EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Yuklenin Onur'a...

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

O degil de şu an zor nefes alıyorum, kalbim sıkıştı sanırım. Feda olsun aslanlara.

Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz

Bu oyunla sienayı yeneriz.

Neyini alkışlıyorlar ki?Efese kaybet alkış,Barcelonaya kaybet alkış.Neyine alkışlayacağım galibiyet var mı ortada?

???

Avrupa'nın en formda,en istikrarlı ve yenilgisiz takımına sahayı dar ediyorsun ve neyini alkışlayacağız diye soruyorsunuz, her şeyden önce sahadaki mücadele , kazanmak için gösterilen azim saygıyı hak ediyor.Bazen kazanmak her şey değildir.Fenerbahçe geçen yıl futbolda şampiyon oldu ama bakın bu yıl neler konuşuluyor.

Tebrikler aslanlar!

Helal olsun ne diyebilirimki başka ... Taraftara ayrı teşekkür oyunculara teknik ekibe emeği geçen herkese teşekkürler... Şu Cevher'in boş 3'lüklerinden 1 i girse herşey çok farklı olabilirdi yada onlar bu kadar yüzdeli atmasalardı bugün ... 2. periyot hariç sürekli başa baş yada daha iyi oynadık barcelona'dan ama 2.çeyrekteki 15 sayılık fark çok kötü oldu neyse inanılmaz bi heycandı herşey için tekrardan teşekkürler ...

NBA lokavtından yararlanıp,4 için bir yıldız alırsak bu takım TOP 8 oynar.Bu kadar iddalıyım.Karakterine uygun olmalı.Bu takımın karakterine Garnett ne uyardı mesela be:)

Neyini alkışlıyorlar ki?Efese kaybet alkış,Barcelonaya kaybet alkış.Neyine alkışlayacağım galibiyet var mı ortada?

şu adama küfür edene ceza verilmemeli

Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz

alin su angut u burdan

adamlar nerdeyse hiç 3 lük kaçırmad biz baya çok kaçırdık , eğer onlar kadar şanslı olsak maçı farkla bile koparırdık , hatta adamlar biz 3 lük atış yaparken blok bile yapma gereği duymadılar :D
Biz ona şans değil kalite farkı diyoruz

:D

3 ceyrek kaybetmedik. 1 ceyrek kaybettik orda da 15 sayi fark yedik. 2. ceyrek yikti bizi zaten. Yoksa kazanacaktik.

Bu takım lokavtta sığınmadan ilerliyor.

Bu kadar gururlu bir üzüntü yaşamamıştım hiç.

Mükemmel özetlemişsin.

Sadece ilk devrenin sonunu kötü oynadık,o da maçı keybetmemize sebep oldu.

Bu sezon elemeler dışında iyi oynadığımız dakikaları hiç bu kadar yukarılara çekememiştik.Bu en büyük artımız.Ayrıca bu takımın karakterini en iyi yansıtan maçlardan birini oynadık.Zaten hesapta olmayan 1 puanı kaybettik belki ama çok önemli kazançları olucaktır bu maçın.

Salonda olup alkışlayamamak tek üzüntüm.Helal olsun hepsine.

Geri
Üst Alt