EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Navarro : Ben Hayatımda 100den Fazla EuroLig Maçına Çıktım Böyle Bir Taraftara Ilk Defa Şahit Oluyorum

Cevap: EL 11/12 D Grubu 5.Maç | Galatasaray MP 66-70 R.Barcelona | 17 Kasım | Son | N

Navarro : Ben Hayatımda 100den Fazla EuroLig Maçına Çıktım Böyle Bir Taraftara Ilk Defa Şahit Oluyorum

İşte taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu anlatan en önemli cümle.

Juan Carlos Navarro: ''Böyle taraftara ilk defa şahit oluyorum. Taraftar çıldırmış, salona girip bize saldıracaklarını zannettim.''

okuya okuya bitmedi bitmek bilmedi sayfalar :D

Cok güzel oynadik... her macta böyle oynarsak ve biraz sansda yanimizda olursa EL sampiynlugu niye gelmesin :)

facete gördüm ne kadar dogru bilmiyorum ama bu taraftar bunuda dedirtmistir.

Juan Carlos Navarro: ''Ben hayatımda 100'den fazla Euro lig maçına çıktım böyle bir taraftara ilk defa şahit oluyorum. Taraftar çıldırmış bir ara fark 20 sayıdan kapandıktan sonra salona girip bize saldıracaklarını zannettim.''

maçtan önce hiç umudum yoktu şimdi galibiyeti kaçırdığımıza yanıyorum

Alan savunmasına karşı bildiğim kadarıyla sadece geri zekalı ülkerspor hücüm yapamazdı, ama bugün bu barca alan savunmasına çözüm bulamaması şaşırttı.

Galatasaray MP - A.Efes Maçın sonrası ; Vujacic: "Galatasaray'ın inanılmaz bir taraftarı var. Hayatımda böyle bir salon böyle bir atmosfer görmedim, takımlarına çok bağlılar."

Galatasaray MP - Barcelona maçın sonrası ; Juan Carlos Navarro: ''Böyle taraftara ilk defa şahit oluyorum. Taraftar çıldırmış, salona girip bize saldıracaklarını zannettim.''

bu yazılanlar ne kadar doğru ki?

bu mac göstredikii sienayı burda yenerizz

Geri
Üst Alt