Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N
Yuklenin Onur'a...
Yuklenin Onur'a...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyini alkışlıyorlar ki?Efese kaybet alkış,Barcelonaya kaybet alkış.Neyine alkışlayacağım galibiyet var mı ortada?
Neyini alkışlıyorlar ki?Efese kaybet alkış,Barcelonaya kaybet alkış.Neyine alkışlayacağım galibiyet var mı ortada?
Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz
Biz ona şans değil kalite farkı diyoruzadamlar nerdeyse hiç 3 lük kaçırmad biz baya çok kaçırdık , eğer onlar kadar şanslı olsak maçı farkla bile koparırdık , hatta adamlar biz 3 lük atış yaparken blok bile yapma gereği duymadılar![]()
Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz
Bu oyunla sienayı yeneriz.
Sus Yaserşu adama küfür edene ceza verilmemeli
Biz ona şans değil kalite farkı diyoruz
şu adama küfür edene ceza verilmemeli
Sus Yaser
Bu kadar gururlu bir üzüntü yaşamamıştım hiç.