EL 14/15 Sezonu H:1 | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray LH | M.S | 16 Ekim | LigTV 3

Hey yavrum hey ,
pota altına bak ne güzel seyrettiler basketi

Bu kadar bencil bir oyuncu ve katkısı sıfır Nolan smith le zor yürür bu sezon.

Son düzenleme:
Ben bu nolan smithi Gordon ile asla kıyas etmem bu adamda zeka yok çünkü topu eline aldığında sadece potayı görüyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım doğru kurulmamis, kimya bozuk. Açıkçası bu seneden pek ümidim yok.

Şu takımdan neden Gordon ile Bonsu gönderilir.Valencia maçı da zor geçecek.

Kaç paraydı ulan bi Fran Vazquez?

76-68 Bitti adamlar sayılı olacak galibiyetlerinden biri bize karşı RAHATÇA aldılar ,
bu maçtan ders alırsak sezonu kurtarırız yok burnumuzun dikine gidersek sezon gider ,
Arooryo ve Aradori hariç tüm yabancıları postalasalar hayrımıza olur özelliklede erceg-vou-JAWAİ-SMİTH zarardan başka şeyleri yok rakibe çalışıyorlar !

2.periyot okadar kötüydük ki diğer periyotları üstün bitirmemize rağmen fark yedik

3 tane boş beleş adam (jawai, vou, nolan) alacağına gidip haddadi gibi adam alıp işine bakacaksin. Futbolda da basketbolda da aynı saçmalıklari yapıyoruz hep. Şu nolan yerine nefret ettiğim ender 40 dk oynasın daha iyi.

Yabancılarımızdan Pocius - Aradori ve bazen de Arroyo etkili

gerisi şu ana kadar maalesef ışık vermedi

Takım kötüyse ben ilk para mevzularına bağlarım, şube en azından başka düşünme imkanı vermiyor.

Saha içinde net bir ikili oyun oynayan uzuna ihtiyaç var bu açık, sonrasında biraz zaman lazım.

Nerdesin? be reis

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1413491568078.webp
    uploadfromtaptalk1413491568078.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
Takımın potansiyeli bu değil kesinlikle
Para krizi takımın moralini oldukça bozmuş görünüyor..

Ligde sirf delici diye Nolan smith oynamamali. Aradori net oynamali. Hoca bence o yönde yanliş yapti. Dogru dürüst bir uzunumuz olsaydi Dorsey gibi böyle basit sayilar yemezdin. 2. periyot her hücumlari sayi oldu. 29-10 gibi rezil bir oyun oldu. o 2. çeyregi iyi izlesinler. İbret olsun. Marjonovici zorlayamadigimiz için maç gitti.

Hemen koca sezonu çöpe atmışsınız. Takım daha yeni kuruldu ve bir çok kaliteli isme sahibiz pota altı dışında. Az sabır yahu. Ergin hoca işini bilir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Maçı izleyemedim ama istatistikler gördüğüm Arroyo ve Micov beklenenin çok uzağında kalmış.

Hemen koca sezonu çöpe atmışsınız. Takım daha yeni kuruldu ve bir çok kaliteli isme sahibiz pota altı dışında. Az sabır yahu. Ergin hoca işini bilir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Az sabir da kendin de söylemişsin pota altı diye bir takım 3 lük le maç kazanamaz fast breakler le maç kazanamaz o işler uzunlardan geçiyor ciddi ciddi pota altımız berbat ki ne berbat ve ben bu pota altıyla bu sezonu zor görüyorum özellikle eurolig de.

Biz futboldada basketboldada en önemli bolgelerimizi çöple dolduruyoruz futbolda forvet, basketbolda pota altı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aradori takimin en iyilerinden ama Nolan yuzunden ligde oynamayacak galiba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt