EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

86 88 93 92

Barcelona'nın son dört maçta attığı sayılar..
e yani biraz şanslı olsaydık ya da 2-3 üçlük atsaydık (çok az attık )kazanmıştık.

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Arkadaşlar ilk 4 çıkıyor.. Eğer bir aksilik olmassa gruptan çıkarız..

Altımızdaki olmpija ve prokom eivimize gelecek. Bundan sonra evimizdejki bütün maçları alabiliriz. Sienadan korkmuyorum.

ilk 4 mu? super ozaman. prokom zaten sonuncu olur herhalde. ozaman cikariz buyuk ihtimalle. rahatladim biraz :)

simdi rahat rahat real efes macini izlerim

Yabancı hakkımızı Lakovic,Songaila gibileri yerine daha iyi isimlerle kullansaydık biz bu Barcayı yenerdik bu gün

Daha düne kadar ölüyordun bitiyordun Lakovic'e ne oldu? Avatardan da kalkmış? Lakovic alındığında söylediklerin ne oldu, Songaila da aynı şekilde?

Taraftarımızında ne kadar looser olduğunu görmüş oldum.Az farkla kaybediyoruz diye seviniyoruz te Allahım.Mücadele etmişlermiş.Ortada galbiyet var mı yok? Ne alkışı bu.Yenilgiyi kabullenen taraftarla bu takımdan bir cacık olmaz

şaka mısın sen ? ne bekliyorsun sen bu takımdan ? barça ile oynadık.. bu takım kimse hayal edemezken ligde final oynadı elemeden gelip tarihinde ilk kez Euroleague'e katıldı hemde kısıtlı bir kadroyla şampiyonluğun en büyük adaylarından barçaya kaybediyoruz hemde müthiş bir mücadele sonucu takımı alkışlamayıp ne yapalım ? kimse maçtan önce galibiyet beklemiyordu zaten

Siena işin kolay olmayacak :)

Şimdi bu maç ayrıca Unicks Kazanada mesaj olacak.Domercant ve arkadaşlarını yeneceğiz.

şu takımda güvenilir bi skorer olsaydı yenerdik.

ilk 4 mu? super ozaman. prokom zaten sonuncu olur herhalde. ozaman cikariz buyuk ihtimalle. rahatladim biraz :)

simdi rahat rahat real efes macini izlerim
efes benim 2.takımımdı ülker-efes kapışması varken önceden : ))bi bakalım efese : )

Bu taraftarla bu mücadeleyle euroleaguede kalıcı olacağız.İnşallah!

Barcelona'nin kazanmasinin tek sebebi SANS. Yemin ederim sansla o kadar sayi buldular ki saka gibi. Bizim her cikisimizda adamlar kritik sansa 3 sayi buldular. AMA ona ragmen yikilmadik, farki kapattik ve kazanabilirdikte.

Helal olsun, gercekten helal olsun. Takimimizi ayakta alkisliyorum. Bu Barcelona'ya kafa tutmak inanilmaz bir basaridir.

Bos atislarimizi cogunlukla degerlendirseydik, zaman zaman cok top kaybetmeseydik, Barcelona bu kadar sansli olmasaydi falan biz bile en az 10 sayi fark atabilirdik rakibe.

Taraftara da helal olsun, muthis destek verdiler ve takimimiza da helal olsun gercekten, hepinizle gurur duyuyorum!

takimim ile gurur duydum

onumuzdeki 2 maci kazanirsak muthis olur gercekten :)

lakovic: Gala Fans is the best! Congratulations!!! Galatasaray will win in Barcelona!!!!!! Congrats Galatasaray players and stuff it was good game!!!

twitter'a falan yazmadı, feysten konuşuyozda ^^ :asd:

sen ..yanlışlıkla fener-caja laboral maçının tekrarını izledin herhalde

Senin yaşından fazla Galatasarayın basketbol maçını salonda izlemişliğim vardır genç.Kafanı rahat tut

gnh7xqr6.jpg

görün işte bazıları bizim takıma sallıyor hala

Yalnız bu maçtakı hırsın,karakterin aynısını Prokom vs her maçta sahaya yansıtmak lazım.Ki bunuda yapıyor aslanlar zaten.

Geri
Üst Alt