EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena 103-77 Galatasaray MP | 2 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena - Galatasaray MP | 2 Kasım | 21.45 | NTV Spor

Haydi beyler, savasma zamani, bu mac zor gibi gøzuksede aslanlarimiz dik basla cikacagindan kuskum yok.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 3.Maç | M.Siena - Galatasaray MP | 2 Kasım | 21.45 | NTV Spor

zor maç..

Simdi bu macı yenersek ne oluyor,kac mac var daha grupta?

toplam 10 maç var 2 maç oynadık 1 galibiyet 1 mağlubiyet. 5 ya da 6 galibiyet bizi çıkarır.

Cıkarmıyız sence renkdas,ben basket maclarını fazla takip etmesmde cok iyi bir kadro kurdugumuzu biliyorum:)

direnebilirsek de bizim için kazançtır. Çünkü böyle seviyesi yüksek maçlar sizin de sertlik seviyenizi artırıyor ve normalden bir seviye üstte oynuyorsunuz ligde vs heryerde.

bu seneki hedefimiz euroleague'de yapacaklarımızdan ziyade ligde final yapıp tekrar eurolegue'e katılabilmek olmalı bence. o şekilde oralarda görünürsek a lisans gelme ihtimali daha yüksek. diğer türlü son 8'e bile kalsak tekrar katılamadıktan sonra bir anlamı olmayacak.

Cıkarmıyız sence renkdas,ben basket maclarını fazla takip etmesmde cok iyi bir kadro kurdugumuzu biliyorum:)

bana kalırsa 4. olarak çıkarız. ben Kazan'ı içerde yeniceğimizi sadece siena ve barçaya yenileceğimizi düşünüyodum o yüzden 3. oluruz diye tahmin etmiştim ama gördüğün gibi tahminler tutmayabiliyo EL'de o yüzden kimin napıcağı belli olmaz ama çıkarız diye düşünüyorum.

bana kalırsa 4. olarak çıkarız. ben Kazan'ı içerde yeniceğimizi sadece siena ve barçaya yenileceğimizi düşünüyodum o yüzden 3. oluruz diye tahmin etmiştim ama gördüğün gibi tahminler tutmayabiliyo EL'de o yüzden kimin napıcağı belli olmaz ama çıkarız diye düşünüyorum.

İnsallah renkdasım:)Bu aksam dönüsümlü olarak macı izlerim nasip olursa;)

İnsallah renkdasım:)Bu aksam dönüsümlü olarak macı izlerim nasip olursa;)

Bende NTV yok, gavur memlekette yasamak bøyle iste, dogru duzgun turk kanali bile yok, olanlarada tonla para yatiriyoruz.

Galatasaray bu rakip siena barcelona felan fark etmez. çıkar maça başa baş oynar aslanlar gibi mücadelesini yapar ya yener ya yenilir ama ezilmez.

Bu rebound sorunuyla galibiyet imkansız gibi.Benim için mücadele edelim,sonuna kadar savaşalım yeter.

Bir mucize olmazsa Siena net alır.

Buraya gelip kara kara mesajlar atmayin renkdaslar.

Simdi destek zamani.

Daha guclu bir takima karsi oynayabiliriz ama, Galatasaray asla ezilmez. Terinin son damlasina kadar mucadele eder, ve hic kuskum yok, bu mactada mucadele edecekler.

totem yapıp kuzey güneyi mi izlesem acaba?

prokom deplasmanında 3. periyoda kadar izledim heyecandan içeri gittim dizi izledim son saniyelere baktıydım. geçen kazan maçını izledim yenildik. tekrar kuzey güney ile bu maç bizim diyebilirmiyiz? :asd:

beni bu maçta tek endişelendiren nokta reboundlar. rebound konusunda sıkıntılı olduğumuz açık ve buna kartşın karşı takımın en önemli özelliği reboundlar. o yüzden ne yapıp edip bu maçta bu durumu düzeltmek lazım

totem yapıp kuzey güneyi mi izlesem acaba?

prokom deplasmanında 3. periyoda kadar izledim heyecandan içeri gittim dizi izledim son saniyelere baktıydım. geçen kazan maçını izledim yenildik. tekrar kuzey güney ile bu maç bizim diyebilirmiyiz? :asd:

Kuzey güney'i izle :016:

geçen maçı izlemedim yenildik. bu maçı da izlemicem bi alakası yoktur heralde :D

Ribaunt sorunu çözülmeyecek bir sorun değil.Songalia ve Cevher sahada fazla kalır ve anormal süre 4 kısa oynamazsak ribaunt sıkıntısını azaltabiliriz.Kazan maçında zaten hocanın Shumpert ısrarıda bizi etkileyen faktörlerden biriydi.Birde Furkanda bugün iyi oynarsa çok ciddi ribaunt sıkıntısı olmaz.Ayrıca kısalardan Shipp ve Gordonun yapıcağı box outlarda takımı rahatlatacaktır.

Geri
Üst Alt