EL 14/15 Sezonu H:1 | Galatasaray LH 78-69 Zalgiris | M.S | 30 Aralık

Savunma özürlü Erceg ile hantal Maric oyuna girmesinler mümkünse! Carter istekli ve faydalı.

8-0 seri yapıp eşitliği sağladıktan sonra nasıl olabiliyor da anında 6-0'lık seri verebiliyoruz?

hiç değilse anderson gibi birini bulaydık bu carterda bi numara yok..gordunu mu deneseyik acaba...bu sene bu transfer olayında s.çtık son iki transferlede sıvamışız anlaşılan..

Hala Carter'a faydalı diyonuz ya birşey diyemiyorum, adam hücumda tüm topları ezdi, baskıda kazanılan top dışında savunmada geçildi, çembere hamlesi yok, Erceg girmesin diyenler bile var yok artık diyorum, Arroyo-Sinan-Micov-Erceg-Young-Kerem-Ender rotasyonuna dönülmeli maç gidicek.

Defense defense diye bağırmak istiyorum.

Yeni transferler Carter-Maric ve Sinan-Pocius skandal bir performans ortaya koydu. Rezalet..

Sinan'a yakışmadı ilk yarı performansı.

Arka alan savunmasında tam anlamıyla rezaletiz.Rakip guardlar istediği gibi içeri giriyo ve pota altındaki oyuncuları çok rahat besleyerek basket attırıyorlar.Bu şekilde hücum ettirirsek Javtokas-Jankunas ikilisi 30 lu sayıları atarlar.Alan savunmasına geçelim diyecem pota altına penetreyi engellemek için en kesin çözüm ancak bu seferde dışardan iyi şut attıkları için sıkıntı olabilir.James Anderson'u durdurmak için Carter'ı kullanabiliriz.savunmada fena işler yapmadı ilk yarıda.

Şu maçta böyleysek biz bu grupta max. 2 galibiyet alırız.

Rotasyonu darltmak lazım Carter-Pocius-Maric gerekmedikçe kullanmamak lazım.

Şu maç tam Erceg'in maçı kenarda bu kadar kalması bizi berbat duruma soktu, hücum opsiyonları kısıtlandı, Arroyo konusunda hoca doğruyu yaptı diri kalması lazım özellikle maç sonu, şu maçı farka gerek yok 1 sayıyla da olsa almak lazım, koçun derhal doğru yaptığımız işlere dönüp rotasyonu daraltmalı.

Gordon'un alınmaması çok kötü oldu, üşüyoruz reis.

Hala Carter'a faydalı diyonuz ya birşey diyemiyorum, adam hücumda tüm topları ezdi, baskıda kazanılan top dışında savunmada geçildi, çembere hamlesi yok, Erceg girmesin diyenler bile var yok artık diyorum, Arroyo-Sinan-Micov-Erceg-Young-Kerem-Ender rotasyonuna dönülmeli maç gidicek.

Evet Erceg girmesin. İki 3lük atacak diye 1 kişi eksik oynamaya gerek yok! Savunmada kolunu bile kaldıramayan adama ihtiyaç yok! 20 atıyorsa 40 yediriyor.

Young mümkün oldugunca sahada dursun. Nedir yani durmadan oyundan almak. Lig maçlarindada böyle. Sertligi o gösteriyor diyemi oyundan aliniyor bu herif.

Bu maçı alsak bile gruptan çıkma adına hiç umut yok. Günler geçiyor ama oyunumuzda bir gram gelişme yok.

İlk yarı itibariyle çaldığımız 2 topta yeni transferlerimizin elinden :)

Çoğu birebirde yenildik. Yenilmediklerimizde de pota altındaki boş uzuna hiç odaklanmadık. Sonuc itibariyle %59 ikilik, %55 üçlük isabetiyle oynadılar. İlk yarıda bizim adımıza en olumlu şey her topta penetre edip faul almaya çalışmamız. 14 kez faul çizgisine geldik, Jankunas ve James Anderson'ı ikilettik. Micov'un iyi durumda olması Anderson'ı çok zorluyor savunmada.

Transferine soğuk baktığım Maric'te şuana kadar zekasıyla iyi verim verdi açıkçası. Umarım daha da büyüyerek devam eder ki rakip p&r lerde hep doğru yerde durdu. Carter ise Uşak'ta ki rolünde oynamayacağını bilircesine gelmiş sanki. Her topta penetrelerini değil, pası kovalıyor. Setleri öğrendikçe Arroyo ile alley-opp veya Micov'un forvetten paslarıyla topsuz cutlarını görürüz muhtemelen. Ayrıca savunmada perdelere takılmamasına sevindim. Bu görüntüsüyle en kötü Hairston katkısı alırız gibi geldi ama dilerimki en kötüsünü oynamaz :)

Şu takım savunma ribaundlarında ne zaman etkili olacak çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt