EL 14/15 Sezonu H:1 | Galatasaray LH 78-69 Zalgiris | M.S | 30 Aralık

Ne serbest atış soktuk be. Nazar değmesin, böyle devam... 78-69 kazandık.

tebrikler..son periyottaki savunmayı beğendim..carter iyi gibi ama biraz daha izlemek gerek..

zalgiris, alba ve kızılyıldız la oynayacağımız 6 maçtan en az 5 galibiyet çıkarmamız lazım gruptan çıkma şansımızı konuşabilmemiz için. diğer 4 rakibimizden 1 yada 2 sine içerde süpriz yapabilirsek gruptan çıkabiliriz ancak. ilk galibiyet geldi.

Justin Carter , Vince Carter mübarek. :D Jamont Gordon'u da alabilsek süper olmaz mı? En kötü seneye hazırlarız.

Carter eksikliğini hissettiğimiz ön alan savunmasına çok iyi geldi valla.Adamsın Carter.

Adamların son faulu yapması iyi oldu. +10 averajla bitirsek iyi olurdu ama yinede tebrikler. Carter'ı beğendim. En azından rakip guardlarına iyi baskı yapar. Hücumda da şutları girmese bile atletiliğyle katkıda bulunur. Bugün 5 dakika iyi savunma yapınca ne kadar rahatladığımız ortada.

Dolu tribünler önünde ben Carter ı düşünemiyorum uçabilir ciddi ciddi.

31/33 nedir yahu, heralde bir Türk takımının Avrupa'da yakaladığı en yüksek yüzdedir bugüne kadar (Bu kadar çok kullanıp tabi, yoksa 4/4 falan atılmıştır)

Carter Young sene basında kadroda bulunması gereken tiplerdi bu sene kadroyu cok avrupalı oyuncuların ustune kurduk ama basketbol atletizm isidir.Kosan zıplayan kovalayan oyuncular iyidir.

Keşke adı geçen uzunlardan Lawal ya da Slaughter'ı da katabilseymişiz kadroya Maric'in yerine.Erceg'in dakikaları azalırdı böylece.

Bu Carter saglam savunma yapiyor. Ribundlarda yine iyiydi. 7 ribaund almiş. Young'a yaptigi asist iyiydi. İyi anlaşiyorlar.

Geri
Üst Alt