Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.538
- 857
- 1.103
Yenmesi işimize gelir bana kalırsa. 4.'lük için Maccabi'yi kestirmeliyiz.
Bence Pana'yı gözümüze kestirsek daha iyi gibi. Ama daha ilk maçlar çok şey değişir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pana Maccabi maçında Pana'nın yenilmesi işimize gelir mi?
Bence Pana'yı gözümüze kestirsek daha iyi gibi. Ama daha ilk maçlar çok şey değişir.
Savunma eğitimi hariç eğitimini Amerika'da aldı evet![]()
Geçen sene şampiyon oldular ama dağıldılar galiba Hickman'dan başka kimler gitti takımdan?
Maccabi eski Maccabi değil. Devin Smith ile Pargo'yu at gerisi çöp. Pana evinde daha iyi sonuçlar alıyor. Alba-Zalgiris dışında sadece Maccabi deplasmanında galibiyet çıkartabiliriz. Pana-Real-Barça-Redstar çok zor.
Haha. Haksızlık yapma, Sinan iyi basketçi.
Pana bu gruptan çikamaz bana göre. Hadi bilemedin en iyi 4. olur. Maccabi 3. adayi.
Evet eski Maccabi değil ama Pana'dan daha iyi bence.
Pana kendi evinde çok farklı oynuyor ama eğer bugün kü maçı kaybederlerse onlar için bayağı kötü olur. Şöyle Maccabi gibi full atlet bir takım kursak bir gün keşke.Sadece kadro olarak bakmamak gerek. Atmosfer çok gerekli oluyor. Mesela bugünkü Zalgiris maçı seyircili oynansaydı maçı 4. çeyreğin başında kopartabilirdik. Ha bu demek değildir ki seyircili maçlar çok yararlı. Hayır tabii ki de. Bazen seyirci maçı kaybettirmene de sebep olabiliyor.
Bu arada Maccabi 24-35 önde. Diamantidis maça ısınamamış sanki.
Pana kendi evinde çok farklı oynuyor ama eğer bugün kü maçı kaybederlerse onlar için bayağı kötü olur. Şöyle Maccabi gibi full atlet bir takım kursak bir gün keşke.