EL 14/15 Sezonu H:2 | Galatasaray 71-64 Valencia | M.S | 23 Ekim | NTV Spor

kazanılması gereken maçtı kazandık tebrikler takım.

Bu maç nasil bu hale geldi anlamadim. Başlangiçta süpriz olmuştu gerçi. Skora göre oynarsan olacagi bu. Erceg kalibinin adami degil ondan eminim. Oynayacagi süre en fazla 15 dakika olacak adam en önemli oyuncumuz gibi süre aliyor. Ergin ataman bu sevdadan vazgeçmeli.

Tebrikler takimimiza

Böyle birşey var mı ya neredeyse zar zor kazandık maçı yıllardan beri süre gelen 3 çeyrek oynayamamiz geleneği devam ediyor.

Bu maç nasil bu hale geldi anlamadim. Başlangiçta süpriz olmuştu gerçi. Skora göre oynarsan olacagi bu. Erceg kalibinin adami degil ondan eminim. Oynayacagi süre en fazla 15 dakika olacak adam en önemli oyuncumuz gibi süre aliyor. Ergin ataman bu sevdadan vazgeçmeli.
Tebrikler takimimiza

Hemde en önemli oyuncumuz kadar süre aliyor, aldigi dakika nerdeyse 40... Arroyo´dan bile fazla oynamis... Bende aynisini diyorum, bu adami hücumdaki performansina göre 12-18 dakika arasi oynatirsin... Adam ne savunma yapiyor, ne rebound aliyor. Birde sutlari da girmeyince, hic cekemiyorum. Ergin Hoca bunun neyini begeniyor halen cözemedim.

Skor üretme anlaminda Arroyo olmasa maci kaybetmistik ikinci yari. Attigi 9 sayi cok kritik, sonra en skorer isim Erceg ikinci devre. 4 sayi atmis, halbuki rezalet oynadi Erceg!

Yuh bu skor ne yahu , ben maçı bıraktığımda 52-24 gibi skor vardı...

Erceg'in şu takımdan defolup gittiği günleri de görürüz umarım. Tebrikler takımımıza.

erceg cok ruhsuz bir oyuncu . böyle oyunculari sevmiyorum hic bir spor alaninda.
hakemler ama muthisdi yani (!)

Şu maçı farklı kazanmalıydık, saçma sapan geri döndürdük herifleri. İkili averajda sıkıntı yaşayabiliriz.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Furkan Aldemir eline , yüreğine sağlık. Basketbolunu müthiş geliştirmiş. Salondaki bir arkadaşım maç öncesi ısınmada orta mesafe atışı denediğini ve büyük oranda isabet sağladığını söyledi. Elit bir pivot olma yolunda iyi gittiğini söyleyebilirim.

Arroyo da futbolun Sneijder'i gibi. Takımın beyni. O durunca bütün takım duruyor. En kritik yerde salladı yine üçlüğünü. Ama ritim bulamayınca kilidi açamıyoruz. Bu da seri yememize sebep oluyor. Uzunlarımız (Furkan dışında) yine kötü. Vou ve Jawai zarar resmen. Umarım yeni gelecek başkan basketbola gereken desteği verir de şu takıma adam akıllı bir Combo Guard ve bir de pivot alır. Yoksa güzelim kadro heba olacak.

Çok kritik bir galibiyet aldık. Ama bu oyunla bir daha böyle maç kazanamayabiliriz. Mesela şu oyunu Olympiakos'a oynasak haşat ederler bizi. Allah'tan ilk yarıda baya farklı skor yaptık yoksa farkı koruyamayıp Valencia öne bile geçebilirdi. Takıma bir kez daha tebrikler.

Hemde en önemli oyuncumuz kadar süre aliyor, aldigi dakika nerdeyse 40... Arroyo´dan bile fazla oynamis... Bende aynisini diyorum, bu adami hücumdaki performansina göre 12-18 dakika arasi oynatirsin... Adam ne savunma yapiyor, ne rebound aliyor. Birde sutlari da girmeyince, hic cekemiyorum. Ergin Hoca bunun neyini begeniyor halen cözemedim.

Kerem Gönlüm bundan daha iyi verim verir. Şutu fazla iyi olmayabilir ama defansi sertleştirir. Micov da 4 te oynar. Herkes bir oyuncuya takintili oluyor. Ergin Hocada Erceg'i tutuyor. Ben oynadigi oyundan igreniyorum. Önceden iyi şut atardi şimdi o da uçmuş gitmiş. Banvit maçinin yenilgisindende en fazla bu adam suçlu. 2.11 boyuyla böyle tirsak oyuncu görmedim.

Zoran Erceg'in eski maçlarını izlememiş büyük düşünürlerimiz Erceg'e laf ediyor.
Siz her şeyin en iyisini bilirsiniz.

Skor üretme anlaminda Arroyo olmasa maci kaybetmistik ikinci yari. Attigi 9 sayi cok kritik, sonra en skorer isim Erceg ikinci devre. 4 sayi atmis, halbuki rezalet oynadi Erceg!

O mantikla Erceg yerine Dee Brown olsa fark 20 den aşagi düşmezdi.

Şu takıma 1 numara ve 4-5 oynayabilen bir uzun alsak herşey çok farklı olur.

Geri
Üst Alt