´de üst seviye oynamalıyız.Lyon gibi yılların CL takımı bile eziliyor Barnebau´da.

takım iyi olur kötü olur ama futbolda Galatasaray hala bir markadır.

o konu farklı.futbol takımımız zamanında reale kök söktürmüş bi takım ve fark yesek inan kıyamet kopar çünkü futbolda biz bir markayız.basketbolda yeni yeni ayaklanmaya çalışıyoruz onun için kimsenin sesi çıkmıyor çıkamazda.

oldugu için kopmaz benim açımdan .. yeniden o zamanların yakınına yaklaşırsak belki geçebilirsek o zaman böyle bir durum olmaz.

tamam anlarım duyguları siniri ama direk ahkam kesmeler takımı aşagılamlar bok atcak yer atma arayışları falan hoş olmuyor.. şu maçı izliyo olmamız bile bizim için büyük şansken aksi durumlar insanın sinirlerini geriyo .. sieanyı kazanla falan karıştıryolar galiba.

aynen ya herifin biri çıkıp demez mi yapılan transferler boşa gitmiş diye kan beynime sıçrıyo

Zor deplasmandi zaten. Saglik olsun

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 76-54 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

ağzı olup konuşan varsa o da sensin, git araştır gel. finallerde de farklı yendiler ligde de. şimdi başa baş gidiyoruz fenerle. çok özendiğiniz fener bile bu takımdan 43 sayı fark yedi.

ağzı olan konuşuyo işte. eminimki arkadaşlar bana hak vereceklerdir. zira 2 sene önce kümeye oynayan takımı çok seviyodunuz sanırım

İki sene önceki takımdan bahseden kim ? Ben geçen seneki Oktay Mahmutinin takımından bahsediyorum. Kuço nun yerine alınan Zaza dan bahsediyorum. Johnson ın yerine alınan Lakoviç ten bahsediyorum.

Ayrıca Fener in yediği yediği farktan bize ne ? Biz Galatasarayız. Çok büyütmüşsün fülkeri gözünde. Yarım saate kurulan bir takım.

İstersen bir babana danış cevap vermeden...

Grup D O G M TP P Form

1. Siena 3 3 0 261:205 6

2. Barcelona 2 2 0 174:125 4

3. Galatasaray 3 1 2 217:243 4

4. Union Olimpija 3 1 2 191:227 4

5. Unics Kazan 2 1 1 139:143 3

6. Asseco Prokom 3 0 3 195:

4.lük için rakibimiz Union

burda orda yenersek iş kolaylaşır

Futbolda marka mıyız,değil miyiz? Tam bu başlığın mevzuu.

İlk çeyrek kötü başlayınca toparlanmamıza izin vermediler.Kalite farkı ortaya çıktı ama aslolan tecrübe farkıydı.Karşıyaka maçını çevirebildik ama Siena deplasmanındaysan olmuyor tabi:)

Ben de takıma teşekkür ediyorum.O umudu veriyorlar.Başarıya açız evet ama sabırsız değiliz.Yeter ki basketbol şubesi olarak doğru işleri yapmaktan vazgeçmeyelim.Bu taraftar sabırla beklemeyi de bilir.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 76-54 Galatasaray MP | 4.P | NTV Spor

İki sene önceki takımdan bahseden kim ? Ben geçen seneki Oktay Mahmutinin takımından bahsediyorum. Kuço nun yerine alınan Zaza dan bahsediyorum. Johnson ın yerine alınan Lakoviç ten bahsediyorum.

Ayrıca Fener in yediği yediği farktan bize ne ? Biz Galatasarayız. Çok büyütmüşsün fülkeri gözünde. Yarım saate kurulan bir takım.

İstersen bir babana danış cevap vermeden...

pekala geçen seneki takımdan bahsedek

ben size örnek verdim ama örneği anlayacak birileri lazım karşımda tamam oktay mahmudinin takımı

Fenerbahce Ülker 81 Galatasaray Cafe Crown 59

Fenerbahce Ülker 95-75 Galatasaray Cafe Crown

bahsettiğin jerry eurocup oyuncusu, lakovic dediğimiz adam 10 senedir euroleague'de hemde şampiyon olmuşluğuda var ;)

ayrıca bu son uyarım yoksa özelden halledelim babandan falan izin al lafları ne öyle koçum?

ha ayrıca şuandaki de oktay mahmudinin takımı :)

yani senin istediğin takım fenerden fark yerken bizim istediğimiz takım sienadan fark yiyo. sen ligi izlemeye alışmışın karşıyakayı antalyayı yenmeye benzemiyo bura biliyon mu

maç hakkında takıma laf edecek futbol seyircileri gitsin.

skor taraftarı yine piyasaya çıkmış anlaşılan.

gerek yok biz koçumuzdan oyuncumuzdan takımımızdan memnunuz. bu takım iki senede büyük başarılar gerçekleştirdi. daha yolun başındayız biz. hatta bu sene euro ligide oynamak planlarımızda bile değildi. Bu takım oraya girmeyi başarmış sezona kupayla başlamış ligde iyi gidiyor aptal aptal yorumlar yapmayın.

Şu basketbol bölümüne basketbolu futbol gibi yorumlayanlar lütfen yazı yazmasın diye tabele asılmasını istiyorum her gelen kafasına göre takılıyor.Fark yemek çok normal bir skor adamlar boşuna 7 8 tane oyuncusu 5 tane üst üste aynı takımda aynı kadroyla oynamıyor seyircileri bile 5 6 bin kişi ile etki altına çok rahat alabiliyor...

skor taraftarı yine piyasaya çıkmış anlaşılan.

gerek yok biz koçumuzdan oyuncumuzdan takımımızdan memnunuz. bu takım iki senede büyük başarılar gerçekleştirdi. daha yolun başındayız biz. hatta bu sene euro ligide oynamak planlarımızda bile değildi. Bu takım oraya girmeyi başarmış sezona kupayla başlamış ligde iyi gidiyor aptal aptal yorumlar yapmayın.

aynen ama arkadaş jerry'i satıp neden lakovic'i aldık diyo, delirmemek elde değil ya.

olur böyle şeyler. siena güçlü bi takım.biz çok yeniyiz : )) gruptan çıkarız inşallah .o güç var bizde.

Geri
Üst Alt