EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 23-30 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

İmkanı olup maça gitmezler. Anca forumda küfür biliriz. En ağır eleştiriyi yapartız. Aslantepede önce şu stadyumu full dolduralım.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-37 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

Gordon katılmıyorum. Adamın sadece attığı sayıya bakmayın. Kaç maçta krtik ribaunlardlar aldı.

Songalia, Olimpja maçında kritik 9 sayı kazandırmışdı. Orda maç iyice dönmüşdü.

Lakaya ise çok sıkı önlem alıyorlar.

iyide bu adamlari biz zaten bu maclar icin aldik. ücüde takima en az katki saglayan üc oyuncu.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-37 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

Ender

Tutku

1 Transfer

Zaza

Furkan

Andric

Sertac

Shumpert

Cevher

Caner

Shipp

2 Transfer

Takima kafadan 3 Transfer gerekiyor. Gordon-Lakovic-Songaila direk göndereceksin. Yerlerine iyi oyuncular alacaksin. Zaza gittiginde ise yine 1 transfer yapardim. Ancak ozaman tam anlamda basarili oluruz.

Sözün bittiği yerdesin Murat...

Barcelona maçının devre arasında yeni kadro yapmak,gidicek oyuncuları beliryeyip transfer istemek...

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 23-30 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

Aha yazıyorum bu maç burdan dönerse, nasıl "u" dönüşü yağılacak. Çünkü skora endeksliyiz.

Barcelona maçının devre arasında yeni kadro yapmak,gidicek oyuncuları beliryeyip transfer istemek...

takimimizla tabiki gurur duyuyoruz son topa kadar mücadele edeceklerini biliyoruz ancak eksikliklerin masaya yatirilmasi gerekiyor. lakovic konusu acilmisken öyle birsey yapayim dedim.buralarda olmamiz bile büyük bir mucize.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | Ara | N

Lakovic biraz sorumluluk almalı.En azından fark açılmasın.

Songalia'ya diyecek söz bulamıyorum.Her zamanki gibi dökülüyor.4 numarada çok zayıfız.

Bir dahaki maçta da Shipp'i, Zaza'yı, Andric'i gönderir ona ne bakıyorsun Uğur. :asd:

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | Ara | N

Mickael ve Eidson'u durduramıyoruz, maçın özeti bu maalesef :) Yalnız Sada bile üçlük soktu, bugün iyi de şut atıyorlar.

Sonuca üzülmeyin renkdaşlar. Bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz Top 16 zaten. Gerisi ekstradır. Nerelerden nerelere geldik. Öncelikli amacımız Top 16'ya kalıp salonu da sürekli doldurarak A lisansını almak olmalı. Sürekli buralarda oynamaya alıştıkça inanıyorum bir gün Barcelona'yı da yenecek güce ulaşacağız. Zaten salondaki o taraftarı görüp de inanmamanın imkanı yok :)

Lakovic'e tamam onlem aliyorlar ediyorlar ama biz Lakovic'i bosuna mi aldik? Lakovic ust duzey bir oyuncu degil mi? O halde farkini gosterecek arkadas, insan en azindan bi sayi atar birsey yapar. Ust duzey oyuncular bunun icin varlar ama Lakovic henuz birsey yapamadi. Yani Lakovic'i elestirenlere gulmemek gerek cunku haklilar.

Simdiye kadar yabancilardan en ciddi katkiyi Shipp ve Andric verdi. Diger yabancilarimiz da daha iyi oynamali, mutlaka devreye girmeliler ancak o sekilde maci dengeleyebiliriz. Ozellikle Lakovic sayi atamiyorsa bile en azindan adamlara surekli faul yaptirsin faul problemine sokalim adamlari.

Aha yazıyorum bu maç burdan dönerse, nasıl "u" dönüşü yağılacak. Çünkü skora endeksliyiz.

Aynen öyle,fener macinda dönmeler çok olmuştu mesela.

Keyfini çıkarın,ne güzel iste Barca ile oynuyoruz.

yaa ilk peyor süperdikk ikinci periyorr bu kadar berbat oynanmazkii yaa hele peyiot sonu saldılar bizimkiler resmen

çok top kaybı yaptık .7 vardır benim saydığım ve o top kayıplarının hemen ardından sayılar yedik. bi 10 sayı öyle geldi.barcelona çok güçlü takım gerçekten.farkla yenilsek normaldir. ama maç daha bitmedi !

Bu arada her maç Shipp'e sallamayı adet edinmiş arkadaşlar da gelsin iki kelime söylesin.

Lakovic yırtnıyor ama 2 kişi sürekli adamın ensesinde. Barca çok iyi savunma takımı, bizden kaliteli takımlar..

Geçensene ezikler yendi diye aldanmayın.Geçenseneki barcadan çok ama çok farklılar.

Basketbol'da kalite konuşur..Biz çıkıp şu adamları yensek adamların emeğine yazık...Bizi dağıtan Siena'yı ezip geçtiler..

Shipp demisken adam basketin Sabri'si. Ne yapsa yaranamiyor. En iyi oyuncumuz bugün tartismasiz.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 29-44 R.Barcelona | 17 Kasım | 2.P | N

sansda yok bizzde kritk toplarr girdii barca adına

Keşke Rubio balonu kalsaydıda Huertas olmasaydı:sad007:Çok güç kattı Huertas

lakovic sorumluluk almalı diyenler, daha nasıl alsın adam abi ya? gayette güzel hücumu organize ediyo. asist yapacak pasını veriyo andric potanın dibinden sokamıyo, lakovic'in suçu ne onu anlamıyorum bende. Hayır 3'lük falan beklemeyin pek. genelde rakiplerimiz önelemelerdeki oyunlarımızın videolarını izliyolar. hatta prokom koçu oyuncularına izletiyordu Asvel maçını sanırım. Önelemelerden sonra gruplara düşünce gruptaki herkes lakovice bi ayrı önlem almış. adama ne zaman top gelse karşısında aç kurt gibi saldıran herifler var. pas bile vermekte güçlük çekiyo.

tekrar diyorum lakovic'in bu maçta sayı atması çok ama çok zor atsada taş çatlasa 8 sayı falan olur bundan sonra. her oyuncumuz lakovic gibi olsa o zaman böyle zor olmazdı.

Geri
Üst Alt