EL 14/15 Sezonu H:1 | Galatasaray LH 78-69 Zalgiris | M.S | 30 Aralık

Bende panayla rakip olacağımızı düşünüyorum biz burda panayi yeriz.

Bence Pana'yı gözümüze kestirsek daha iyi gibi. Ama daha ilk maçlar çok şey değişir.

Maccabi eski Maccabi değil. Devin Smith ile Pargo'yu at gerisi çöp. Pana evinde daha iyi sonuçlar alıyor. Alba-Zalgiris dışında sadece Maccabi deplasmanında galibiyet çıkartabiliriz. Pana-Real-Barça-Redstar çok zor.

Geçen sene enerjimizin düşük olup, Arroyo hariç yaratıcı oyuncumuzun olmaması bizi çok zorluyordu. Bu sene enerjik oyuncularımızda var yaratıcılarımızda. Fakat ciddi eksiğimiz rakip set offenceleri savunacak 2 kanat oyuncusu. Eksiklerimizi minimize edip kuvvetli yanlarımızı keskinleştirirsek yine çok başarılı bir sezon bekliyorum ben. Evet bunları Eylül değil Ocak ayına girecekken söylüyorum fakat 2.kez takım kurduk. Hala yeni takımız :)

Geçen sene şampiyon oldular ama dağıldılar galiba Hickman'dan başka kimler gitti takımdan?

Haha. Haksızlık yapma, Sinan iyi basketçi.

Allah'ı var iyi basketçi ama yıllardır en iyi olduğu söylenen tarafı aslında en kötü yanı. O israf Efes sezonlarını, oynayabileceği bir takımda geçirse belki gerçek bir savunmacıda olabilirdi. Baskı altında oynayabilen bir guardın karşısındaki savunmacı Sinansa emin ol o adam cenneti 1 saatlik yaşıyor demektir.

Ben şunu anlamiyorum. Young bir hata yapinca oyundan hemen aliyor ama iş Erceg'e gelince tahammülü fazla hocanin. Şöyle şeylere takinti yapmasa iyi olur.

tebrikler. yanlış bilmiyorsam kızılyıldız ile oynayacağız çok merak ediyorum o maçı :)

Pana bu gruptan çikamaz bana göre. Hadi bilemedin en iyi 4. olur. Maccabi 3. adayi.

Pana OAKA'daki 7 maçtan en az 5'ini alır. 2 maç da deplasmanda alırsa çıkar. Zalgiris gibi ters bir takım. Diamantidis gibi bizdeki karşılığı Arroyo olan bir oyuncu var. Uzunları (Batista-Gist) bize sorun çıkartabilir eğer Mariç toparlanmazsa. Sadece Patric yetmez o rotasyona.

Evet eski Maccabi değil ama Pana'dan daha iyi bence.

Sadece kadro olarak bakmamak gerek. Atmosfer çok gerekli oluyor. Mesela bugünkü Zalgiris maçı seyircili oynansaydı maçı 4. çeyreğin başında kopartabilirdik. Ha bu demek değildir ki seyircili maçlar çok yararlı. Hayır tabii ki de. Bazen seyirci maçı kaybettirmene de sebep olabiliyor.

Bu arada Maccabi 24-35 önde. Diamantidis maça ısınamamış sanki.

Sadece kadro olarak bakmamak gerek. Atmosfer çok gerekli oluyor. Mesela bugünkü Zalgiris maçı seyircili oynansaydı maçı 4. çeyreğin başında kopartabilirdik. Ha bu demek değildir ki seyircili maçlar çok yararlı. Hayır tabii ki de. Bazen seyirci maçı kaybettirmene de sebep olabiliyor.

Bu arada Maccabi 24-35 önde. Diamantidis maça ısınamamış sanki.
Pana kendi evinde çok farklı oynuyor ama eğer bugün kü maçı kaybederlerse onlar için bayağı kötü olur. Şöyle Maccabi gibi full atlet bir takım kursak bir gün keşke.

Pana kendi evinde çok farklı oynuyor ama eğer bugün kü maçı kaybederlerse onlar için bayağı kötü olur. Şöyle Maccabi gibi full atlet bir takım kursak bir gün keşke.

Şöyle iddialı bir söylemde bulunayım. Bu maçı hangi takım alırsa o 3. olur :) Atletiklik konusuna ben de katılıyorum. Zalgiris gibi atletizmden yoksun takımlara karşı Patric-Carter show yaptı. Her oyuncunun atlet olması iyi bir şey olmaz. Bazen sert , kazık gibi oyuncular da gerekebiliyor. Erceg gibi :)

Pana'daki DeMarcus Nelson çok iyi bir oyuncu. Sezon başında çok istemiştim ama iki-üç tık altı olan Nolan gelmişti ..

Geri
Üst Alt