EL 14/15 Sezonu H:10 | Galatasaray LH 79-74 Olympiakos | MS | NTVSPOR

1656418_757760797642453_3920726841000312169_n.jpg
Teknik kadromuzda Arroyonun ikiz kardeşi ve Çocuklar duymasın Selami varmış haberimiz yokmuş onlara da helal olsun!

Helal olsun bu zorlu sartlarda bunu basarmak her takima nasip olmaz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin Ataman: Ben buradayım! Zorluklara rağmen savaşmaktan vazgeçmeyecek bir G.Saray izlettirmeye devam edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum. Geçen sene olduğu gibi Galatasaray markasını Türkiye'de en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Olimpiyakos Asistan Koçu: Galatasaray'ın kadrosunun bu kadar az olduğuna inanamadım. Isınırken koridordan yeni oyuncular çıkacak diye bekledik..

Sözün özü hocamızı ve oyuncularımızı ne kadar övsek az gelir..

Bu arada hocamıza umarım ileride NBA'de de görürüz...

Vayy helal olsun şimdi gördüm sonucu iyi iş başarmış aslanlar helal

Gerçekten kısıtlı ve zor günler geçiren basket takımımız Ergin Hoca' yla çok iyi iş çıkardı. Tebrikler. Fakat 8' e kalma mücadelesinde artık kolay takım yok bunu biliyoruz. Maçlar zor geçecek, 8 heyecanını yaşarmıyız bilemem inşallah güzel ve zevkli maçlar izleriz.

GT-I9300 Tapatalk

vallah helal olsun bu dar kadroya ve bu kadar zorluklara ragmen gruptan cikmak büyük basari :hat: en azindan basketbol da avrupada bu sene basarili sayiliriz

futbolu batsin su takima adam gibi 2 transfer yapinbu sube sonuna kadar hak ediyor

Macın tamamını seyredemedim ama izlediğim bölümlerde Micov'un ağırlıklı 4 oynaması Petway'in yardım savunmasını engelledi. İlaveten alan savunması tercihimizde Sloukas harici delicileri olmadığı için hücum setlerini alt üst etti. Spanoulis, 5 top kaybıyla grupta en fazla top kaybı yaptığı 3.macını oynadı(Laboral/Kızılyıldız 6 TK)

Ayrıca dün bahsettiğim gibi Mantzaris'in olmayısı bizde Arroyo'yu cok rahatlattı. Sloukas ve Lafayette elinden geleni yaptı, Spanoulis işi düelloya dökmeye calıstı ama This is my house dedi yine üstad :)

Bu takım gerçekten desteği hak ediyor. Taraftar da bu konuda desteğini vermeli artık.

Şu bir gerçek ki TOP 16 bambaşka oluyor.
Takımların Konsantresi falan tavan yapıyor.

NBA gibi normal sezonda çok kasmayıp play-offlarda çoşmaları misali TOP16 işin rengi değişiyor.

FB de geçen sene idi sanırım ilk grupta vuravur gitmişdi TOP 16 şamar oğlanı olmusdu.

Eğer direk katkı verebilecek oyuncular alamaz Young gibi 12 den vuramazsak ki bu parasızlıkda her zaman young gibi adam bulamazsın sanmıyorum
TOP16 da pekde bişi yapamayız.

Buraya çıkmak bile bu yoklukda büyük başarıdır.

TOP16 da ne sonuç alırsak alalım bu çocuklara kızmamak lazım şimdiden söyleyelim

Allah'ın bir lütfu oldu ve gruptan çıktı bu bile büyük başarı bir mucize daha olur 8 e kalırsak bence en basarılı biz oluruz cünkü efes de şikecilerde elenir bence ....

Sayın avukat bey ve bu arkadaşı atayan sevgili Galatasaray Spor Kulübü divan kurulu ve üyeleri!

Lütfen erkek ve kadın basketbol takımlarına, Türk sporunun anasını beceren şikeci bir şahısa verdiğiniz değerin hiç değilse 10 da 1 ini veriniz (1/10 bile yeter de artar lan, atla deve değil ki) lütfen!

Siz her sene göreve getirdiğiniz (özellikle basketbol branşında) çok değerli insanların sezonluk emeklerini sezon ortasında heba etmekten pek bir pişmanlık duymuyorsunuzdur, ama şahsen ben sıradan bir taraftar olarak bunun acısını çok acı bir şekilde çekmekteyim! (En son Whalen'i en önemli zamanda kaçırdınız ve arkasından Galatasaray değerlerine yakışmayacak bir şekilde her türlü iftirayı attınız, elinizdeki şampiyonluğu da saçma sapan bazı hakemlerin yönetimiyle karşı takıma acı bir şekilde verdiniz! Hesapsız iş yaparak insanların emeklerini, insanların hayallerini sezonun ortasında hiçe saydınız!).

Bugün mesela erkek takımı sezonun en önemli ve kritik maçını bazı kurumların sorumsuzluğu yüzünden en önemli itici gücü olan taraftarından yoksun oynadı!

Eğer ceza avukatıysanız lütfen bu Galatasaray taraftarını ilgilendirmeyen adaletsizlikle bir zahmet ilgileniniz (Sizin branşınız olan bir mevzu sanırım bugünkü verdiğiniz demeçleden yola çıkarsak, umarım ilgilenmek gibi bir lütfü biraz olsun bu takıma, bu taraftara gösterirsiniz! Bu branşlar diğer bir şahıstan daha değerli değil de!?, ama insan bir nebze umutlanıyor işte, belki ilgilenir diye. :( )!

Yok eğer Galatasaray başkanı (geçici, emanet, bulamadık başkasını napalım mecburiyetten koyduk işte) iseniz Galatasaray taraftarınının, bazı kurumların ihmalkarlığı yüzünden haksız yere aldığı bu ceza ile ilgileniniz lütfen!

Son düzenleme:
bu Young bir harika:)
adam sahanın her yerinde kıran kırana mücadele etti helal olsun

İmkansızı basarmak bu olsa gerek. Ergin Hoca Dünyanın en kaliteli hocalarından birisi, bu adama birde bütce verilse her sene euroligde final oynamamız icten bile degil.

Helal olsun takıma ve Ergin hocaya, mevcut şartlar altında inanılmaz bir başarı oldu bizim için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt