EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP - R.Barcelona | 17 Kasım | 20.00 | NTV

Benim pek umudum yok açıkçası. Adamlar, deplasmanda Kazan'ı 30 sayı farkla yenmiş geçen hafta da Siena'yı eze eze yendiler.

Kadroya bak: Navarro, Lorbek, Eidson, Huertas, Ndong. Hepsi kendi başlarına ayrı bir takım :D

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP - R.Barcelona | 17 Kasım | 20.00 | NTV

Pique oynacak mi?

Benim pek umudum yok açıkçası. Adamlar, deplasmanda Kazan'ı 30 sayı farkla yenmiş geçen hafta da Siena'yı eze eze yendiler.

Kadroya bak: Navarro, Lorbek, Eidson, Huertas, Ndong. Hepsi kendi başlarına ayrı bir takım :D

Navarro ve Eidson zaten insan değiller de.Ndong'da 34 yaşında hala insan olduğu şüpheli bir isim :D .

Yarın kazanmaya yakın olabilmemiz için Lakovic 15-20 arası sayı atması,Luksa'nın en az 10-12 sayı arası katkı vermesi,Zaza'nın da oyunda ikens avunma konusunda caydırıcı olup hucumda 8-10 arası sayı atması,Ender'in en az 2-3 tane karpuzlama üçlük bulması,Shumpert'in 3-4 tane boş 3'lüğünün girmesi,Gordon'ın titreyip kendine gelmesi ve deli gibi savunma yapması,Songaila'nın en az 3-4 tane uzun metraj 'lik atması gerekiyor bana göre

Lakovic 15-20 Sayı 2-3 asist

Ender 9-10 sayı 3-4 asist

Tutku 3 sayı 4-5 asist asist

Gordon 5-6 sayı 2 top çalma falan filan

Andric 10-12 sayı 4-5 ribaund

Furkan 6-8 sayı 7-8 ribaund

Zaza 8-10 sayı

Shumpert 9-12 sayı

Shipp 3-4 sayı 1-2 top çalma

Songaila 7-8 sayı

Kısaca 75-80 sayı atıp,mümkünse 80'e yakın veya üzerinde,adamları 75-76 da durdurmalıyız.

Madridliler is basinda :asd:

g08gyylj:iphone

Taraftar saglam hazirlik yapiyor görünen o ki :)

Taraftardan muthis bir performans bekliyorum.

Messi oynuyo mu?

O bayraklar malesef yine içeri alınmaz. Kartonlarla güzel şeyler yapılabilir.

Bu akşamki maçta, deplasman seyircisi kararıda protesto edilir.

kazanamayız

Dünyanın en büyük kluplerinden biri ile,Avrupa´nın en önemli basketbol organizasyonunda ve bu organizasyonun CSKA ile birlikte en büyük favorisi ile oynamamıza sayılı saatler kalmış ve 6 sayfa.Bu kadar iyi bir basketbol organizasyonu olan bir ülkede basketbola ilgi hiç yok.CL´de grup maçı oynasak Barca ile 100´lerdeydi sayfa şuan.

Dünyanın en büyük kluplerinden biri ile,Avrupa´nın en önemli basketbol organizasyonunda ve bu organizasyonun CSKA ile birlikte en büyük favorisi ile oynamamıza sayılı saatler kalmış ve 6 sayfa.Bu kadar iyi bir basketbol organizasyonu olan bir ülkede basketbola ilgi hiç yok.CL´de grup maçı oynasak Barca ile 100´lerdeydi sayfa şuan.

Onu geç Kobe'yi alam, Lebron'u alam başlıkları bile kaç sayfa oldu bir günde.

Benim neredeyse hiç umudum yok maçtan ama büyük bir heyecanla bekliyorum. Özellikle Zaza'nın performansını merakla bekliyorum, son maçta iyiydi lokavt olayından sonra bizim olduğunu düşünürsek kendi performansına ulaşırsa takımı 1 seviye yukarı çekeceği kesin. Lakovic de özel bir motivasyon ile oynayacak, bu maç ile bir çıkış yapar umarım. Barcelona için konuşmaya bile gerek yok her oyuncuları tek tek takımda görmeyi hayal ettiğimiz adamlar.

Taraftar bu maça çok iyi hazırlandı, Euroleague tarihinin en iyi atmosferi olabilir. :)

O değilde Chris Paul'u alalım ne olur ya. :(

OktayMahmuti Oktay Mahmuti

Bu akşam salona gelen, gelemeyen bütün taraftarlarımızın desteğine ve duasına çok ihtiyacımız var BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI...

Oktay Mahmuti (@OktayMahmuti) auf Twitter

basketbolcularimiz duygularini cok merak ediyorum mac oncasi yeterki inansinler mucadele etsinler ister 20 sayi fark ile yenilsinler yeterki herzamanki gibi formanin hakkini versinler

Ribaundlar belirleryici olur ayrıca Gordon - Furkan - Lakovic üçlüsünün ekstra oynaması lazım.

Geri
Üst Alt